Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός από γηρατειά βρέθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός

Νεκρός από γηρατειά βρέθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός
Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε η σορός του καταδικασμένου για τρομοκρατία Χριστόδουλου Ξηρού, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου διέμενε ολομόναχος τα τελευταία χρόνια.
Θορυβημένοι από την έντονη δυσοσμία και την επί μακρόν αδικαιολόγητη απουσία του από τις συνελεύσεις της πολυκατοικίας, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία η οποία αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα του διαμερίσματος και εντόπισε το άψυχο σώμα του Χριστόδουλου Ξηρού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος επήλθε από καρδιακή ανακοπή λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του.

Ξεχασμένος από γνωστούς και φίλους εντός και εκτός της ελληνικής αστυνομίας και μακριά πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Χριστόδουλος Ξηρός ζούσε μόνος σε ένα σπίτι μόλις 50 τετραγωνικών μέτρων, που κατάφερε να αγοράσει στο όνομά του στην περιοχή της Κυψέλης, αμέσως μετά την απόδρασή του από τη φυλακή, με τις λιγοστές οικονομίες που είχε βάλει στην άκρη από το υστέρημά του. Το έξοδα του μήνα τα κάλυπτε με δυσκολία, έχοντας ως μοναδική πηγή εισοδήματος την πενιχρή σύνταξη του οργανοπαίχτη, που λάμβανε.
Σύμφωνα με ενοίκους της πολυκατοικίας στην οδό Λέλας Καραγιάννη, ο «κυρ Μανώλης» ήταν ένας φιλήσυχος και «άκακος γεράκος», όπως τον χαρακτήρισαν, που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στη γειτονιά. Κάθε απόγευμα έβγαινε για τον καθημερινό του περίπατο στην πολυσύχναστη Φωκίωνος Νέγρη, όπου καθισμένος στο αγαπημένου του παγκάκι «έκανε χάζι τους περαστικούς» και τάιζε με ψίχουλα περιστέρια και σπουργίτια. Όταν σουρούπωνε, αποτραβιόταν και πάλι στο μικρό του δυάρι όπου παρακολουθούσε στη διαπασών τις αγαπημένες του τηλεοπτικές εκπομπές.
Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον τρομοκράτη τη Δευτέρα στις 10:00 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα