Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μεγάλος Μουφτής: Θα καούν στην κόλαση όσοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου


Grand-Mufti-Sheikh-Abdul-Aziz-Al-Asheikh--630x400Ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας Αμπντου’λ-Αζίζ Αλή Αλ-σέιχ (Abdul Aziz Ali Al-sheikh), προειδοποίησε τους νέους της Σαουδικής Αραβίας για τη διαστρέβλωση της έννοιας της «τζιχάντ» (ιερού πολέμου), που σπέρνει τον όλεθρο σε μουσουλμανικές χώρες, σκοτώνοντας αθώους πολίτες στο όνομα του Ισλάμ.
Ο Μεγάλος Μουφτής προέτρεψε επίσης τους νέους να μην πέφτουν θύματα αυτής της ρητορικής και να εντάσσονται σε τρομοκρατικές ομάδες.
«Είμαστε συνεχώς μάρτυρες αποτρόπαιων εγκλημάτων στην τηλεόραση που έχουν διαπραχθεί από τους εχθρούς του Ισλάμ. Αυτές οι διάφορες αιρέσεις χύνουν μάταια και χωρίς κανένα λόγο αίμα και σκοτώνουν τους αδελφούς μας μουσουλμάνους στο όνομα του Ισλάμ, αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα άλλο από οργανωμένη τρομοκρατία και πλιάτσικο».

«Πράγματι, αυτοί οι εγκληματίες καλύπτουν τα εγκλήματά τους κάτω από τον μανδύα του τζιχάντ (ιερού πολέμου/αγώνα)», υποστήριξε ο Μεγάλος Μουφτής.
«Να ζούμε σε ειρήνη και ασφάλεια είναι ο νόμος της φύσης και της θρησκείας» είπε. «Οι φόνοι αθώων ανθρώπων το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαστρεβλώνουν την εικόνα της θρησκείας».
Ο Ισλαμικός Νόμος απεχθάνεται την αιματοχυσία, είπε και αναφέρθηκε στην ιερότητα της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με το Κοράνι.
«Όποιος σκοτώνει μουσουλμάνο εκ προθέσεως θα καταδικαστεί για πάντα στην Κόλαση», είπε ο Μεγάλος Ιμάμης, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να διαβάσουν ξανά τους ιερούς στίχους για να μην παρασύρονται.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα