Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

NASΑ μας τελειώνουν σε 12 Χρόνια

Συνεχίζετε να ασχολείστε με αυτό που αποκαλείτε «ζωή», αγωνίζεστε να πληρώσετε τους φόρους και τα υπόλοιπα παράλογα ποσά που σας ζητάνε κι έτσι δεν παίρνετε χαμπάρι τι σας ετοιμάζουν. 
Ταυτόχρονα ήδη σκέπτεστε πως θα «τιμωρήσετε» τους διεφθαρμένους πολιτικούς με το «δικαίωμα» της ψήφου σας. Φυσικά δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μόνο η καθολική αποχή [1] ίσως σας έσωνε. 

Ούτε ότι έχουν διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, οπότε η Αυγή της Οδύσσειας είναι επί θύραις. Πάντα με την ευγενική φροντίδα των λάθρο και των υποστηρικτών τους. Έχετε ποτιστεί από το δηλητήριο της «δημοκρατίας» με την παγίωση του νεκρού-πολιτισμένου, άρα είστε αδύναμοι κι ανίκανοι ν’ αντιληφθείτε τι σας ετοιμάζουν.  
Σας είναι αδύνατον να αντιληφθείτε και μόνο, πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος ανεξάρτητος από κάθε λογής -ισμο, την ίδια στιγμή που εσείς τους προσκυνάτε !  [2] [3]  Όμως είναι ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ είτε καταφέρετε να αντιληφθείτε, είτε όχι.
Ενώ ήδη έχουν μοιραστεί οι γκιλοτίνες [5] σε όλες τις χώρες του πλανήτη που θα χρησιμοποιηθούν για τις δημόσιες εκτελέσεις στις πλατείες η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόρασε άλλες 35.000 που είχε παραγγείλει και της παραδόθηκαν. Αναρωτιέμαι έστω ότι ήταν μόνο 35.000, για πόσες εκτελέσεις ημερησίως τις χρειάζονται;
Το Πρόγραμμα: Φυσικά οι Επικυρίαρχοι έχουν κάποιο πρόγραμμα σαν άψυχοι [6] που είναι, με την καθαρά μηχανιστική σκέψη που διαθέτουν και είναι αόρατο για την πλέμπα, τον πολιτισμένο άνθρωπο. Τέλος πάντων.

Ας υποθέσουμε ότι έχουν δώδεκα χρόνια να αλλάξουν τελείως τον πλανήτη, με συντονιστή την NASA. Ήδη έχουν περάσει δυόμιση. Έχουν αρχίσει με τον σεισμό της Αιτής (12 Ιανουαρίου 2010) και μετά με την Φουκουσίμα (11 Μαρτίου 2011). Παρόλο που δεν τους πήγε καλά (θέλανε να βυθίσουν την Ιαπωνία) με κύματα εκατό μέτρων. Απέτυχαν χάρις σε μερικούς ικανούς Ιάπωνες που βλέπανε πέρα από την μύτη τους. Έτσι τοποθέτησαν 200 Chembusters  [7] (ειδικοί οργονίτες που διαλύουν το ψέκασμα) και πολλές χιλιάδες μεγάλους οργονίτες στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας τους. Έτσι οι επικυρίαρχοι δοκίμασαν μια δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπάθησαν να χτυπήσουν την ενδοχώρα με τα Όπλα Αντεστραμμένου Χρόνου [8].
Καταλαβαίνετε επομένως τι μπορούν να κάνουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες τύπου ΑΑΑ+ όπως αυτοί τουwww.orgonodrome.gr και μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχουν γεμίσει τον τόπο με σαβούρες που αυτοαποκαλούνται οργονίτες, ενώ είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων όμορφα μπιχλιμπίδια; [4]
Για αυτό κυκλοφορούν φήμες για σεισμό 9 Ρίχτερ στην Αθήνα από τις Αλκυονίδες.
Ετοιμάζουν την ανθρωπότητα 2.0 όπως αναφέρει πολύ σωστά ο πλοίαρχος Mark Richards [9]. Όλα τα σημάδια είναι εδώ και δεν χρειάζεται προφητικές ανοησίες, απλά η Παρατήρηση του Ολοφάνερου τα δείχνει ολοκάθαρα.
Στην Ελλάδα οι τοκετοί γίνονται κατά 60% με καισαρικές, το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο. Έτσι γεννιούνται παιδιά με τους ίδιους ωροσκόπους και με μη πλήρως αναπτυγμένα όργανα και γεμάτα αλλεργίες. Εκτός του ότι κόβουν αμέσως τον ομφάλιο ρόλο, ενώ θα έπρεπε το μωρό σε ένα φυσιολογικό τοκετό να μείνει στην αγκαλιά της μάνας του για ένα τέταρτο, μέχρις να αδειάσει ο ομφάλιος λώρος από όλα τα υγρά και να μεταφέρει τις ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο μωρό.
Κάνοντας μια πρόχειρη βόλτα στις καφετέριες όπου συνήθως βλέπει κανείς νέα άτομα και παθαίνει πλάκα βλέποντας να έχουν σώματα ακρίδας, ειδικά τις κοπέλες με στενότερη λεκάνη [10] από τις πλάτες τους. Αυτά τα παιδιά είναι το «μέλλον» του πλανήτη, αν είναι δυνατόν. Ο εκφυλισμός προέρχεται και από την διατροφή, τα εμβόλια και το ψέκασμα.
Οπότε μην περιμένετε να ξαναεμφανιστούν κάποιοι καινούργιοι 300 του Λεωνίδα. Ίσως βέβαια να πολεμήσουν με καινούργιες τεχνικές, με τα iPhones τα καλαμάκια του φραπέ και τον καπνό της φούντας.
Η Παρατήρηση του Ολοφάνερου: Όσα και να αποκάλυψε ο Snowden γίνανε απλώς κουτσομπολιά στις καφετέριες. Τι να περιμένει κανείς από την Φυλή των Υπαλλήλων; Σίγουρα κανέναν Λεωνίδα, κουνιστές συκιές μπορεί. Όλοι είναι μέσα στα Κοινωνικά Δίκτυα (sic), χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τα λειτουργικά συστήματα και για την ασφάλεια των υπολογιστών. Άλλωστε σε λίγο δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού στο Facebook θα μπορεί κανείς να δηλώσει το φύλλο του με 50 τρόπους! Για Linux; τι είναι αυτό, τρώγεται; Μια χαρά δεν είναι τα Windows, το Twitter, το Gmail και το Youtube;
Το άλλο που θα δείτε στις καφετέριες -όταν αρχίσετε να παρατηρείτε- είναι οι τελευταίες δημιουργίες στα Smartphones με μοντελάκια της Apple, της Samsung και λοιπά δηλαδή η χαρά των μυστικών υπηρεσιών. Η παρακολούθηση είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και αυτόματη. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα smartphones μπορούν να εκπέμψουν συχνότητες κατ’ εντολή που μπορούν να σας σκοτώσουν. Τα hands free δεν σας σώζουν είναι ακόμη χειρότερα γιατί αποτελούν προέκταση του δίπολου της κεραίας.
Επίλογος: Όλα καλά λοιπόν, μην στενοχωριέστε κι ετοιμαστείτε να τιμωρήσετε τους «κακούς» πολιτικούς και να ψηφίστε νέους, των γνωστών μυστικών εταιρειών στις «κάλπες» για να σας «σώσουν» Μόνο που όπως λέει κι ο φίλος Χορόσκελης «Ένας άσωτος λαός δεν σώζεται με τίποτα»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ; ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΩΡΕ;; ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ; ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;; ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα