Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δύο κορυφαίοι αμερικάνοι τραπεζίτες αυτοκτόνησαν στο Λονδίνο...ο ένας με άλμα θανάτου 500ft από τον ουρανοξύστη της JP Morgan και ο άλλος με θηλειά γύρω από τον λαιμό του στο πολυτελείας σπίτι του!

Τραγωδία: IT εκτελεστικό Gabriel Magee έχει βρεθεί νεκρός σήμερα, μετά το άλμα από την κορυφή της έδρας της JP Morgan στο Canary Wharf, Λονδίνο, και την προσγείωση σε μια ευρύτερη στέγη


  • Ο Gabriel Magee, 39 ετών, στέλεχος της τράπεζας JP Morgan , πέθανε σήμερα το πρωί μετά από άλμα θανάτου  από την κορυφή του ουρανοξύστη που στεγάζεται η ευρωπαϊκή έδρα της τράπεζας.



  • Την Κυριακή, ο πρώην ανώτερος διευθυντής της Deutsche Bank , William «Bill» Broeksmit, 58 ετών, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο South Kensington

  • Και οι δύο θάνατοι χαρακτηρίστηκαν ως  μη ύποπτοι, από την Μητροπολιτική Αστυνομία.

  • Ο Magee ζούσε στο Λονδίνο τα τελευταία επτά χρόνια ακολουθώντας την JP Morgan από τις Ηνωμένες Πολιτείες  

  • Ο Broeksmit ζούσε στο Λονδίνο εδώ και πολλά χρόνια.

  • Και οι δύο θεωρούνταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι από τα αφεντικά και τους συναδέλφους τους, ανέφεραν πηγές.



  • Σε σοκ: Ένας εργαζόμενος JP Morgan κοιτάζει έξω από το παράθυρο του, καθώς το σώμα του κ. Magee είχε ανακτηθεί σήμερα

    Ο Magee ήταν αντιπρόεδρος στην εταιρική και επενδυτική τραπεζική υπηρεσία της τεχνολογίας που εντάχθηκε στην JP Morgan το 2004 και μετακόμισε με την τράπεζα από τις ΗΠΑ στη Βρετανία το 2007.

    Ο Magee πήρε το όνομά του από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονταν σε όλο το προσωπικό της JP Morgan το απόγευμα της Τρίτης.

    Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι για την απώλεια  ένα μέλους της οικογένειας της JP Morgan στην 25 Bank Street σήμερα. Οι σκέψεις και η συμπάθειά μας είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του ».

    Μια πηγή κοντά στον Magee είπε ότι βρισκόταν σε «καλή κατάσταση με τα αφεντικά και τους συναδέλφους του. Φαινόταν πολύ καλά ».


    Η Scotland Yard, δήλωσε ότι  κλήθηκε στην 25 Bank Street στις 08.02 π.μ. και οι ντετέκτιβ δεν αντιμετώπισαν τον θάνατο ως ύποπτο.

    «Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως μη ύποπτο σε αυτό το πρώιμο στάδιο», ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε.

    Οι εργαζόμενοι στη Canary Wharf ήταν σε κατάσταση σοκ και σήμερα, με έναν μάρτυρα να λέει στην MailOnline ότι το σώμα του, βρισκόταν στην ταράτσα μέχρι το μεσημέρι.

    Ο άνδρας βρέθηκε στον 9ο όροφο του κτιρίου των κεντρικών γραφείων του Ευρωπαϊκού της τράπεζαςΟι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από το παράθυρο του κτιρίου JP Morgan στο Canary Wharf

    «Ήταν εβδομάδα μπόνους της JP Morgan την περασμένη εβδομάδα, έτσι ελπίζω ότι δεν είχε να κάνει με αυτό».

    Τοποθεσία: Το σώμα του William «Bill» Broeksmit, 58, βρέθηκε στο σπίτι του στο South Kensington, το κεντρικό Λονδίνο

    Ο William «Bill» Broeksmit(στη φώτο πάνω το σπίτι του) θεωρούταν μεταξύ των καλύτερων μυαλών στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων και κεφαλαίου. 
    Ο Broeksmit εργάστηκε στην επενδυτική τραπεζική - συγκεκριμένα στην διαχείριση κινδύνων και χρεογράφων - και έζησε στο Gardens Evelyn στο South Kensington, το οποίο έχει  αξία  περίπου £ 1.9million.

    Έχει επίσης την άδεια σε ένα υψηλής αξίας ακίνητο σε απόσταση αναπνοής από το Central Park της Νέας Υόρκης.

    Το τριών υπνοδωμάτιων, τρία μπάνιων διαμέρισμα του άξιζε 4.500.000 δολάρια, όταν πωλήθηκε τον Ιούνιο του 2000. 

    Εργάστηκε στην Deutsche Bank 1996-2001, και από το 2008 μέχρι την συνταξιοδότηση του. Ο  Broeksmit  επίσης απασχολήθηκε στη Merrill Lynch για μια περίοδο.

    Ο Broeksmit ήταν ένας από τους περίπου 100 τραπεζίτες που άφησαν την Merrill Lynch για την Deutsche στη δεκαετία του 1990.

    Links: κ. Broeksmit συνδέεται με έγγραφα των ΗΠΑ για ένα διαμέρισμα σε αυτό το κτίριο, λίγα μέτρα από το Central Park

    Ασχολήθηκε με τη διαδικασία της διάσωσης της τράπεζας στον απόηχο της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, όταν πολλές επενδυτικές τράπεζες βρέθηκαν με «τοξικά» χρέη  , και τα οποία ήταν μάλλον απίθανο να επιστραφούν.

    Ο Broeksmit, διάσημος εμπειρογνώμονας κινδύνου, στήριξε τις προσπάθειες της τράπεζας να μετατοπίσει το χειρότερο του χρέους, και να μειώσει το συνολικό ποσό του δανεισμού.

    Οι Αρχηγοί της Deutsche Bank είχαν προγραμματίσει  την προώθηση του Broeksmit στο διοικητικό της συμβούλιο το 2012, αλλά σταμάτησαν όταν η γερμανική οικονομική ρυθμιστική αρχή εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την εμπειρία του ως ηγέτη.

    Γραφεία: Εργάστηκε στην Deutsche Bank 1996-2001, στη συνέχεια, από το 2008 μέχρι την αποχώρησή της (φωτογραφία αρχείου)

    Η Scotland Yard επιβεβαίωσε μόνο ότι ένας 58χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος. 

    Ένας εκπρόσωπος της δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 12.35 μ.μ. την Κυριακή για έναν άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στο Evelyn Gardens, SW7.

    « Η  αστυνομία του Kensington and Chelsea, ασθενοφόρο και ασθενοφόρο αέρα έλαβαν μέρος . Ένας 58χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως μη ύποπτος ».

    dailymail

    Απόδοση Κειμένου dorieas

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ






    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα