Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πως συλλαμβάνεται η αληθινή ουσία του παιδιού...Ενεργειακή προστασία του βρέφους




Τα παιδιά επηρεάζονται βαθιά από τις σχέσεις ανάμεσα στους γονείς τους. Ακούνε τι λένε οι γονείς μεταξύ τους και σαν μαγνητόφωνα καταγράφουν τα πάντα. Τα παιδιά παρατηρούν και καταγράφουν τη φυσική, συναισθηματική και νοητική ζωή των γονέων τους. Αυτές οι καταγραφές των σχέσεων ανάμεσα στη μητέρα και στον πατέρα τους δημιουργούν τις τάσεις του παιδιού.
 
Αν οι γονείς είναι επιφανειακά ευγενικοί και με σεβασμό μεταξύ τους, αλλά δεν έχουν αληθινή αγάπη, η ψυχική ανάπτυξη του παιδιού επιβραδύνεται.
 
Το σώμα του παιδιού δομείται όταν οι γονείς έχουν σωματική επαφή. Η ψυχή του παιδιού δομείται όταν οι γονείς έχουν επαφή με αγάπη, με τα συναισθήματα, την καρδιά και τον νου. Όταν αυτή η ανώτερη επικοινωνία δεν λαμβάνει χώρα, η ψυχή του παιδιού “αποβάλλεται”.
 
Είναι δυνατόν να είστε πολύ ευγενικοί και να σέβεστε το παιδί σας και να δημιουργήσετε ένα ορισμένο επίπεδο αυτοσεβασμό σ’ αυτό, αλλά ο διαρκής αυτοσεβασμός στο παιδί είναι ριζωμένος στον σεβασμό και στη γνήσια αγάπη των γονέων μεταξύ τους. Ένα παιδί περιμένει οι γονείς του να είναι αληθινά συγχωνευμένοι μεταξύ τους και να αγωνίζονται προς ένα όραμα· έχει ανάγκη να είναι οι γονείς του ευγενικοί. Όταν μια τέτοια σχέση υπάρχει ανάμεσα στη μητέρα και στον πατέρα, τότε συλλαμβάνεται η αληθινή ουσία του παιδιού.






Η αύρα του βρέφους έχει δομηθεί πλήρως όταν γεννιέται και μπορεί εύκολα να μολυνθεί από εξωτερικές ενέργειες και εκπορεύσεις. Ο μαγνητισμός και η αύρα της μητέρας προστατεύουν το παιδί της και το βοηθάει να φτιάξει τη δική του αύρα μέσω του θηλασμού και επειδή το περιβάλλει με όμορφες σκέψεις, συναισθήματα και όνειρα. Η αύρα της μητέρας είναι καλή για το μωρό.

Οι άνδρες έχουν διαφορετικές εκπορεύσεις στην αύρα τους και ένα διαφορετικό είδος μαγνητισμού και αύρα από τις γυναίκες. Οι άνδρες συχνά έχουν πολλούς εκνευρισμούς και αρνητικές συσσωρεύσεις στην αύρα τους από την εργασία τους, από άλλους ανθρώπους και από διάφορες ανησυχίες. Αν αγγίζουν το μωρό τους μεταφέρουν όλες τις αρνητικές συσσωρεύσεις της αύρας τους στο μωρό. Εξαιτίας αυτού οι άνδρες (περιλαμβανομένου του πατέρα) είναι καλύτερα να μην κρατούν τα παιδιά τους μέχρις ότου γίνουν τριών ετών.

Κατά το παρελθόν μόνο οι μαμές ή άλλες γυναίκες βοηθούσαν τις μητέρες να γεννήσουν το μωρό τους, όχι άνδρες. Αυτό θεωρείτο πολύ πιο υγιές για το μωρό.

Αν παρατηρήσετε τα ζώα, τα περισσότερα θηλυκά δεν αφήνουν τον πατέρα ή άλλο αρσενικό να πλησιάσει τα μικρά. Είναι ένα προστατευτικό ένστικτο το οποίο οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει.

Ακόμα και αν ο σύζυγός σας είναι πολύ αγνός, δεν πρέπει να κρατάει το παιδί του μέχρι να περάσουν τρία χρόνια. Ο πατέρας θα πρέπει να είναι η ασφάλεια της οικογένειας, ο προμηθευτής και ο προστάτης από τους εξωτερικούς κινδύνους, έτσι ώστε η μητέρα να μπορεί ειρηνικά και χαρούμενα να μεγαλώσει τα παιδιά. Ο πατέρας μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στα παιδιά από την ηλικία των τριών ετών και μετά.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 

elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα