Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Επικίνδυνος Αστεροειδής Κινείται Με Κατεύθυνση Την Γη Και Φθάνει Μέσα Σε 24 Ώρες !!!

b(1).JPG

Ένας αστεροειδής  έχει ανακαλυφθεί να κινείται προς την κατεύθυνση της Γης, στο μέγεθος εκείνου που έπεσε στα Ουράλια τον Φεβρουάριο, και θεωρείται πλέον ένας δυνητικά επικίνδυνος αστεροειδής για τον πλανήτη.


Ο αστεροειδής είναι μεταξύ 15 με 20 μέτρα σε μέγεθος και απέχει μόλις 11.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Υποτίθεται ότι φθάνει μέσα σε 24 ώρες και τα φόρουμ θεωριών συνωμοσίας είναι γεμάτα με φήμες ότι ο αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη.


 "Το σύστημα παρακολούθησης επικίνδυνων αντικειμένων γύρω από τον πλανήτη μας, που ονομάζεται« Master », έχει εντοπίσει μόνο έναν αστεροειδή με διάμετρο μεταξύ 15 με 20 μέτρων. 
Είναι ένα αντικείμενο δυνητικά επικίνδυνο για τον πλανήτη μας, καθώς είναι μόλις 11 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Αυτό αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες ο Lipunov Vladimir,Lomonosov. 

Σύμφωνα με αυτόν, ο διαστημικός βράχος "κινείται προς την κατεύθυνση της Γης». Δεν μπορούν, ωστόσο, να προβλεφθούν πρόσθετες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι το μέγεθός του είναι παρόμοιο με εκείνον που έπεσε στο τα Ουράλια κατά το μήνα Φεβρουάριο. "

Από redflagnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα