Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

έχεις τόση δύναμη, όση πιστεύεις ότι έχεις!

Έχεις τόση δύναμη, όση πιστεύεις ότι έχεις!

Mια ηλικιωμένη κυρία, ταξίδευε με το γιο της, διασχίζοντας μια πολιτεία στην Αμερική, με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή ενώ βρίσκονταν σε μια πολύ απομονωμένη ερημική περιοχή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και ο γιος της το σήκωσε με το γρύλο και χώθηκε από κάτω.

Ο γρύλος όμως γλίστρησε και το αυτοκίνητο έπεσε,ακινητοποιώντας το γιο της πάνω στην καυτή άσφαλτο. Η γυναίκα κατάλαβε πως αν δεν σηκωνόταν το αυτοκίνητο, ο γιος της θα πέθαινε από ασφυξία μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η γυναίκα αυτή δεν είχε καιρό να σκεφτεί ότι ήταν αδύναμη ή γριά και χωρίς καν να το σκεφτεί, έπιασε τον προφυλαχτήρα και κράτησε σηκωμένο το αυτοκίνητο, όση ώρα χρειαζόταν για να συρθεί έξω ο γιος της.


Το κατόρθωμά της αυτό σημαίνει ότι για δέκα τουλάχιστον δευτερόλεπτα, αυτή η γυναίκα σήκωσε ένα βάρος πολλών εκατοντάδων κιλών, πράγμα πολύ δύσκολο γι’άυτήν, εφόσον δεν ζύγιζε η ίδια πάνω από εξήντα κιλά. Μπορεί κανείς να εκτελέσει υπεράνθρωπα (φαινομενικά) έργα όταν το πιστεύει ή όταν δεν έχει τον καιρό να σκεφτεί ότι δεν μπορεί.

(Απόσπασμα από το βιβλίο “Οι κρυφές σας δυνάμες”,Μαϊκλ Φίλιπς) *

Αυτό είναι ένα χονδροειδές παράδειγμα σε επίπεδο ύλης των δυνάμεων που μπορεί να κινητοποιηθούν σε έναν άνθρωπο. Σε ακόμη πιο λεπτοφυές επίπεδο, οι ψυχικές & πνευματικές δυνατότητες των ανθρώπων είναι μεγαλειώδεις. Όμως,η άγνοια, ο σκόπιμος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και η βαθειά ριζωμένη πεποίθηση ότι είμαστε μικροί & ανήμποροι (σίγουρα κάποιους εξυπηρετεί αυτό), είναι ανασταλτικός παράγοντας για την άντληση αυτών των απύθμενων αποθεμάτων που διαθέτει το δυναμικό του καθενός.

Μπορούμε να γίνουμε Δημιουργοί των ζωών μας, και κατ’επέκταση της ανθρωπότητας, με τρόπο επικοδομητικό, για το Ανώτερο Καλό όλων μας. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Georgios Vas

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα