Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Το σύμπαν θα σε ακούσει αν.....

                        
...ζητήσεις τη βοήθεια του. Το πιστεύουν όσοι υποστηρίζουν ότι εκτός από τις δικές μας δυνάμεις υπάρχουν και οι κοσμικές, οι δυνάμεις του σύμπαντος. Εσύ όχι; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο, τη δουλειά ή το σπίτι των ονείρων σας, δεν έχετε παρά να τη ζητήσετε από το σύμπαν και αυτό θα ανταποκριθεί, υποστηρίζουν εκείνοι που πιστεύουν στις κοσμικές δυνάμεις.

Με μια προϋπόθεση: Να διατυπώσετε το αίτημα σας με σωστό τρόπο!

Πρέπει δηλαδή προηγουμένως να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε, γιατί οι βασικές αρχές λειτουργίας του κοσμικού συστήματος είναι η σαφήνεια, η ακρίβεια, η εντιμότητα και το γενικό καλό.

Δεν αρκεί δηλαδή να σκεφθείτε ή να γράψετε : «Θέλω μια δουλειά που θα μου δώσει χρήμα και αναγνώριση» ή «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Τζωρτζ Κλούνι ή και τον ίδιο τον Τζωρτζ Κλούνι». Το πρώτο είναι εντελώς αόριστο και το δεύτερο πολύ περιοριστικό.
Πρέπει να περιγράψετε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου, της δουλειάς, ή του σπιτιού που αναζητάτε. Για παράδειγμα αν το αίτημα σας αφορά ένα σύντροφο, πρέπει να συγκεκριμενοποιήσετε τα προτερήματα που επιθυμείτε να διαθέτει, το είδος της σχέσης που θέλετε να δημιουργήσετε μαζί τους, πώς θα θέλατε να σας συμπεριφέρεται, κ.λπ.

Πρέπει να πιστέψετε ότι αργά ή γρήγορα το σύμπαν θα ικανοποιήσει το αίτημά σας, και βεβαίως, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να γίνει αυτό. Γιατί μόνο το σύμπαν γνωρίζει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας. 

Αν δεν έρθει αυτή η στιγμή, πιθανότατα να τρακαριστείτε με το όνειρό σας και να το προσπεράσετε με αδιαφορία, χωρίς να το αναγνωρίσετε. Χρειάζεται να είστε εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες πληροφορίες και την απαιτούμενη πείρα, για να αξιολογήσετε σωστά τα ευρήματά σας.

· Δεν πρέπει όμως ποτέ να ζητήσετε κάτι που θα κάνει εσάς ευτυχισμένους αλλά θα βλάψει κάποιους άλλους.

Δεν πρέπει ούτε να κάτσετε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας το «θαύμα», αλλά να θέσετε σε δράση και τις δικές σας δυνάμεις παράλληλα με αυτές του σύμπαντος,. Αντίθετα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και δράση συνεχή. 

Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα να συναντήσετε τον σύντροφο των ονείρων σας ή να βρείτε την ιδανική δουλειά, αν δεν βγαίνετε από το σπίτι σας, αν κινείστε μονίμως σε έναν περιορισμένο κύκλο ανθρώπων, ή αν δεν ψάχνετε γι' αυτά γύρω σας.

Η ικανοποίηση του αιτήματός σας από το σύμπαν απαιτεί δράση και αποφασιστικότητα. Απαιτεί να αλλάξετε τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης που μέχρι σήμερα σας κρατάνε εγκλωβισμένους σε μια ζωή χωρίς ικανοποίηση, και να λειτουργήσετε δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εμφάνιση νέων ευκαιριών. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να γίνετε πιο αυθόρμητοι, πιο παρορμητικοί, πιο τολμηροί.

Ξεφύγετε από την πεπατημένη, αυτοσχεδιάστε, ξεβολευτείτε... Αρχίστε από τα πολύ απλά και καθημερινά. 

Για παράδειγμα αν πηγαίνετε κάθε μέρα στη δουλειά σας με το αυτοκίνητό σας ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο δρόμο, δοκιμάστε να αλλάξετε και μέσο μετακίνησης και διαδρομή.

Σταματήστε να ψωνίζετε πάντα από το ίδιο σούπερ μάρκετ, να βγαίνετε πάντα με τις ίδιες παρέες, να συχνάζετε πάντα στα ίδια μέρη. Τολμήστε ακόμα και μια έξοδο μόνοι σας, χωρίς καν τον ή την κολλητή σας, τολμήστε ακόμα και ένα ταξίδι με ένα γκρουπ αγνώστων.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα