Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Sandy Hook και από το 2001 στο 2012


Το Μακελειό του Newtown & 2001: Οδύσσεια του Διαστήματος. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία διαφορετική προσέγγιση για το μακελειό που έγινε στο Sandy Hook. Αν και πολλά έχουν ήδη ειπωθεί για αυτήν την τραγωδία αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά διαφορετική, πολύ-διαστατική και λαμβάνει υπόψη της πολλές παραμέτρους. Θα παρουσιαστεί ένα διαχρονικό πλαίσιο κάποιων δεδομένων, στην περίπτωσή μας έναν αρκετά ενδιαφέροντα παραλληλισμό μεταξύ του δράστη Adam Lanza και τους πιθήκους/ «Bigfoot» που εμφανίζονται στην αρχή της ταινίας 2001: Οδύσσεια του Διαστήματος, γνωστή και σαν σκηνή με τον τίτλο «Η Ανατολή του Ανθρώπου.» (The Dawn of Man). Άρθρο του Goro Adachi που  ταιριάζει με τις θέσεις του TERRAPAPERS.1
Από την αρχή λοιπόν βλέπουμε μία σύνδεση με την ιδέα της «Γένεσις». Το όνομα του Αδάμ (Adam) είναι το όνομα του πρώτου ανθρώπου, δηλ. της «ανατολής του ανθρώπου.» Στην σκηνή από την ταινία, οι πίθηκοι στην αρχή είναι αρκετά ήσυχοι … όπως ήταν και ο δράστης Adam Lanza. Αναφορές σημειώνουν ότι ήταν εξαιρετικά ήσυχός όσο ήταν στο σχολείο.
2
Επιστρέφοντας στην ταινία, μετά από μία παράξενη επαφή που έχουν οι πίθηκοι με έναν Μονόλιθο, γίνονται εξαιρετικά επιθετικοί.
3  4
5
[Σκηνή από το κομμάτι «The Dawn of Man». Δες το video ]
Ξαφνικά από το πουθενά (ίσως δοκιμάζοντας κάποιου είδους «μήλο;») ο Adam Lanza τα χάνει και διαπράττει ένα από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ …
6
… ήταν η «Μέρα του Πιθήκου»¨(Monkey Day,) 14 Δεκεμβρίου, 2012 όπου επίσης ο Ήλιος περνούσε από το «μεγάλο πόδι» («big foot«) του αστερισμού του Οφιούχου.
7
Είναι ενδιαφέρουσα σύμπτωση ότι ένα από τα θύματα του δράστη, η διευθύντρια λεγόταν DawnHochsprung … δηλ. το μικρό της όνομα είναι «Αυγή»
8
«Αδάμ» σημαίνει επίσης και άνθρωπος, άρα μαζί έχουμε συνδυαστικά: Η Ανατολή του Ανθρώπου («Dawn of Man»).
9
Πίσω στην ταινία, μέσα στην ψυχωτική της μανία και θυμό, ένας από τους πιθήκους πετάει ένα κόκαλο στον αέρα, το οποίο μεταμορφώνεται στο επόμενο πλάνο σε ένα διαστημόπλοιο (ένα ξαφνικό πήδημα μέσα στο χρόνο και την ιστορία) και έτσι τελειώνει το κομμάτι της «Ανατολής του Ανθρώπου».
10
Οι επόμενες σκηνές αφορούν τα ταξίδια του ανθρώπου στο διάστημα όπου σε κάποιο σημείο συναντά τον Μονόλιθο στη Σελήνη (και σαν επακόλουθο και γύρω από τον Δία).
11
Στον πραγματικό κόσμο, το 2012 παρακολουθήσαμε μία σειρά αρκετά σημαντικών «Τελετουργικών Περασμάτων» που σηματοδότησαν την μετάβαση της ανθρωπότητας σε ένα πραγματικό είδος ταξιιώτη …
12
May 25, 2012 (STRUG) Transit Ritual 2012
Oct 13, 2012 (STRUG) SpaceX Marks the Spot
13
Σε συνδυασμό με το μακελειό Sandy Hook τον Δεκέμβριο σημειώνεται και ο θάνατος του Neil Armstrong , του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στη Σελήνη …
14
15    16
Στην επόμενη σκηνή ο Μονόλιθος βγαίνει έξω από την Σελήνη … όπως ακριβώς ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ βγήκε έξω από την μήτρα της Πριγκίπισσας Diana (=το όνομα της Ρωμαϊκής θεάς της Σελήνης), ο οποίος ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2012 ότι περιμένει παιδί μαζί με την Κέιτ , συνεχίζοντας τη «γραμμή αίματος» του Μονόλιθου …
17  18
Αυτό είναι κάτι παρουσιάστηκε και στην τελετή έναρξης των Παρα-Ολυμπιακών του Λονδίνου φέτος: η Σελήνη και η βαρύτητα (ένας όρος που συνδέεται με την εγκυμοσύνη. Και θυμηθείτε επίσης το γυναικείο άγαλμα της εγκύου γυναίκας που παρουσιάστηκε στην τελετή).  (διάβασε επίσης Η … Συνωμοσιολογία των Ολυμπιακών Τελετών του Λονδίνου και Οι πολυπολιτισμικοί μαρξιστικοί Olympic Games του Λονδίνου και Η φετινή αθλιότητα που ονομάστηκε ‘Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012′ επίσης Οι Ολυμπιακοί της ελίτ, της πολιτικής προπαγάνδας και των πολυεθνικών και  Η Ναζιστική καταγωγή, της τελετής αφής, της Ολυμπιακής Φλόγας.)
19  20
Η τελετή ήταν αφιερωμένη στον Ισαάκ Νεύτωνα, αυτόν που ανακάλυψε τη βαρύτητα. ( Ο τυφώνας Ισαάκ, ένας κλώνος του τυφώνα Κατρίνα/ Catherine/Kate κατέφθανε την ίδια στιγμή στον κόλπο του Μεξικού). Η λέξη Νεύτωνας, στα αγγλικά Newton, συνδέεται με την πόλη του Newtown στο Connecticut όπου έγινε και το μακελειό. Αυτό που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι το τέλος ή η κλιμάκωση της Οδύσσειας του Διαστήματος, δηλ. τη γέννηση του «Starchild» …
21
22
Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε και σαν είδος — όχι απλά σαν το βασιλικό βρέφος — αυτή τη δραματική στιγμή που η ανθρωπότητα μπαίνει σε μία νέα εποχή. Συμβαίνει τώρα … δηλαδή η «Ανα-γέννηση των Μάγια.»
23  24
Η ταινία του Mel Gibson σχετικά με τους Μάγια, Apocalypto (2006) έχει άμεση σχέση με τη γονιμότητα/εγκυμοσύνη/γέννα … και αυτό ήταν προσχεδιασμένο να φέρει στο μυαλό την ταινία 2001: Οδύσσεια του Διαστήματος.
25  26
Έτσι με έναν τρόπο το 2001 συμβαίνει το 2012. Μία αλλαγή του χρόνου μέσα σε ένα διάστημα έντεκα χρόνων παρέχει ένα ουσιαστικό πλαίσιο για του τι ακριβώς γίνεται γύρω μας αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Πράγματι, διανύουμε τον Δεκέμβριο του 2012 και εύκολα μπορεί να δει κάποιος πως όλα κινούνται σαν μία χιονοστιβάδα.
Το μακελειό στο Sandy Hook είναι κατά κάποιο τρόπο σαν το «χτύπημα ενός συναγερμού» στη Σελήνη. Είναι η στιγμή που οι κοιμισμένοι πίθηκοι ξυπνούν από τον λήθαργό τους για ακόμα μία φορά ώστε να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την εξέλιξη. Πάντα με οδυνηρό και δύσκολο τρόπο, αλλά όντας απαραίτητα στη διαδικασία πρέπει να τα υποστούμε για να έρθουμε σε επαφή με τον ίδιο το Θεό στον Κήπο της Εδέμ.
——————————
Σημείωση Ι. Μ… Ο θεός του κήπου της Εδέμ! Ποιος θεός; Υπάρχει Θ Ε Ο Σ; Ποιός απ’ όλους είναι; Αν υπάρχει θεός ή Θεός είναι η διαχρονική ερώτηση, που υπάρχει ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι, ο θεός. Όπως πάντα η απάντηση σε αυτή την ερώτηση βρίσκεται μέσα στην ερώτηση, άσχετα αν με κόπο ψάχνουν να την βρουν οπουδήποτε αλλού. Στην ερώτηση “Υπάρχει θεός;” η μαγική λέξη είναι όχι η λέξη “θεός” αλλά η λέξη “υπάρχει”.
Διότι ότι ΥΠ-ΑΡΧΕΙ, βρίσκεται ΥΠΟ της ΑΡΧΗΣ. Άρα αν ΥΠ-ΑΡΧΕΙ θεός βρίσκεται ΥΠΟ της ΑΡΧΗΣ. Η ΑΡΧΗ που ο θεός βρίσκεται ΥΠΟ της, ποιά είναι; Όσοι λένε πως όντως υπάρχει θεός, αυτόματα δέχονται και πιστεύουν, πως ο θεός βρίσκεται ΥΠΟ κάποιας ΑΡΧΗΣ και δεν είναι ο ίδιος αυτή η ΑΡΧΗ. Ας δούμε τι λέει το λεξικό στο λήμμα Θεός, και τι λένε οι θρησκείες μιας και αυτές έχουν το © του θεού, αλλά και την κατάντια των θεών 
P8110642
P811055636

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα