Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Πως να προσπεράσετε την σκοτεινή νύχτα της ψυχής!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πως να προσπεράσετε την σκοτεινή νύχτα της ψυχής!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

To ποιο σημαντικο πραγμα που θα πρεπει να κατανοησουν αυτοι που ζουν την εμπειρια της σκοτεινης νυχτας της ψυχης ,ειναι το οτι ο μονος τροπος για να την ξεπερασουν, ειναι το να κοιταξουν μεσα τους. Οσο χρονο καποιος στο μεσο αυτης της εμπειριας εστιαζει εξω απο αυτον , θα παραμενει συνεχως σε αυτη, μια και ο μοναδικος τροπος να υπερβη αυτη την εμπειρια ειναι το να αρχιση να εξεταζει την προσωπικη τουυπαρξιακη κριση απο την οποια και ξεκινα. Στην ουσια , η σκοτεινη νυχτα της ψυχηςειναι τις περισσοτερες φορες ο καταλυτης για μια πολυ βαθια και ανατρεπτικη για την ζωη,  εμπειρια αφυπνισης,που εχει την δυνατοτητα στην κυριολεξια να εκτοξευση καποιον στα υψη του μεγαλειου και την ευτυχιας. Και αυτο συμβαινει γιατι κατα την διαρκεια καθε μιας απο αυτες τις εμπειριες ,ουσιαστικα ωθουμαστε απο τον ανωτερο εαυτο μας να κανουμεεκεινη την εσωτερικη διεργασια που ειναι αναγκαια για να μας απελευθερωσει απο τον πονο.  Το να κανουμε λοιπον εσωτερικη δουλεια, παντοτε μας οδηγη σε μια μεγαλυτερη ευτυχια, υγεια και ελευθερια.

Ισως να εχετε ακουσει αυτο που λενε ¨δυο βηματα μπρος και ενα πισω ¨ . Η σκοτεινη νυχτα της ψυχης ειναι αυτο το βημα πισω, που ομως μας προετοιμαζει για τα δυο βηματα μπροστα.Ο,σοι δεν εγκαταλειψουν αυτη την προσπαθεια βγαινουν ενδυναμωμενοι στο επακρο απο αυτη.

Η πιο σημαντικη συμβουλη που θα μπορουσα να δωσω σε αυτους που τωρα βιωνουν αυτον τον τυπο κρισης,  ειναι το οτι θα πρεπει να παρουν την απολυτη υπευθυνοτητα για την ζωη τους πανω τους . Και μολις αρχισετε να το κανετε αυτοαμεσα θα εχετε την δυναμη να αλλαξετε την ζωη σας αντι να αισθανεστε σαν θυμα η εκτος ελεγχου πραγμα που ομως δεν συμβαινει.  Με το να παρετε την ευθυνη,  σας ελευθερωνει για να δημιουργησετε μια ζωη με τους δικους σας ορους και εαν αυτο οδηγη στο να εγκαταλειψετε την σκοτεινη νυχτα για τους καθαρους ουρανους , τοτε ας γινει ετσι.

Και τελικα ακομα και εαν νοιωθετε αρνητικα και δυσκολα συναισθηματαπρεπει στο τελος να τα αγκαλιασετε,  γιατι ειναι αυτα που θα σας οδηγησουν να καταλαβετε το γιατι υποφερετε  , οταν τα παρατηρησετε αντικειμενικα.  Αντι λοιπον να συνεχισετε να τα καταπιεζετε και να τα πολεματε πραγμα το οποιο κανει τα πραγματα χειροτερα και παρατεινει τον πονο , καλυτερα ρωτειστε τον εαυτο σας την πιο απλη ερωτηση : ¨Γιατι νοιωθω ετσι ? Ποια ειναι η προελευση αυτων τωνσυναισθηματων ?  Τι ειναι αυτο που μεσα μου με κανει να νοιωθω ετσι ? ¨   Αυτες οι ερωτησεις θα σας οδηγησουν παντα στην πηγη του προβληματος εαν απαντηθουν με ειλικρινεια . Ομως η απαντηση μπορει να παρει χρονο καθως αυτοι που βιωνουν την σκοτεινη νυχτα της ψυχηςπολυ συχνα κρυβονται απο τον ιδιο τον εαυτο τους και καταπιεζουν την πηγη του πονου για πολυ καιρο , αλλα η απαντηση θα ελθη κι οταν αυτο συμβη τοτε θα εχουν το κλειδι που θα τερματιση τον πονο τους.Εσεις πρεπει να γιατρεψετε αυτα τα τραυματα του εαυτου σας. Δεχτητε τα , κατανοηστε τα, ευχαριστηστε τα για τα μαθηματα που σας δινουν και μετα απελευθερωστε τα.

ΞΕΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


Αυτη η διαδικασια θα μπορουσε να συμβη οποιαδηποτε στιγμη στη ζωη μας , ομως συνηθως εμφανιζεται οταν ο πνευματικος αναζητητης εχει κατακτηση μια αξιολογη πνευματικη γνωση η αναπτυξη . Και αυτο γιατι το ¨εγω ¨ εχει χασει την θεση που ειχε και ετσι εχει χαλαρωση την μεγγενη με την οποια μας εσφιγγε και που εκρυβε το φως που πραγματικα ειμαστε.  Η σκοτεινη νυχτα της ψυχης ειναι η διαδικασια που πολλοι πνευματικοι αναζητητες περνουν καποια στιγμη στην ζωη τους . Αυτη η σκοτεινη νυχτα δεν αναφερεται σχεδον καθολου στα πνευματικα κειμενα και τις διδασκαλιες. Πολλες φορες μας ειπαν να ειμαστε ευτυχισμενοι , να εχουμε υψηλη δονηση , να κοιταζουμε το φως,   ομως τιποτα απο ολα αυτα δεν θα διαρκεσει αν δεν αγαπησουμε πρωτα το σκοταδι.

Η σκοτεινη νυχτα της ψυχης ειναι μια πολυ ομορφη εμπειρια οπου το εγω / ψευτικος εαυτος, ¨ πεθαινει ¨ ,  για τον Αληθινο Εαυτο που ειναι  Αγαπη η με αλλα λογια ειναι οταν καποιος καταλαβαινει οτι ο εγωικος εαυτος ειναι ψευτικος και δεν ηταν ουσιαστικα ποτε υπαρκτος .

Ακομη και εαν αυτο ειναι μια πανεμορφη και ιερη διαδικασια μπορει να εκληφθη καποιες φορες σαν πολυ δυσκολη. Ειδικα οταν βρισκομαστε μεσα σε πολλες δυσκολιες. Γι  αυτο και ονομαζεται  η σκοτεινη νυχτα της ψυχης η ο σκοτεινος αιωνας για καποιους.

Υπαρχει μια αισθηση οτι εχεις ¨κολληση ¨, στο σκοταδι χωρις καμια ελπιδα να δεις το φως ξανα. Νοιωθεις ολοκληρωτικα και απολυτα μονος μεσα σε αυτην τη διαδικασια και επι πλεον δεν γραφει για αυτο κανενα πνευματικο κειμενο. Αυτο οφειλεταιστο οτι οι περισσοτεροι απο εμας  ψαχνουν μονο για το φως και αποφευγουν το σκοταδι, μη καταλαβαινοντας οτι το σκοταδι θα μεγαλωνει οσο το αποφευγουμε.

Πολλοι σκεπτονται οτι κατι εχουν κανει λαθος οταν εμφανιζεται η Σκοτεινη Νυχτα.  Ειδικα οσοι μολις κατακτησαν μεγαλο μερος πνευματικης αναπτυξης. Το λαθος λοιπον δεν ισχυει εδω. Οταν βρισκεσαι μεσα στην Σκοτεινη Νυχταδειξε ευγνωμοσυνηγιατι περνας ενα ειδος τελετουργικου η μια πνευματικη αποτοξινωση.  Ο πονος και η συγχιση που νοιωθεις ειναι αυτα που καταπιεζες για χρονια, αιωνες ισως και αλλες ζωες σου. Και τωρα επιτελους αναδυονται στην επιφανεια για να θεραπευτουν με την αγαπη που τους δινεται.  Ακομα και εαν ειναι επωδυνο το να αντιμετωπισετε αυτο τον πονο , πρεπει να νοιωθετε ευλογημενοι που αυτος ο πονος φευγει επιτελους απο μεσα σας. Ουτε που μπορουμε να αντιληφθουμε το ποσο βαρυ φορτιο κρατουσαμε μεσα μας τοσο καιρο.

Οποια και να ειναι η αιτια ακριβως τωρα βρισκεστε στη κατασταση οπου ειναι πλεον αναποφευκτη η θεραπεια του πονου, του υποφερειν και των συναισθηματων της χωριστοτητας απο την Πηγη. Αυτος ο πονος δεν ειναι προσωπικος πονος ακομη και οταν μοιαζει σαν τετοιος οταν ειστε στην Σκοτεινη Νυχτα!  Εφοσον ο εγωικος μας εαυτος δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα , αυτος ο πονος ειναι μονο ενα συναισθημα που το περιβαλουμε με διαφορες ιστοριες. Αυτος ο πονος που νοιωθετε ειναι συλλογικος και γινεται αισθητος μεσα στην ανθρωποτητα. Εμεις τον νοιωθουμε λογω της πεποιθησης μας οτι ολοι ειμαστε ξεχωριστες οντοτητες αποκομμενες αποτην Πηγη μας. Οταν αποδεχτητε και θεραπευσετε αυτο τον πονο , θεραπευεται και ο πονος της ανθρωποτητας αυτοματα!!!

Οταν βρισκεστε σε μια Σκοτεινη Νυχτα, νοιωθεται σαν να ειστε σε καταθλιψη. Ομως ειναι μια ¨πνευματικη καταθλιψη ¨ και ειναι διαφορετικη απο την κλινικη καταθλιψηγιατι τα συμπτωματα δεν προερχονται απο μια συγκεκριμενη εξωγενη συνθηκη. Δεν ειστε σε καταθλιψη εξ αιτιας καποιου η απο κατιαλλο, η απο μια αυθορμητη φυσικη αιτια. Νοιωθετε χαλια και δεν ξέρετε το γιατι . Κανετε τα παντα για νε ξεφυγετε απο αυτη την κατασταση αλλα τιποτα δεν εχει αποτελεσμα. Οσο πιο πολυ προσπαθειτε να ξεφυγετε τοσο χειροτερα γινεται .

Ολα εκεινα τα ειδη των συναισθηματων που ειχατε προσπαθηση να καταπιεσετε για τοσο καιρο, σας στοιχειωνουν τωρα συνεχεια: ενοχες, ντροπη, ανικανοτητα, εγκαταλειψη, θυμος, λυπη, αυτοοικτιρμος, μοναξια. Αυτα τα συναισθηματα προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη σας αλλα εσεις συνεχίζετε να τα αγνοειται και να τους αντιστεκεστε. Ας δειτε ολα αυτα τα συναισθηματα σαν ενα παιδι που θελει μονο την αγαπη σας. Θελουν να τραβηξουν την προσοχη σας μεχρι που καποια στιγμη τα δειτε και τα αποδεχτειτε για αυτο ακριβως που ειναι - συναισθηματα. Δεν ειναι τα δικα σας συναισθηματα, ειναι απλα αισθησεις του σωματος τις οποιες συνδεσαμε με μια ιστορια.

Κατα την διαρκεια της Σκοτεινης Νυχτας νοιωθετε απολυταμονοι. Δεν γνωριζετε πολλους η εστω καποιον που να το εχειπερασει αυτο η να το περνα τωρα, δεν νοιωθετε οτι θα θελατε να ασχολειθειτε με τους αγαπημενους η τους φιλους που δεν καταλαβαινουν  γιατι ειτε σκεπτονται οτι τρελαθηκατε και χρειαζεστε βοηθεια η οι δικοι τους φοβοι ενεργοποιουνται ,γεγονος που κανει τα πραγματα χειροτερα. Εαν μπορουσατε να ξεφυγετε απο ολα αυτα θα το κανατε,  αλλα δεν εχετε καθολου ενεργεια πια η εστω και το ελαχιστο ενδιαφερον . Ολη η ενεργεια σας εχει παει στο εγωγια να αντισταθει στο αναποφευκτο η προσπαθωντας να προστατεψει τον ψευτικο εαυτο.

Νοιωθετε απολυτα κολημενοιΤο αστειο ειναι οτι θελετε να μεινετε κολημενοιαλλως δεν μπορειτε να ειστε στη σκοτεινη Νυχτα αλλο. Αυτη ηταν μια εμπειρια που ειχα εγω κατα την διαρκεια της Σκοτεινης Νυχτας . Απο την μια νοιωθεις μιζερια και πονοαλλα απο την αλλη γνωριζεις οτι για να ξεπερασης την Σκοτεινη Νυχτα θα πρεπει να εγκαταλειψης τον πονο και τις δυσκολιες και να επιτρεψεις στην αλλαγη να ελθη.   Και αυτος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους φοβους σας !  Το εγω σας, ειναι τρομοκρατημενο απο την προοπτικη του να παψη να ζει. Παρα τις δυσκολιες που ενοιωσα κατα την διαρκεια της Σκοτεινης Νυχτας δεν θελω  να βγω απο αυτην . Γιατι αν γινη αυτο,   τοτε θα σημαινει οτι τελειωσε η ταυτιση μου με το εγωκαι τοτε τι θα γινη ? Ο φοβος μου να χασω τον ελεγχο που ομως τελικα ποτε δεν ειχα και ο φοβος για το αγνωστο με κρατησαν κολημενο σε μια πολυ δυσαρεστη κατασταση .

Μερικες φορες οι εξωτερικες καταστασεις κατα την διαρκεια της Σκοτεινης Νυχτας μπορει να γινουν τοσο δυσαρεστες και κυριαρχεςπου σε καθηλωνουν σε ενα σημειο οπου η μονη δυνατοτητα διαφυγης ειναι η παραιτηση η εγκαταλειψη σε αυτο.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση το μικρο προσωπικο εγω να μπορεσει να ¨διορθωση ¨ , αυτες τις καταστασεις πια και ετσι χρειάζεται να επιτρεψετε στην ζωη να δουλεψει μεσα απο εσας .Εκεινο τον καιρο θα ειστε πολυ πιεσμενοι με αυτη την κατασταση , οταν ομως θα θυμωσαστε το γιατι συμβαινουν ολα αυτατοτε θα δειτε οτι ειναι σιγουρα μια ευλογια.!

Ο λογος που περναμε την Σκοτεινη Νυχτα ειναι για να μαθουμε την εμπιστοσυνη, την αποδοχη , την αγαπη και την παραδοση. Αυτη ειναι η πραγματικη μας φυση και το εγω το γνωριζει αυτο και ετσι δημιουργη αυτη την μαχη. Μια πολυ δυνατη μαχη!  Το εγω ειναι απροθυμο να εγκαταλειψη τον ελεγχο που εχει και ετσι φοβαται,   και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο μια και αυτη ειναι η φυση του εγω. Αν λοιπον το βλεπετε σαν την φυση του εγω σας και οχι την φυση την δικη σας και αυτο ειναιαναποφευκτο να  γινη καποια στιγμη τοτε εχετε την δυναμη να επιτρεπετε σε πραγματα να γινουν.

Τωρα το να βγητε απο την Σκοτεινη Νυχτα, εξαρταται απολυτα απο εσας. Το ποσο γρηγορα θα την προσπερασετε εξαρταται απο το ποσο προθυμοι ειστε να εγκαταλειψετε τις εξαρτησεις σας. Οσο πιο δυνατη η κυριαρχια του εγω , τοσο πιο πολυ χρονο αυτο θα παρη.

Εχουμε εξαρτηση απο τον πονο και προσκοληση σε αυτονγιατι μας αρεσει να παλευουμε με τον εαυτο μας . Ειμαστε σε μια συνεχη διαμαχη με το εγω μας. Και ειναι αυτη η διαμαχη που κραταει το εγω μας ζωντανο. Ετσι εμεις μετα πιστευουμε οτι εχουμε μια ταυτοτητα. Αν δεν ειχαμε αυτη την μαχη δεν θα ξεραμε τι ειμαστε. Φοβομαστε αυτο το αγνωστο πεδιο και το ποσο ευαλωτοι ειμαστε σε αυτο. Ομως αυτη η ευαλωτοτητα και αυτο το αγνωστο πεδιο ειναι η Αγαπη. Και αυτη ειναι η πραγματικη μας φυση.

Ειμαστε ανθρωπινα οντα και αυτο σημαινει οτι παντα αναζητουμε το Ον η την ΑΓΑΠΗ,  για να γεμισουμε το κενο που νοιωθουμε σαν ανθρωποι μια και οι ανθρωποι ειναι αναζητητες. Ετσι  γεγονος ειναι, οτι φοβομαστε το μοναδικο πραγμα που επιθυμουμε περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.  Αυτες ειναι ολες οι αιτιες του γιατι περναμε την Σκοτεινη Νυχτα της Ψυχης.
Το πρωτο βημα που χρειαζεται για να ξεπερασουμε αυτη την δοκιμασια ειναι το να καταλαβουμε οτι αυτο ειναι φυσικη και αναποφευκτη διαδικασια για εμας απο την στιγμη που βρισκομαστε ηδη εκει τωρα. Μολις καταλαβης οτι εισαι στην Σκοτεινη Νυχτα , θα καταλαβης οτι τιποτα δεν ειναι λαθος με σενα και ετσι μπορεις να αρχισης να φευγεις εσυ απο την μεση και να επιτρεψεις σε αυτη την πνευματικη αποτοξινωση να δουλεψει μεσα απο εσενα και για εσενα.

Οταν ειμαστε στην Σκοτεινη Νυχτα θελουμε να βγουμεκυριως επειδη δεν αντεχουμε τον πονο και την δυσκολια, αλλα οταν καταλαβουμε οτι ειμαστε εκει επειδη η ψυχη μας αληθινα θελει να ειναι εκει και το οτι μπορουμε ανα πασα στιγμη να φυγουμε ,τοτε μπορουμε να αποδεχτουμε αυτη την διαδικασια σαν αναποφευκτη.  Και αυτο θα την επιταχυνη μια και την αγκαλιαζετε και δεν αντιστεκεστε σε αυτη πια.

Το επομενο βημα ειναι να μην κανετε τιποτα. Τωρα αυτο θα μπορουσε να φαινεται κατι απλο , αλλα εαν προερχεται απο την οπτικη γωνια του εγω αυτο ειναι αδυνατο και συμβολιζει το ¨θανατο ¨  του εγω. Το εγω θα κανει πολυ φασαρια λεγοντας ψεμματα και προσπαθοντας να σας κανει να ανησυχησετε και να φοβηθητε η να ¨ θελετε τον ελεγχο ¨,  αλλα εσεις δεν ειστε αυτα τα συναισθηματα η οι σκεψεις. Ειστε πολυ πιο πανω τωρα εφ οσον εχετε επιγνωση αυτων των σκεψεων καισυναισθηματων .  Εσεις ειστε η Ιδια η Αγαπη και η Επιγνωση. Ετσι οταν αυτες οι σκεψεις εμφανιστουναπλα παρατηρειστε τες η οταν ενα συναισθημα εμφανιστη απλα νοιωστε το. Αγαπηστε, αγκαλιαστε καθε σκεψη, συναισθημα και κατασταση στην οποια εναντιωνεστε.  Αναγνωριστε ποτε αντιστεκεστε σε κατι. Μονο να εχετε την επιγνωση και να νοιωσετε το πως αισθανεται το σωμα σας οταν αντιστεκεστε. Σφιγμενοι καιβαριοι ετσι δεν ειναι?

Ετσι το να μην κανετε τιποταεδω σημαινει απλα να υπαρχεται. Να ειστε η αγαπη και η επιγνωση που απο φυση σας ειστε. Η Σκοτεινη Νυχτα μοιαζει τοσο δυσκολη ακριβως γιατι αντιδρουμε παρα πολυ. Η φοβισμενη μεγγενη του εγω ειναι τοσο δυνατη σε αυτο το σημειο γιατι θελει απελπισμενα ναπαραμεινη ¨ ζωντανο.¨ Εχουμε ξεχαση το οτι ειμαστε αγαπη και εφοσον ειμαστε αγαπη περιβαλουμε και διαπερνουμε τα παντα απο την στιγμη που αναγνωριζουμε οτι αυτο ειναι αναποφευκτο και γιατι γνωριζουμε οτι τιποτα πια δεν μπορει να μας βλαψη. Τιποτα δεν μας αγγιζει . Τιποτα δεν μπορει να μας κλονιση. Το φως που ειμαστε λαμπει πανω σε ολα και τα μεταβαλλει στην δικη φυσικη τους κατασταση φωτος . Ολοι ειμαστε Ενα.

Αφου ολα γινονται στο Τωρα, δεν ειναι δυνατον να βγουμε απο την Σκοτεινη Νυχτα αυριο, μπορουμε να βγουμε απο αυτο μονοΤωρα!  Και το κλειδι για να βγουμε ειναι.... Αγαπωντας – τον μονο λογο για να ειμαστε στη Γη.  Η αποκαλυψη εδω ειναι οτι οπως ακριβως συμβαινει με το εγω μας και η Σκοτεινη Νυχταειναι μια ακομη ψευδαισθηση. Παντα βρισκομαστε στην Εστια μας και παντα ειμαστε το Φωςολο αυτο τον καιρο που το αναζητουσαμε μεσα στη Σκοτεινη Νυχτα. Ασφαλως και ειμαστε το Φως γιατι πως αλλιως θα μπορουσαμε να αντιληφθουμε το σκοταδι ? Εαν ειμαστε και εμεις σκοταδι δεν θα ειμαστε ικανοι να παρατηρησουμε το σκοταδι.

Χρησιμοποιησε αυτο τον υπεροχο χρονο για να δεις επιτελους και να αγκαλιασηςκαι το σκοταδι μια για παντα. Ασε το φως της αγαπης να λαμψη πανω του και να το διασκορπιση. Εισε πλεον αφυπνισμενος. Εισε πλεον η Αγαπη. Και δεν υπαρχει αλλος τροπος για να γινουν τα πραγματα. Ολα τα αλλα ειναι μονο ονειρα!  Οσο πιο πολυ αντιστεκεσαι στην Σκοτεινη Νυχτα η στο ¨κολυμα ¨ που βρισκεσαι,  τοσο θα συνεχισεις να επαναλαμβανεις τα μαθηματα που χρειαζεται να παρεις.   Δεξου και αγκαλιασε αυτο μεσα στο οποιο βρισκεσαι τωρα. Αγκαλιασε αυτον τον πονο και την δυστυχια.

Γνωριζε οτι εισαι αβοηθητος σε αυτη τη διαδικασια και αφαισου στην αγαπη. Χρησιμοποιησε τον πονο σαν τον καταλυτη για μια μεγαλυτερη μεταμορφωση και αναγεννηση. Καθε μεταμορφωση στην ζωη  πρεπει να περαση υποχρεωτικα μεσα απο τον πονο  . Η γεννα ειναι περισσοτερο επωδυνη ακριβως λιγο πριν να βγη το μωρο. Οι καμπιες , τα φιδια και τα καβουρια ειναι μερικα απο τα ζωα που ιφιστανται μια μεταμορφωση οταν ο παλαιος εαυτος πεθαινει για εναν νεο εαυτο. Ας γίνετε σαν τον φοινικα και αναδυθητε απο τις σταχτες του παλαιου ψευτικου εαυτου,απλα με το να γινετε η Αγαπη που παντα εισασταν! Η ζωη ειναι κυκλοι Τιποτα δεν διαρκει για παντα. Δειτε αυτη την διαδικασια σαν μια ιεροτελεστια περασματος για μια ανεπαναληπτη αναγεννηση. Θα εισαστε επιτελους ελευθεροι απο το φορτιο πανω στο οποιο ειχατε προσκοληθη για τοσο καιρομεσα απο την αντισταση που φερνατε.

Οπως η ανοιξη ερχεται παντα μετα το χειμωνα , θα ερθη το φως ! Οπως η αυγη παντα ανατειλη μετα απο το πιο παχυ σκοταδι και εσεις θα δειτε το φως ! Οπως ο ηλιος ειναι παντα εκει πισω απο τα συννεφα , το δικο σας φως παντα ειναι εκει να φωτιζει τον δρομο σας μεσα απο την Σκοτεινη Νυχτα. Εμπιστευτητε αυτη την διαδικασια και να γνωριζεται οτι ειναι απλα και μονοαυτο – δηλ. μια διαδικασια. Και αυτο λοιπον θα περαση.

¨Οπως ενας λωτος που μεγαλωνει στη λασπη και ανθιζει μεσααπο τη λασπωμενη επιφανεια του  νερου ετσι και εμεις μπορουμε να αναδυθουμε απο τις δυστυχιες και τον πονο της ζωης ¨-Buddha  
ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Χα! Το βίωσα πολύ πρόσφατα... Ένιωσα σαν να είχα χάσει ότι είχα κερδίσει μέχρι εκείνη την περίοδο...
    Λες και πράγματα που είχα διώξει δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα είχα επιστρέψει δριμύτερα και με ξανάπερναν μαζί τους ! Δεν είχα ακούσει ή διαβάσει κάτι στο internet, για τον όρο αυτό "νύχτα της ψυχής" λες και η συγχρονικότητα δεν λειτουργούσε πια... Και με ποιόν να το κουβεντιάσω; Που για πολλούς είμαι "UFO"
    Αλλά είχα δει ένα μεγάλο και πολύ περιγραφικό όνειρο πριν δύο χρόνια που ένα κομμάτι του συνειδητοποίησα ότι αφορούσε αυτήν την περίοδο αυτή. Στο όνειρο αυτό μου δόθηκε η λέξη "εμπιστοσύνη" και ότι με αυτήν την δόνηση θα ξεπερνούσα την επικίνδυνα κατηφορική κατάσταση...
    Θα έλεγα ότι με το που το συνειδητοποίησα και μπήκα στην δόνηση της εμπιστοσύνης... η σκοτεινότητα αυτή χάθηκε... Και τότε άρχισαν να έρχονται πληροφορίες από το internet σχετικά με την "σκοτεινή νύχτα της ψυχής". Και όχι μόνο... ήρθαν κι άλλα δώρα... υπέροχα δώρα... όπως το βίωμα το τι σημαίνει "είμαι αγάπη" κι όχι απλός το νιώθω αγάπη... Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα