Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Νέα Σελήνη της 20ης Σεπτεμβρίου 2017





Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το πρωί, πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Tι θα μας "φέρει" και πώς θα μας επηρεάσει; Αναλυτικά, από τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο.
Επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μεταξύ 17 και 19 Ιουνίου, 19 με 21 Σεπτεμβρίου, 18 με 20 Δεκεμβρίου, και 17 με 19 Μαρτίου. Επηρεάζει επίσης εσάς που έχετε πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στην 28η μοίρα των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και στην 2α μοίρα του άξονος Κριού-Ζυγού από αντισκιά. 
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης ανοίγει έναν πολύ δύσκολο νέο κύκλο για όλους μας. Οι αναποδιές και οι δυσκολίες όλων μας λόγω της ανεξέλεγκτης φορολογίας θα προκαλέσουν ένα κύμα προσφοράς. Όσοι από εμάς έχουμε ευλογηθεί με το να έχουμε όσα χρειαζόμαστε και ίσως κάτι παραπάνω, τότε μπορούμε να μοιράσουμε ένα μέρος αυτού που έχουμε στους πραγματικά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Αν μπορέσουμε δε, να το κάνουμε οργανωμένα, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αλόγιστη και άκρατη διανομή των αγαθών μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται την αγάπη των ανθρώπων και την προσφορά τους προς όφελός τους, για αυτό θέλει προσοχή. Επίσης, θα πρέπει να δώσουμε μόνο όσα μπορούμε και όχι να προκαλέσουμε αναστάτωση στους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς. Για κάποιους και κάποιες από εσάς, η περίοδος αυτή θα κάνει πράξη το λαϊκό γνωμικό «σε όποιον ο Θεός δεν έδωσε παιδιά, έδωσε ο Διάολος ανίψια», καθώς θα σας ζητηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να τα ενισχύσετε.

Στην Πολιτική κατάσταση της χώρας τα πράγματα είναι απλά αλλά καθόλου εύκολα. Το θέμα που θα μας απασχολήσει είναι η «ξαφνική» διαπίστωση ότι ενώ υπάρχει «ανάπτυξη» τα δημόσια έσοδα θα υστερούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το αποτέλεσμα θα είναι νέα μέτρα, τα οποία θα οδηγήσουν τον Λαό να πορευθεί μόνος του, χωρίς την ομπρέλα του κοινωνικού κράτους, καθώς θα ανακοινωθούν νέες περικοπές σε επιδόματα και συντάξεις. Οι προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού είναι εκείνες που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος εμπιστοσύνης στο εξωτερικό, ακόμη και στην διακοπή ήδη υπαρχουσών συμφωνιών. Από εκεί και πέρα, η έλλειψη ρευστού θα οδηγήσει στην περαιτέρω φτωχοποίηση. Ως αποτέλεσμα, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε δανεικά από όσους συγγενείς έχουν ακόμη. Η αντιπολίτευση περιμένει, και καλά κάνει, την παράδοση της εξουσίας στο πιάτο. Ξέρει πως το μόνο που έχει να κάνει είναι υπομονή και τίποτα άλλο. Η ένδεια θα είναι εκείνη που θα οδηγήσει και πάλι στην ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. 


Εσείς οι Κριοί, όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα γίνετε αποδέκτες των προβλημάτων των άλλων. Μάλιστα θα σας ζητηθεί να συνδράμετε με ό,τι έχετε ευχαρίστηση, ειδικά συγγενείς σας. Εκείνοι επειδή δεν έχουν πού αλλού να στραφούν θα σας πλησιάσουν για βοήθεια. Προσοχή, άλλο η βοήθεια και άλλο η «αρμένικη βίζιτα». Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα των παιδιών σας ή των εραστών κι ερωμένων σας. Όσον αφορά τα παιδιά σας, εκείνα χρειάζονται πολλά περισσότερα χρήματα από όσο κερδίζετε, οπότε αντιλαμβάνεστε το άγχος που θα επικρατήσει. Σε αυτήν την περίπτωση δοκιμάστε και τις φθηνές λύσεις, όχι μόνο το καλύτερο. Εσείς που θα αντιμετωπίσετε ερωτικά προβλήματα, μην αφήσετε το άτομο που είναι δίπλα σας, να σας δει μόνο ως πάροχο φροντίδας! Και ναι, μην του ή της δανείζετε χρήματα.

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε προβλήματα με την οικογένειά σας. Λόγω των περικοπών που αναμένονται, η ζωή σας θα πιεστεί περαιτέρω. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να περιμένετε από το Κράτος να σας βοηθήσει, ούτε από φίλους, ούτε από εσωτερικά δάνεια από την εταιρεία σας. Ό,τι κάνετε θα το κάνετε μόνοι και μόνες σας. Φροντίστε λοιπόν να εξορθολογίσετε τις ανάγκες σας και να τηρήσετε τον προϋπολογισμό που θα ετοιμάσετε.

Εσείς οι Καρκίνοι θα βρεθείτε στην θέση που πάντα ονειρευόσασταν, δηλαδή να φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται άδολα. Επειδή ακριβώς σας έχουν ανάγκη εσείς θα το εκμεταλλευτείτε ώστε να κάνουν ό,τι τους πείτε. Κι εκείνοι προκειμένου να μην χάσουν την φροντίδα σας (και ιδιαιτέρως τα χρήματά σας) θα κάνουν με μισή καρδιά αυτό που θέλετε. Οπότε να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να γίνετε χορηγοί των συγγενών σας σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Εσείς οι Λέοντες θα έχετε μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς τα οικονομικά σας θα φθάσουν στο έσχατο σημείο, κάτι το οποίο δεν βοηθά ούτε εσάς, διότι δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε, αλλά ούτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα που σας έχουν ανάγκη. Αν όμως βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, θα βρείτε λύσεις για τα προβλήματά σας από εκεί που δεν το περιμένατε.

Εσείς οι Παρθένοι, κυριολεκτικά, θα γίνετε ο πόλος έλξης όλων των ανθρώπων που η μοίρα τους έριξε στο περιθώριο της ζωής. Σε εσάς θα έλθουν συγγενείς, σύντροφοι, φίλοι, γονείς, ώστε να τους φροντίσετε ή να τους δώσετε χρήματα. Δυστυχώς, αν πέσετε στην παγίδα του να βοηθάτε αδιακρίτως, σύντομα θα βρεθείτε κι εσείς στην ίδια θέση. Βοηθήστε με υλική υποστήριξη όσους πραγματικά την χρειάζονται, και με ηθική ή άλλης μορφής βοήθεια όσους δεν έχουν άμεσες ανάγκες.

Εσείς οι Ζυγοί, θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να προστρέξετε σε βοήθεια όλων εκείνων που κυριολεκτικά την απαιτούν από εσάς. Επειδή στην ιδιοσυγκρασία σας είναι να μην χαλάτε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες ακόμη κι όταν σας καταπιέζουν, έτσι και τώρα, θα κάνετε με μισή καρδία την νοσοκόμα, την μητέρα, τον γονέα, την τροφό, τον παρηγορητή, ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν ανάγκη. Προσοχή, μην δανείσετε χρήματα σε κανέναν!

Εσείς οι Σκορπιοί, είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να βοηθήσετε τα άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σας. Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει έστω και μία μικρή βοήθεια. Αν δεν θέλετε να δώσετε άμεσα την βοήθειά σας, μπορείτε να βοηθήσετε ομάδες, ομίλους, Μ.Κ.Ο., οι οποίες μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας έναντι των αγαπημένων σας, και έναντι της εργασίας σας.

Εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος κάθε άλλη δραστηριότητα που έχετε, και να ασχοληθείτε με δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σας, την οικογένεια και την εργασία. Και τα δύο χρειάζονται από εσάς την αμέριστη προσοχή σας, για αυτό κι εσείς θα πρέπει να βρείτε χρόνο και να ασχοληθείτε μαζί τους. Προσοχή, αν αφήσετε το ένα για χάρη του άλλου, σύντομα θα δείτε την ζωή σας να παρουσιάζει πλήρη ανισσοροπία.

Εσείς οι Αιγόκεροι, είναι καιρός να κάνετε την κρίση ευκαιρία. Το Σύμπαν σας έχει δώσει το μυαλό και την διάθεση ώστε να καταφέρετε τις φιλοδοξίες σας. Όπου κι αν έχει ξεσπάσει κρίση στις ζωές σας, εσείς μπορείτε να κερδίσετε από αυτήν, αντί να κλαίγεστε. Μία απώλεια μπορεί να είναι μία νέα αρχή, ένα στραβοπάτημα οικονομικό να σας ανοίξει άλλες προοπτικές, οι αποτυχία στις σπουδές να σας οδηγήσει σε ένα επάγγελμα όπου πραγματικά θα βγάλετε χρήματα. Στο χέρι σας είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Εσείς οι Υδροχόοι θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να σας ζητούν οι συγγενείς, οι φίλοι, οι σύντροφοι, συνέχεια χρήματα. Εσείς την καλή διάθεση την έχετε, αλλά και η υπομονή με όλους εκείνους που έχουν μόνιμα ένα χέρι απλωμένο, και που δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει η θέση τους, θα εξαντληθεί. Για αυτό φροντίστε να είστε μετρημένοι και μετρημένες, και να ξέρετε πού να δώσετε την βοήθειά σας. 

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε μία δύσκολη περίοδο. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να βασιστείτε στα χρήματα που σας δίνουν οι σύντροφοί σας, οι συνεργάτες ή οι φίλοι σας. Δυστυχώς, με όλα όσα σας συμβαίνουν, τα οικονομικά σας ήταν αυτά που επλήγησαν πρώτα. Τώρα θα πρέπει να κάνετε υπομονή, και να δεχθείτε την προσφερόμενη βοήθεια, διότι στην παρούσα φάση δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.          
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα