Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ..


Πανικός κατέλαβε τους κατοίκους των 7 πλανητών μόλις έμαθαν ότι τους .. ανακάλυψε η NASA!!
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ..
Οι κυβερνήσεις των 7 πλανητών άρχισαν το επίπονο έργο της οικοδόμησης προστατευτικών ασπίδων γύρω από τους πλανήτες τους, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν μακριά τους μετανάστες από τη Γη..
Και ενώ η ανακοίνωση της NASA προκάλεσε ενθουσιασμό εδώ στη Γη, αντίθετα στους κατοίκους των 7 πλανητών προκάλεσε τρόμο και ταραχή.

- " Οι γήινοι είναι παρανοϊκοί χρήστες ναρκωτικών και βιαστές, και δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια αποβράσματα στον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε θερμοκήπια γύρω από κάθε πλανήτη που θα πρέπει να προστατεύονται από adamantium (κάτι που είναι πραγματικό εδώ). Κανείς από την γη δεν μπορεί να μας το πάρει", δήλωσε ο Zavoxx-5, ένας από τους πιο φιλελεύθερους εκπρόσωπους ενός από τους 7 πλανήτες.
Μερικοί από τους κατοίκους των 7 πλανητών πνέουν μένεα κατά των κυβερνήσεων τους γιατί πιάστηκαν απροετοίμαστες..
- "Γνωρίζαμε ότι τελικά θα μας εντοπίσουν. Θα έπρεπε να είχαμε αρχίσει τις εργασίες (για την κατασκευή προστατευτικών ασπίδων) πριν από πολύ καιρό. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε τώρα είναι ένα μάτσο γήινα αποβράσματα που έχουν καταστρέψει τον δικό τους πλανήτη, να μας επιβουλεύονται κατά μήκος των δικών μας συνόρων", δήλωσε ο Viwold-322.
Κάθε πλανήτης έχει αποστείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στον καθολικό κώδικα Μορς, με την ελπίδα ότι η Γη θα δεχτεί τα μηνύματα αυτά πριν επιχειρήσει να έρθει σε επαφή μαζί τους..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα