Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ


vag.ets.jpg
Λόγω της λίπανσης, της διόγκωσης και τις τριβής που έχουν υποστεί οι κολπικοί ιστοί κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αντιδρούν διαφορετικά στο περιβάλλον μετά από αυτήν. Γι’ αυτό προσοχή: Ασφαλείς, κατά τα φαινόμενα, δραστηριότητες, μπορεί τελικά και να σας βάλουν σε μπελάδες.

Τι δεν πρέπει να κάνετε:

Να σαπουνίζετε την ευαίσθητη περιοχή: Μερικές γυναίκες μπορεί να αισθάνονται την ανάγκη να καθαρίσουν τον κόλπο τους μετά τη σεξουαλική πράξη, ωστόσο μια τέτοια πρακτική μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα. Όχι μόνο μπορεί να παρουσιάσουν αλλεργική αντίδραση, καθώς μετά το σεξ το δέρμα τους μπορεί να αντιδρά διαφορετικά στις χημικές ουσίες των προϊόντων, αλλά χρησιμοποιώντας τα ενδέχεται να προκληθεί κολπική ξηρότητα και ερεθισμός.
Ο κόλπος είναι ένα αυτο-καθαριζόμενο όργανο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα ήπια. Αν θέλετε, οπωσδήποτε, να κάνετε ένα ντους μετά το σεξ, απλά ξεπλύντε την περιοχή με νερό.

Να φοράτε συνθετικά εσώρουχα: Το βαμβακερά εσώρουχα είναι ιδανικά καθώς επιτρέπουν στην περιοχή να αναπνέει. Ωστόσο, τα νάιλον, η βισκόζη και ο πολυεστέρας απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά.
Μετά το σεξ αναπτύσσεται θερμότητα και υγρασία στο δέρμα, εξαιτίας της εφίδρωσης, των κολπικών εκκρίσεων και του σπέρματος. Τα συνθετικά εσώρουχα παγιδεύουν την υγρασία και έτσι αυξάνουν τον κίνδυνο για κολπίτιδες.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι είτε να παραμείνετε γυμνή είτε να φορέσετε βαμβακερά εσώρουχα μετά το σεξ.


Να χρησιμοποιείτε υγρά μαντηλάκια: Αν είστε ευαίσθητη σε χημικές ουσίες, όπως το αλκοόλ, η γλυκερίνη, τα αρώματα και ορισμένα έλαια, η χρήση υγρών μαντηλακίων μετά το σεξ μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ερυθρότητα, οίδημα, κνησμό και πόνο.
Εάν θέλετε να σκουπιστείτε με κάτι περισσότερο από το απλό χαρτί τουαλέτας, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας «υγρά μαντηλάκια», με ζεστό νερό και ξύδι. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι σε ένα λίτρο νερού, εμποτίστε με το μίγμα ένα καθαρό πανί, καθαρίστε την περιοχή και στη συνέχεια σκουπιστείτε. Το ξίδι είναι ένα ήπιο καθαριστικό το οποίο και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής οξύτητας του δέρματος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα