Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Είναι οι Μαύρες τρύπες πύλες για άλλους κόσμους;

Μαύρες Τρύπες

Σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων, οι Μαύρες τρύπες είναι πύλες για άλλους κόσμους και μέρη του σύμπαντος, όμως ακόμα και αν κατάφερνες να περάσεις από μέσα, δεν θα μπορούσες να επιστρέψεις.
Αν κάποιος κατόρθωνε να περάσει μέσα από αυτές τις μυστηριώδεις πύλες θα επεκτεινόταν σαν μακαρόνι αφού η σωματική δομή διαταράσσεται σε τρομερό βαθμό στις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις μαύρες τρύπες. Με το πέρασμα στην άλλη πλευρά η φυσική δομή του σώματος θα επανερχόταν, όμως είναι απίθανο να παραμείνεις ζωντανός έπειτα από μία τέτοια διαδικασία.
Σε προηγούμενες έρευνες, οι επιστήμονες είχαν υποστηρίξει πως η ύλη μέσα σε μία Μαύρη τρύπα καταστέφεται ολοκληρωτικά και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει κάποιος να περάσει μέσα από τις πύλες για άλλους κόσμους, όπως υποστηρίζουν πως είναι οι μαύρες τρύπες στην πρόσφατη έρευνά τους. Η εν λόγω έρευνα υποστηρίζει πως οι Μαύρες Τρύπες μπορούν να λειτουργήσουν ως πύλες ή τούνελ προς άλλους κόσμους, όπως ακριβώς στις ιστορίες Sci-Fi.

Οι Μαύρες Τρύπες είναι σημεία στα οποία η ύλη έχει συμπιεστεί σε τέτοιο βαθμό από την βαρύτητα έτσι ώστε οι φυσικοί νόμοι καταρρέουν. Η Νέα θεωρία απορρίπτει την λογική που λέει πως στο κέντρο μίας μαύρης τρύπας ο χωροχρόνος καμπυλώνεται σε ένα αέναο σημείο γνωστό ως “Singularity” κατά το οποίο η ύλη καταστρέφεται. Αντίθετα, υποστηρίζει πως η καρδιά της μαύρης τρύπας είναι μία πολύ μικρή σφαιρική επιφάνεια που λειτουργεί ως “Σκουληκότρυπα”, ένα είδος πύλης που διαπερνά το υφαντό του χωροχρόνου και μεταφέρει σε άλλους κόσμους.
Ο Δρ. Gonzalo Olmo, του πανεπιστημίο της Βαλένθια αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η θεωρία μας λύνει διάφορα προβλήματα σε σχέση με τις ηλεκτρικά φορτισμένες μαύρες τρύπες. Εξαλείφουμε το πρόβλημα της “Μοναδικότητας” αφού υπάρχει μία “πόρτα” στο κέντρο της μαύρης τρύπας, η σκουληκότρυπα, μέσα από την οποία ο χωροχρόνος συνεχίζει.”
“Σύμφωνα με την θεωρία μας, η Σκουληκότρυπα εμφανίζεται έξω από την συνηθισμένη ύλη και ενέργεια” ολοκληρώνει  ο Δρ. Olmo
Η Έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Classical and Quantum Gravity.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα