Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Βάλτε αυτά τα 2 συστατικά στον καφέ σας. Μετά από μόλις 2 γουλιές, το λίπος της κοιλιάς σας θα εξαφανιστεί και ο μεταβολισμός σας θα είναι πιο γρήγορος από ποτέ!

Βάλτε αυτά τα 2 συστατικά στον καφέ σας.  Μετά από μόλις 2 Γουλιές, λίπος της κοιλιάς σας θα εξαφανιστούν και ο μεταβολισμός σας θα είναι πιο γρήγορα από ποτέ!
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνηθίζουν να πίνουν καφέ ειδικά το πρωί, αλλά μόνο λίγοι από αυτούς γνωρίζουν ότι ο καφές είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένας αρωγός ενέργειας.
Μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας το πρωί και μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από διάφορες ασθένειες.
Έτσι, εάν προσπαθείτε να χάσετε κάποια επιπλέον κιλά, μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε τον πρωινό καφέ σας σε έναν μεγάλο καυστήρα λίπους. 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε αυτά τα συστατικά: καρύδα, κανέλα, μέλι και κακάο και στη συνέχεια να τα προσθέσετε στον καφέ σας, και είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να χάσετε έως και 10 κιλά σε ένα μήνα.
Αυτά τα συστατικά θα βελτιώσουν τη γεύση του πρωινού καφέ σας, θα επιταχύνουν τον μεταβολισμό σας και θα αποκτήσετε ένα νέο σώμα πολύ γρήγορα!
Η κανέλα είναι ένα σπουδαίο συστατικό το οποίο έχει πολλές ιατρικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες. Είναι γεμάτη από αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπολεμούν την μόλυνση και την φλεγμονή. Επίσης επιταχύνει τον μεταβολισμό και διασπά τη ζάχαρη σε ενέργεια.
Το έλαιο καρύδας είναι σπουδαίο φυσικό θερμογόνο το οποίο έχει πολλά υγιεινά λίπη. Μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό και την ενεργειακή σας κατανάλωση, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περισσότερο αποτελεσματική καύση του λίπους.
Το μέλι είναι επίσης εκπληκτικό συστατικό το οποίο περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, φώσφορο, νάτριο, κάλιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο που είναι απαραίτητα για τη διάλυση του λίπους. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ακατέργαστο, φυσικό, μη παστεριωμένο, βιολογικό μέλι!

Πως μπορείτε να κάνετε αυτή τη συνταγή:

Συστατικά:
  •  ¾ φλιτζάνι έλαιο καρύδας
  •  1 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
  •  ½ φλιτζάνι μέλι (προαιρετικά)
  •  1 κουταλάκι του γλυκού κακάο (προαιρετικό)
Παρασκευή:
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο και διατηρήστε το στο ψυγείο.
Πως να το χρησιμοποιήσεις:
Προσθέστε ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού αυτού του μείγματος στον πρωινό σας καφέ, ενώ είναι ακόμα ζεστός. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα ή έως ότου το έλαιο καρύδας λιώσει. Απολαύστε το καταπληκτικό ρόφημα που θα κάψει το λίπος σας!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα