Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κάντε Ολική Αποτοξίνωση μέσα σε μια νύχτα!

make-ολική αποτοξίνωση-για-ένα-νύχτα μόνο
Μετά από μια κουραστική μέρα, ο καθένας θέλει να απολαύσει ένα ζεστό μπάνιο που βοηθά στην απομάκρυνση όλης της έντασης που έχει συσσωρευτεί όλη την ημέρα και απλά να χαλαρώσει. Μεγάλη σημασία για την καλή υγεία είναι η μείωση του επιπέδου του στρες, διότι προκαλεί πράγματι πολλές ασθένειες.
Εάν κάνετε αυτό το επουλωτικό και χαλαρωτικό μπάνιο τακτικά, θα καθαρίσετε το σώμα και το μυαλό σας γρήγορα και εύκολα.
Συνταγή για το αποτοξινωτικό μπάνιο:
  • 1 φλιτζάνι φυσικό μηλόξυδο
  • 1 φλιτζάνι κρυσταλλικό αλάτι
  • 1 φλιτζάνι επουλωτικό πηλό
  • 2-3 κλαδάκια φρέσκο ​​δενδρολίβανο
  • 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
  • 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Διαδικασία:
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και βυθίστε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της κεφαλής. Πριν να βουτήξετε το κεφάλι στο μπάνιο, πάρτε βαθιά ανάσα και ενώ βγάζετε το κεφάλι, τρεις φορές, εισπνεύστε βαθιά από τη μύτη. Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές, έτσι ανακουφίζεστε από το άγχος.
Απολαύστε αυτό το ζεστό μπάνιο και χαλαρώστε, ενώ το σώμα σας θα ανταλλάσσει τα υλικά και θα απαλλαγείτε από τις τοξίνες. Αυτό το αποτοξινωτικό μπάνιο μπορείτε να το κάνετε όσο θέλετε, αλλά συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 

Αν δεν έχετε χρόνο για αυτό το χαλαρωτικό μπάνιο, κάντε μόνο το ένα πόδι σας, το ίδιο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί. Για αυτό το ποδόλουτρο θα πρέπει να μειώσετε μόνο την ποσότητα των συστατικών ανάλογα με την ποσότητα του νερού. Θα επιτύχετε ανάλογο αποτέλεσμα: θα απαλλαγείτε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί σε σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα