Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τον Μπόμπολα προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας το ΠΟΤΑΜΙ!

stauros-theodorakis-to-potami-eurokinissi-5701
Την δικιά του πρόταση για το πρόσωπο που είναι καταλληλότερο για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου Δημοκρατίας κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
Πρόκειται για τον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπόμπολα η έλλειψη κομματικής ταυτότητας του οποίου είναι και αυτή που στην σημερινή ανακοίνωση του Ποταμιού επισημαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εχέγγυο για την αμερόληψία που απαιτείται για την άσκηση του ανώτερου πολιτειακού μας αξιώματος.

Η απρόσμενη αυτή -για πολλούς εξέλιξη- έκανε όσους μέχρι χθες υποστήριζαν ότι το επιτελείο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ θα πρότεινε για την επίμαχη θέση ένα Mega-λοπρεπές άτομο το οποίο φοράει συχνά σακίδια όπως ο Θεοδωράκης και του αρέσει εξίσου να κολυμπάει σε ποτάμια, να διαψευστούν πανηγυρικά. 
Επίσης κάποιοι άλλοι κύκλοι θεωρούσαν σίγουρο πως η πρόταση του Ποταμιού θα αργούσε αισθητά να βγει στο φως της δημοσιότητας, αφού πάγια τακτική του κόμματος είναι η κατάθεση μία ιδέας μία μέρα τουλάχιστον μετά το γεγονός για το οποίο κατατίθεται (καθυστέρηση στη σύλληψη ιδέας).
Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή ανακοίνωση του Ποταμιού με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Να βάλουμε επιτέλους Διόδια στην κομματική ασυδοσία» :
«Το Ποτάμι, αταλάντευτο στη θέση του για Πρόεδρο Δημοκρατίας μακριά από τις κομματικές συντεχνίες και τα μικροπολιτικά συμφέροντα, προτείνει ως υποψήφιο για την ανάληψη του σημαντικού αυτού πολιτειακού αξιώματος έναν καταξιωμένο στον χώρο εργασίας του επιχειρηματία, τον Γεώργιο Μπόμπολα.
Η ελληνική κοινωνία έχει δει πολλάκις το έργο με τους κομματικά εγκάθετους Προέδρους Δημοκρατίας.
Στην θέση αυτή θα πρέπει να τοποθετηθεί επιτέλους ένας άνθρωπος από τον χώρο της δουλειάς που δεν ανέχτηκε ποτέ να μπει σε μικροπολιτικά παιχνίδια κομματικών στρατών.
Καλούμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εγκαταλείψει επιτέλους τις προτάσεις της για κομματικούς υποψηφίους και να συστρατευθεί ενεργά στην συνεχή προσπάθεια του κόμματός για πολιτικούς χωρίς κομματικό παρελθόν.
Τα Διόδια στην κομματική ασυδοσία της χώρας είναι πλέον μονόδρομος».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα