Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η ιστορια ειναι αχρηστη



Η ιστορία είναι άχρηστο πράγμα. Και την ιστορία την δημιουργούν οι άντρες΄ καμιά γυναίκα δεν έχει συγγράψει ιστορία. Έχει αρσενικό προσανατολισμό, κυριαρχείται από τους άντρες, διοικείται από τους άντρες Πρόκειται για ψεύτικη ιστορία.

Ο άντρας έχει προσπαθήσει να διαπλάσει τη γυναίκα με τρόπο τέτοιο που να μπορεί να την εκμεταλλεύεται εύκολα κι εκείνη δεν μπορεί καν να εξεγερθεί. Τους σκλάβους πρέπει πάντα να τους υπνωτίζεις με τρόπο τέτοιο που να μην μπορούν να εξεγερθούν. Ο άντρας έχει διαπλάσει έτσι τον νου της γυναίκας ώστε να σκέφτεται εκείνη με τον τρόπο που θέλει ο άντρας.

Οι γυναίκες έχουν ζήσει σαν τους σκλάβους΄ έχουν αποδεχτεί τη σκλαβιά. Πρέπει να την πετάξεις εντελώς τη σκλαβιά αυτή, πρέπει να βγεις έξω από αυτήν.


Μόλις τις προάλλες το βράδυ διάβαζα ότι τον έκτο αιώνα έγινε ένα μεγάλο χριστιανικό συνέδριο όλων των μεγάλων χριστιανών ηγετών για να αποφασίσουν αν έχουν οι γυναίκες ψυχή ή όχι. Ευτυχώς, αποφάσισαν ότι οι γυναίκες έχουν πράγματι ψυχή -όμως με μια ψήφο μόνο παραπάνω. Δεν πρόκειται για σπουδαία νίκη. Με πλειοψηφία μιας ψήφου! Μια ψήφος μόνο λιγότερο και από ιστορική άποψη δεν θα είχες ψυχή. Δεν είναι σπουδαίο πράγμα η ψυχή αυτή.

Ο άντρας έχει συντρίψει την όλη ψυχολογία της γυναίκας. Και ό,τι βλέπεις δεν είναι η ψυχολογία της γυναίκας -είναι μια ψυχολογία ανδρικής κατασκευής, μια ανδρικής δημιουργίας ψυχολογία της γυναίκας. Οσο πιο ελεύθερη θα είσαι, τόσο πιο πολύ θα αισθάνεσαι κι εσύ με αυτό τον τρόπο -γιατί άντρες και γυναίκες δεν είναι πραγματικά τόσο διαφορετικοί όσο θεωρούμε ότι είναι. Είναι διαφορετικοί: είναι διαφορετική η βιολογία τους, και, ασφαλώς, η ψυχολογία τους είναι διαφορετική -αλλά δεν είναι άνισοι μεταξύ τους. Οι ομοιότητές τους είναι πιο πολλές από τις ανομοιότητές τους.

Τις γυναίκες τις έχουν διαφθείρει και καταστρέψει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να κρίνουμε πια είναι η πραγματική τους ψυχολογία. Μην ακούς την ιστορία΄ η ιστορία αποτελεί μια άσχημη καταγραφή -είναι η καταγραφή μιας μακροχρόνιας σκλαβιάς. Οι γυναίκες τουλάχιστον δεν θα πρέπει να ακούνε την ιστορία΄ θα πρέπει να κάψουν όλα τα ιστορικά βιβλία! Θα πρέπει να πουν ότι χρειάζεται να γραφτεί ξανά η ιστορία.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα