Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Η ΟΜΑΔΑ "ΧΙΜΑΙΡΑ"

 

Ήλθαν στη Γη μέσα σε ανθρωποειδή φυσικά σώματα πριν από 25.000 χρόνια και έθεσαν σε καραντίνα τον πλανήτη. Δημιούργησαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα* γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας έτσι την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή. 

Στο αιθερικό πεδίο παγίδευαν τις ψυχές των ανθρώπων εμποδίζοντας την αποστολή και την εξέλιξη τους.

Η "Χίμαιρα" κατασκεύασε ένα τεράστιο δίκτυο υπογείων πόλεων, χρησιμοποιώντας τους Δρακονιανούς ως διαχειριστές σκλάβων και τους υπόλοιπους ερπετοειδείς σαν σκλάβους, ελέγχοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό στην επιφάνεια του πλανήτη από εκεί. 


Οι περισσότερες υπόγειες πόλεις και βάσεις της "Χίμαιρας" έχουν εκκαθαριστεί από το 2011 από δυνάμεις της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.

- Τα μέλη της "Χίμαιρας" είναι από τους πιο επικίνδυνους ερπετοειδείς και περπατούν ανάμεσά μας εμφανιζόμενοι σαν άνθρωποι (shapeshifters). Όλο και περισσότεροι είναι σήμερα ενσωματωμένοι στον ανθρώπινο πληθυσμό (έχουν διαβρώσει ιδιαίτερα τους Αγγλοσάξωνες). Εξακολουθούν να διαθέτουν υπόγειες βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ. Το Long Island είναι το κύριο οχυρό τους.

* Το πλέγμα αυτό το κατέστρεψε αστρική αποστολή του Σειρίου το 1987 και δημιούργησε ένα νέο, το οποίο επιτρέπει και ενισχύει την λεπτοφυή ενέργεια που εισέρχεται στον πλανήτη μας από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο, ενεργοποιώντας το "κλειδωμένο" υλικό του γενετικού κώδικα των ανθρώπων.

 Nicos Kastanias
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα