zeygariantrasgynaika
… όταν μιλάει για ποδόσφαιρο, όταν δεν είναι περιποιημένη, όταν έχει αξύριστες γάμπες, όταν είναι χαζή, όταν είναι βδέλλα, όταν είναι υπερβολικά ζηλιάρα…. Και ένα σωρό τέτοιες κουβέντες δεν ακούμε συνέχεια; Όλα τα αγόρια και οι άντρες παραπονούνται αλλά οι γκόμενες δεν βάζουν μυαλό. Έρχεται ένας φίλος μου να με δει και να τα πούμε για μία ωρίτσα και τον έχει πάρει 3 τηλέφωνα, για να τσεκάρει ότι είναι μαζί μου, και με ζητάει και στο τηλέφωνο κτλ. κτλ. Κορίτσια ξυπνήστε. Οι αμόρφωτες, οι ανημέρωτες, οι χαζές, οι καταπιεστικές, οι ζηλιάρες, οι Barbie κτλ. δεν είναι πια της μόδας και δεν γοητεύουν κανέναν. Ασχολήσου κούκλα μου τον εαυτό σου, πήγαινε γυμναστήριο να σηκωθεί λίγο το βυζί, πήγαινε για τρέξιμο να σφίξει ο κώλος, πήγαινε κανένα κομμωτήριο που έχει να δει καλός κομμωτής από τον καιρό του Νώε, βγες με τις φίλες σου- κι’ ας τον αυτόν να ανησυχεί…. Ξύπνα πριν είναι πολύ αργά.
NewSports          24/3/2002 ¦AO - O¤YM¦IAKOª.

  • «Μου τη σπάει μια γυναίκα να μιλάει για… μπάλα!» μου λέει ένας φίλος και ίσως να μην έχει άδικο. Καλό είναι να ξέρει τι της γίνεται αλλά όχι να επιμένει αν το γκολ ήταν οφ σάϊντ ή όχι! Όχι αν ο προπονητής έκανε σωστή αλλαγή, ή αν ο Καρνέζης αξίζει τα λεφτά του….. Και το χειρότερο να τρέχει στα γήπεδα και να κάνει και αντρικές χειρονομίες. Αν μια κοπέλα λέει και κάνει τέτοια, ο γκόμενος με τους φίλους του τι θα πει; Για μοντελάκια, για θέατρο ή για το αν πάχυνε η Μενεγάκη;
timthumb
  • «Θέλω τη γυναίκα πάντα περιποιημένη. Δεν μπορώ την κοπέλα να έχει… αξύριστα πόδια ή αξύριστες μασχάλες. Με πιάνει αηδία!» και μένα φίλε μου, δεν φαντάζεσαι πόσο. [δες αυτήν στην φωτογραφία με τις αξύριστες μασχάλες... μπλιαχ]. Και αυτό το κάνει η συνήθεια και η γνωστή φράση «τον έδεσε τον γάιδαρο της». Όπου ο γάιδαρος είναι εσύ βέβαια. Είναι ανεπίτρεπτο την σήμερον ημέρα μια κοπέλα να μην είναι στην τρίχα όσον αφορά την σωματική της καθαριότητα. Δεν με νοιάζει αν φοράει φόρμα ή ξεχειλωμένο t-shirt αρκεί από μέσα να είναι «τζάμι». Επίσης δεν μπορώ τις πολλές κολόνιες. Μου έρχεται εμετός. Λίγα πράγματα. Ίσως ένα άοσμο αποσμητικό…. Θέλω να σε μυρίσω εσένα κούκλα μου, όχι την καινούργια Dolce & Gabana.
valeria5
  • «Μου τη δίνουν οι χαζές… barbie! Με απωθεί η χαζή γυναίκα. Θέλω την κοπέλα μου να είναι «φυσική» χωρίς ψεύτικα νύχια, extensions στα μαλλιά και τόνους make-up. Νομίζω ότι η υπερβολή σε κανέναν άντρα δεν αρέσει»! Αυτό που πας να την φιλήσεις και σου έρχεται αηδία από το κραγιόν ή από τους τόνους lip gloss που βάζουν ανά πέντε λεπτά. Τι είναι αυτό; Που το έχουν δει; Θέλουν όλες να γίνουν Πάολες; Μα ή Πάολα είναι «φτιαγμένη» από πάνω μέχρι κάτω γιατί αυτή είναι η δουλειά της. Αν εσύ κούκλα μου αντιγράφεις την Πάολα και την κάθε Πάολα, που θα σε κυκλοφορήσει το άμοιρο το παιδί;
820378ED12D1A2D568CFD81D948780A8
  • «Δεν θα μπορούσα με κανένα τρόπο να είμαι με μια κοπέλα, που περιμένει να τα βρει όλα έτοιμα από μένα και απλά… αράζει». Πολύ αναχρονιστικό πράγματι. Οι κοπέλες σήμερα πρέπει να είναι ξύπνιες και να παίρνουν πρωτοβουλίες. Να εκπλήσσουν την σχέση τους. Αυτές που πάνε όλη μέρα για καφέ, για ψώνια, για μασάζ και spa, που αλλάζουν 2 φορές την εβδομάδα χρώμα στα μαλλιά και κατά τα άλλα δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να γκρινιάζουν είναι ανυπόφορες.
gynaikes-me-i-xwris-make-up-13
  • «Δεν μπορώ αυτήν την παραπλανητική εικόνα των γυναικών. Κούκλα βαμμένη- μπάζο άβαφη! Δεν θα μπορούσα λοιπόν να είμαι με μια γυναίκα που όταν ξυπνά δίπλα μου το πρωί, τρομάζω που τη βλέπω» Βρε Γιάννη μου είσαι υπερβολικός. Πως γίνεται να είναι κούκλα βαμμένη και μπάζο άβαφτη; Αν η κοπέλα είναι μπάζο όπως λες- αν βαφτεί θα είναι ένα βαμμένο μπάζο. Κούκλα δεν θα γίνει ποτέ. Αν και εγώ πιστεύω ότι κάθε κοπέλα έχει τον τύπο της….. και το «κούκλα» είναι πολύ υποκειμενικό.
zeugarisexno613_489345404
  • «Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες-βδέλλες, που δεν έχουν δική τους ζωή και περιμένουν να βρουν το νόημα μέσα από ένα γκόμενο ή μια σχέση»! Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι πολύ κομπλεξική τέτοιου είδους κοπέλα. Οι σημερινές μοντέρνες κοπέλες χαρακτηρίζονται από ανεξαρτησία, από παιδεία, από ελευθερία…. Τι να την κάνεις μια βδέλλα; Είναι πολύ ενοχλητική.
gineka-vlepoun-tilorasi-antres-Optimized
  • «Δεν μπορώ τις γυναίκες «στόκους»! Που βλέπουν μόνο καθημερινά σήριαλ και τούρκικα, δεν ανοίγουν ποτέ ένα βιβλίο ή ακόμα χειρότερο, διαβάζουν μόνο εβδομαδιαία κουτσομπολίστικα περιοδικά για τους εγχώριους ημί-celebrities! Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί»! Να αγιάσει το στόμα σου αγόρι μου. Και γκομενάρα να είναι, και στο κρεβάτι να «φυσάει», αν είναι τέτοιου τύπου, κάποια στιγμή, πολύ σύντομα θα την βαρεθείς. Τα ενδιαφέροντα μιας κοπέλας πρέπει να ποικίλουν και να είναι υψηλού επιπέδου. Τα βούρλα δεν υπάρχουν πια. Κάηκαν…….
nixia
  • «Νομίζω ότι ο χειρότερος τύπος γυναίκας είναι η γυναίκα- ψώνιο! Που νομίζει ότι όλοι τη γουστάρουν, ότι όλα περιστρέφονται γύρω της και ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μην της σπάσει κανένα νύχι. Πώς να είμαι με μια τέτοια;»! Χαχαχαχαχαα τα είπες όλα φίλε μου. Η κακομαθημένη ψωνάρα είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες. Η γυναίκα ενός φίλου μου, κάθε μέρα όταν γυρνάει από την δουλειά του λέει πόσοι άντρες της την έπεσαν. Είναι σχέδιο για να τον έχει πάντα σε alert!
me-ton-proin
  • «Δεν με ενδιαφέρει μια γυναίκα – όσο όμορφη και να είναι- που είναι χωρίς λόγο υπερβολικά ζηλιάρα! Με απωθεί»! Μόνο οι ανασφαλείς γκόμενες τα κάνουν αυτά. Δεν λέω ότι πρέπει να είναι αναίσθητη, ή να μην ζηλεύει λίγο…. Αλλά αυτό το αρρωστημένο που έχουν μερικές είναι άνω ποταμών, μέχρι και τα κινητά ψάχνουν. Έχουν χωρίσει δεκάδες φιλικά μου ζευγάρια γι΄ αυτό το λόγο. Έλεος κούκλα μου τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις;
wilde_c
  • «Δεν μου εκλύουν οι γυναίκες που δεν έχουν ωραία οπίσθια και στήθος! Είναι κάποιες με χάλια κώλο και ανύπαρκτο βυζί! Αίσχος! Και το χειρότερο είναι ότι μας περνάνε για χαζούς και φοράνε αυτά τα… ενισχυτικά σουτιέν». ΟΚ φίλε μου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν δεν σου αρέσουν μην κάνεις σχέση μαζί τους. Υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν τα μικρά ζωηρά στηθάκια και όχι τις βυζάρες. Γούστα είναι αυτά, μην το κάνουμε και θέμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ