Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Δείτε τι έκανε ο Ζούνιγκα πριν χτυπήσει τον Νεϊμάρ (Βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τι έκανε ο Ζούνιγκα πριν χτυπήσει τον Νεϊμάρ (video)


Κυκλοφορεί ένα βίντεο τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που ρίχνει φως στη φάση του Καμίλο Ζούνιγκα με τον Νεϊμάρ και το άσχημο χτύπημα του πρώτου.
Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Κολομβιανός δευτερόλεπτα πριν ρίξει την ύπουλη γονατιά στον φορ της Σελεσάο, του μιλάει και μοιάζει να τον προειδοποιεί για το τι θα επακολουθήσει.
Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο πως το χτύπημα του Ζούνιγκα ήταν εσκεμμένο, παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου.


Σκέφτονται ειδική θεραπεία για τον Νεϊμάρ ώστε να παίξει στον τελικό!

Σκέφτονται ειδική θεραπεία για τον Νεϊμάρ ώστε να παίξει στον τελικό!

Ακούγεται ακραίο και απίστευτο, ωστόσο οι γιατροί της Βραζιλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν σε ειδική θεραπεία τον Νεϊμάρ προκειμένου να μπορέσει ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί στον τελικό αν η "σελεσάο" καταφέρει να προκριθεί.

Σύμφωνα με την "Globoesporte" οι γιατροί της Βραζιλίας εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό μαζί με τον παίκτη, την οικογένειά του, αλλά και την ομάδα.

Οπως γράφει στο ρεπορτάζ του το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο οι γιατροί θα προσπαθήσουν να απομονώσουν τον πόνο που αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής στη μέση του με ειδική θεραπεία, χωρίς να είναι σαφές αν θα πρέπει να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια βασική προϋπόθεση είναι να προκριθεί η Βραζιλία στον τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γερμανίας. Ο παίκτης, πάντως, φέρεται διατεθειμένος να πάρει αυτό το ρίσκο.
Ζήτημα ενδεχομένως να προκύψει, ωστόσο, με την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θα ήθελε να δει το πανάκριβο περιουσιακό της στοιχείο να παθαίνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Όπως τονίζεται, το ρίσκο που θα αναλάβει ο παίκτης έχει να κάνει με το διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Σημειώνεται ακόμη πως ο τραυματισμός που έχει υποστεί ο Βραζιλιάνος στο σπόνδυλο είναι σύμφωνα με τους γιατρούς ο μικρότερος δυνατός που θα μπορούσε να έχει υποστεί σε αυτή την περιοχή, γεγονός που καθιστά ευνοϊκότερες τις συνθήκες προκειμένου να αναλάβει το ρίσκο.










Απολύθηκε η νοσοκόμα που κατέγραψε τον Νεϊμάρ


Απολύθηκε η νοσοκόμα που κατέγραψε τον Νεϊμάρ (video)
Ενα βίντεο με τον Νεϊμάρ της κόστισε την απόλυσή της. Η νοσοκόμα που κατέγραψε τον Βραζιλιάνο επιθετικό κατά την είσοδό του με το φορείο στο νοσοκομείο έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στην μέση στο ματς με την Κολομβία απολύθηκε από τον διευθυντή της.

Στην Βραζιλία αρκετοί ήταν αυτοί που κατέκριναν το συγκεκριμένο βίντεο της νοσηλεύτριας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα και την ενόχληση της ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα ο διευθυντής του νοσοκομείου έπειτα από έντονες πιέσεις που δέχτηκε προχώρησε στην απόφαση να απολύσει τη νεαρή νοσοκόμα με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν στο πόστο της.


filathlos + filathlos + filathlos
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα