Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κατίνες που πολεμάν ο ένας τον άλλον - To ΕΚΑΒ Ρόδου Και Οι Ολετήρες Της Ζωής Μας....Αντέχεις Την Αλήθεια; (Μέρος Τρίτο)

Ksexeilizei I pikra kai I apogoitefsi twn katoikwn tis notiaw Rodou



Αφού θέλετε να τα ακούσετε....ακούστε τα και ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας!


Ο Χρόνης Μίσιος, σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, πριν από τον θάνατό του, αναφέρθηκε στο ελλαδικό κράτος και σύστημα, που ταιριάζουν απόλυτα και σε εμάς εδώ στην Ρόδο: «Η πατρίδα κινδυνεύει, η πατρίδα βουλιάζει, και πολεμάν σαν κατίνες ο ένας τον άλλον, εσύ έκανες εκείνο στο αυτό κι εσύ έκανες το άλλο. Δεν έχουν την παλικαριά, την εντιμότητα να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να αφήσουν τις κατινιές στην άκρη και να κουβεντιάσουν. Είναι τυχαίο; Μα ένας δεν αυτοκτόνησε απ’ αυτούς εδώ τριανταπέντε χρόνια. Ένας δεν ζήτησε συγγνώμη, ένας δεν παραιτήθηκε».

Αυτό ακριβώς συμβαίνει πάνω σε αυτό το πολύπαθο νησί τις τέσσερεις τελευταίες δεκαετίες.

ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ όπου συζητούνται καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες, και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δεν θα καταλήξει κανείς πουθενά.

'Εχετε αναρωτηθεί 

Γιατί τα Κ.Υ. Αρχάγγελου, Έμπωνας και το Ιατρείο στο Γεννάδι υπολειτουργούσαν, υπολειτουργούν και θα υπολειτουργούν για πάντα, τουλάχιστον έως ότου τους πάρετε στο κυνήγι με τα σκουπόξυλα;
Γιατί, έπειτα από τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για το πολυϊατρείο στη Λίνδο, αυτό ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ με αποτέλεσμα να ρημάξει;

Θα σας το εξηγήσω παραθέτοντας ένα πρόσφατο περιστατικό:

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεάν εξετάσεις στους ηλικιωμένους κατοίκους της Νότιας Ρόδου, η οποία προκάλεσε την μήνιν  του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θεώρησε ότι είναι προεκλογικό τέχνασμα κτλ, κτλ...ΕΔΩ

Τι σημαίνει αυτό....

Λαουτζίκο κακομοίρη, να ξέρεις ότι πάντα θα έχεις την ανάγκη μας και το να είσαι υγιής υπόκειται στις διαθέσεις μας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραπονιέσαι ψιθυριστά για να μην χάνεις το δίκιο σου αλλά μέχρι εκεί. Εμείς οι αριστεροί και δεξιοί και οι λοιποί είμαστε αυτοί που θα σου επιτρέψουμε να ζήσεις ή να μην ζήσεις!
Κι εσύ ραγιά τους επιτρέπεις να ασελγούν πάνω σου και δεν τους ξαποστέλνεις.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ

Όλοι όσοι συνυπογράφουν τις επιστολές διαμαρτυρίας και επικροτούν όλα αυτά τα αίσχη που λαμβάνουν μέρος αυτή την περίοδο, πάνω στο νησί, είναι όλοι αυτοί που διακυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια και είναι αυτοί που έφεραν αυτόν τον τόπο σε αυτό το μαύρο χάλι.

Είναι αυτοί που φέσωσαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ όλους μας και γύρισαν το νησί στο μεσαίωνα.

Και τώρα ενταγμένοι σε συνδυασμούς, σαν απλά μέλη, παίζουν το σκοτεινό υπόγειο παιχνίδι τους, αποπροσανατολίζοντας τους κατοίκους του νησιού και οδηγώντας τους σε βιαιοπραγίες χωρίς να γνωρίζουν το γιατί.

Δεν χρειάζεται να τους αναφέρω γιατί είναι πασίγνωστοι τηλεαστέρες και θα χρειαζόταν δυο μέρες να γράφω. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας τους γνωρίζουμε..

Παράδειγμα όλοι οι δήμαρχοι, προ Καλλικράτη, των κοινοτήτων που ρήμαξαν τα πάντα και που στο πέρασμα τους όλα τα'σκιαζε η φοβέρα.
Τι έκαναν οι δήμαρχοι του Γενναδίου, του Αρχάγγελου και της Έμπωνας όλα αυτά τα χρόνια.

Η απάντηση είναι απολύτως τίποτα.

 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ προσέφεραν στο θέμα της υγείας στους ψηφοφόρους τους.

Με το να ενοικιάζεις διασώστες  στο Γεννάδι  όπως έγινε κάποιο καλοκαίρι ή να ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΟΥ, τους οποίους έπρεπε να έχετε ήδη τιμήσει, δεν ασκείς πολιτική.

Στην Έμπωνα η μοναδική πολιτική που ασκήθηκε είναι η παραμονή του ασθενοφόρου στο χωριό. ΕΛΕΟΣ!

Κάτι παρόμοιο και με τον Αρχάγγελο, με τον τελευταίο δήμαρχό του να κλείνει δρόμους και δρομάκια με την παραμικρή αιτία, να κλέβει το ασθενοφόρο του μητροπολίτη από το νοσοκομείο, να επιτίθεται στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ, χωρίς ποτέ να περάσει από το Κ.Υ. Αρχάγγελου να ρίξει μια κλεφτή ματιά, έτσι για τα μάτια του κόσμου, σαν επισκέπτης.

Σας παραθέτω φωτογραφίες από το ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ στο Γεννάδι, ο θεός να το πει ασθενοφόρο, το οποίο οι κάτοικοι απαιτούν να λειτουργήσει.








Είμαστε για λύπηση όλοι μας. Αν αυτό θεωρείται ασθενοφόρο για να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού του πέμπτου σε επισκεψιμότητα νησιού του πλανήτη, ε τότε θέλουμε σκότωμα.
Πάρτε το όπως είναι, βάψτε το μπλε και ρίξτε το στη θάλασσα.
Όλοι όσοι ασχολούνται με  την προνοσοκομειακή φροντίδα, σίγουρα θα τραβάνε τα μαλλιά τους, αν δεν τους έχουν φύγει ήδη. 
Αποκλείεται να πάρει πιστοποίηση μία τέτοια νεκροφόρα από το ΕΚΑΒ.

Κι έρχεσαι εσύ, κάτοικε της νοτιοανατολικής Ρόδου, και συμβιβάζεσαι με ένα τέτοιο ασθενοφόρο που δεν κάνει ούτε για μεταφορά αιγοπρόβατων και το απαιτείς μάλιστα.

Και ξέρεις γιατί;

Γιατί έτσι σε εκπαίδευσαν. 

Γιατί από τη πρώτη μέρα που άνοιξες τα μάτια σου ζεις σε ένα ψέμα, σε μια ψεύτικη πραγματικότητα που τη συνήθισες και τη θεωρείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

Στην επόμενη ανάρτηση θα περάσουμε στα ουσιώδη....
Θα εξηγήσουμε γιατί το ασθενοφόρο είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας στην προνοσοκομειακή περίθαλψη...και σιγά σιγά τι πρέπει να γίνει για να σωθούν ζωές.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΡΑΜΑ;

dorieas


To ΕΚΑΒ Ρόδου Και Οι Ολετήρες Της Ζωής Μας....Αντέχεις Την Αλήθεια; (Μέρος Πρώτο)



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα