Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η θάλασσα βράζει ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα!!!



Η θάλασσα βράζει ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα, από  Coolbuster . Ελέγξτε καλά την εικόνα, τι είναι όλο αυτό; Σίγουρα δεν μπορεί να είναι καλό για κάθε ζωή φυτικής ή ζωικής προέλευσης που υπάρχει κοντά στις ακτές της Ιαπωνίας ... αν αυτή η ακτινοβολία συνεχίζει να διαρρέει, και δεν υπάρχει τρόπος για να σταματήσει, θα προκαλεί βρασμό των θαλασσών κατά την εξάπλωση της  σε όλη τη διαδρομή διαμέσου του Ειρηνικού Ωκεανού προς τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών; Αν ναι, τι θα συμβεί στη συνέχεια;  

Τρία καινούργια βίντεο που ακολουθούν μοιράζονται τις ειδήσεις από την Φουκουσίμα που δεν έχουν γίνει γνωστές από την κυβέρνησή μας ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Μια φωτογραφία στο Twitter δείχνει την «θάλασσα να βράζει" στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, κοντά στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα, με διαρροές ακτινοβολίας.

Meanwhile the sea is boiling on the coast of Japan from the runaway cores at Fukushima. THE FUCKING SEA IS BOILING!!! pic.twitter.com/gf6OMmDLDa
View image on Twitter

Έτσι, γιατί «βράζει» η θάλασσα; Η απάντηση μπορεί να βρεθεί στην αναφορά του NaturalNews.com.
"Μετά από μια 29 μηνών συγκάλυψη, η Tokyo Electric Power Co (Tepco) ζητεί τώρα την διεθνή βοήθεια  παραδεχόμενη ότι οι  διαρροές ακτινοβολίας στη Φουκουσίμα είναι εκτός ελέγχου.Εκτός από την διαρροή νερού από τις μονάδες αποθήκευσης που  απελευθερώνουν εκατοντάδες τόνους ραδιενεργού νερού κάθε μέρα, η Tepco λέει τώρα ότι το 50% της ικανότητας φιλτραρίσματος του μολυσμένου νερού έχει τεθεί εκτός, λόγω διάβρωσης.

Το DemocracyNow.org  δημοσίευσε ότι η πυρηνική ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει θέσει επισήμως τη ραδιενεργό διαρροή νερού σε κατάταξη σοβαρότητας στο επίπεδο 3 σε διεθνή κλίμακα για ραδιενεργές μολύνσεις.




Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα