Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νέα Υόρκη: Κίνδυνος σύγκρουσης μεταξύ ενός UFO και ενός αεροσκάφους!!! (Βίντεο)

Νέα Υόρκη: Ο κίνδυνος σύγκρουσης μεταξύ ενός UFO και ένα αεροσκάφος

Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε είναι για άλλη μια φορά αδιάψευστη απόδειξη ότι στον ουρανό δεν υπάρχουν μόνο οι δυνάμεις  της πολιτικής αεροπορίας, αλλά και άλλων πλανητών . Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο την Κυριακή 9 Ιουνίου, 2013 από μια οικογένεια στην Νέα  Υόρκη μαρτυρεί την παρατήρηση:


ufo Ιούλιο aereo919.  01 15:11
ufo Ιούλιο aereo920.  01 15:11
ufo Ιούλιο aereo918.  01 15:10
"Αυτή η παρατήρηση UFO καταγράφηκε από ένα από τα παιδιά μας, στο κατώφλι μας. Ζούμε στη Νέα Υόρκη και την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013, η γυναίκα μου μετά την προβολή του βίντεο που καταγράφηκε από τα παιδιά μας αντελήφθη την παρουσία ενός λευκού σφαιρικού αντικείμενου που πετούσε κοντά στο φτερό του αεροπλάνου. 
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι έντομο ή άλλο πτηνό, και αυτό το αντικείμενο φαίνεται να είναι σε μεγάλο υψόμετρο σε σχέση με το αεροσκάφος, όπως επίσης φαίνεται να είναι σε τόσο κοντινή απόσταση που ελλοχεύει ο κίνδυνος σύγκρουσης.
Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το αντικείμενο και ότι δεν είναι ένα οπτικό τεχνούργημα που παράχθηκε από ένα άτομο ή βιντεοκάμερα. Είμαστε ακόμα μπερδεμένοι ... Ίσως κάποιος ειδικός μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος. Πιστεύουμε ότι  είναι μια πραγματική κατόπτευση UFO και είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε αυτή την ταινία. "


 Από segnidalcielo
Aπόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα