Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ιδέες διακόσμησης









Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε στην διακόσμηση του σπιτιού μας.Κάθε φορά επηρεαζόμαστε από τις όμορφες φωτογραφίες που μπορούν να μας δώσουν την ώθηση για να το κάνουμε. Επειδή σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ σας προτείνω όμορφες και εξυπνες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού.




Ένα γραφείο στο σπίτι, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για τις κατασκευές σας, σίγουρα ομορφαίνει τον χώρο σας. Να προσέχετε να είναι πάντα τακτοποιημένο και σιγυρισμένο για να αποτελέσει διακόσμηση στο χώρο σας.

 Χρώμα: μην το φοβάστε, συνδυάστε διαφορετικά είδη διακόσμηση. Ποιός θα περίμενε ότι ένα παλιό πατζούρι θα μπορούσε να διακοσμήσει τόσο όμορφα τον τοίχο αυτού του σπιτιού, μετατρέποντας το σε ένα υπέροχο έπιπλο.
 Τέσσερα μικρά τραπεζάκια παίζουν τον ρόλο ένος μεγάλου τραπεζιού στο σαλόνι σας. Με την μοναδική διαφορά ότι μπορεί να χωριστεί και να καλύψει ξεχωριστές ανάγκες κάθε φορά.
 Ένα παλιό γραφείο που βρήκατε , το βάφετε στο χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας, κι αν έχετε μεγάλο μπάνιο παίζει τον ρόλο ενός μικρού αποθηκευτικού χώρου για σας και τα πράγματα σας.
 Στήν είσοδο του σπιτιού σας μη φοβάστε να το διακοσμήσετε με μεγάλα αντικείμενα του ίδιου χαρακτήρα, όπως είναι εδώ τα δύο μεγάλα φωτιστικό στο τραπέζι.
 Σε ένα χώλ, εκμεταλλευτείτε τον χώρο φτιάχνοντας ένα έπιπλο για κάθε περίπτωση. Το σίγουρο είναι ότι θα καλύψει τις ανάγκες που κάθε φορά δημιουργούνται.
 Αν έχετε περίεργους γειτόνους και δεν θέλετε να σας κατασκοπεύουν, φτιάξτε μια πρόχειρη κατασκευή, ένα απλό σαν στόρι υφασμάτινο που απλώς λύνοντας τα σκοινιά θα καλύπτει την βεράντα σας.
 Αν έχετε ενιαίο χώρο και δεν ξέρετε πως να το διακοσμήσετε, ένα παραβάν θα καλύψει την γωνιά που δεν θέλετε να βλέπουν μόλις μπαίνουν...
 Αλλάξτε τα μαξιλάρια και δώστε τους έντονο χρώμα στην κουζίνα τώρα το καλοκαίρι..
 Αν έχετε πιάτα και αντικείμενα που είναι ίδια, βάψτε τα στο ίδιο χρώμα και διακοσμήστε ένα διάδρομο του σπιτιού σας.
 Δεν είναι απαραίτητο πάντα να κρεμάτε τα κάδρα. Οταν ο χώρος σας το επιτρέπει απλά ακουμπήστε τα πάνω στο έπιπλο. Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια και ο πίνακας , είναι αρκετά για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

 Βρείτε περίεγα ξύλινα έπιπλα και μεταμορφώστε τα. Μια όμορφη ιδέα για ξεχωριστά σπίτια.
 Το μπάνιο στο εξοχικό, είναι διακοσμημένο με απλά ξύλινα καφάσια σε διάφορα χρώματα που φιλοξενεί τις πετσέτες.
 Λευκό το αγαπημένο μου χρώμα.....για το καλοκαίρι. Ένας καθρέφτης , λίγα βιβλία και η γωνιά είναι έτοιμη.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα