Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΙΝΑ: Σπαρακτικές εικόνες παιδιών που είναι δεμένα όλη μέρα επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη φροντίδα τους

ΚΙΝΕΖΙΚΗ KID ΔΕΜΕΝΑ στο πόλο


Σαστισμένα και δεμένα σε ένα παράθυρο αυτά τα παιδιά στην Κίνα αντικατοπτρίζουν την απελπιστική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι διακινούμενοι εργαζόμενοι στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.
Ανίκανοι να αντέξουν ακόμα και την πιο στοιχειώδη φροντίδα των παιδιών, οι γονείς αναγκάζονται φέρνουν τα παιδιά τους να εργαστούν μαζί τους.
Οι εικόνες  ελήφθησαν σε ένα εργοστάσιο στην πόλη της Jiaxing στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, όπου οι γονείς μοχθούν για δέκα ώρες την ημέρα. Υπολογίζεται πως υπάρχουν 110 εκατομμύρια διακινούμενοι εργαζομένοι στην Κίνα, ηλικίας μεταξύ 16 και 40 ετών.

Κίνα παιδί
Οι γονείς αυτών των παιδιών εργάζονται στο εργοστάσιο, ενώ τα παιδιά τους είναι δεμένα σε ένα παράθυρο του εργαστηρίου για να παραμείνουν ασφαλή.
Τα παιδιά τεντώνουν τα καλώδια από καουτσούκ και συναντιούνται εκεί όπου μπορούν να παίξουν μαζί. Τα καλώδια είναι δεμένα στα κάγκελα από πάνω τους

china child
Καθηλωμένα αλλά ασφαλή: Ένα παιδί κάθεται σε ένα χαλί από ξερά καλάμια νερού και περιμένει υπομονετικά τον πατέρα του να ολοκληρώσει το έργο της εργασιακής του ημέρας.
Αλλά δεν υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός, όπου τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν.
Που σημαίνει ότι τα παιδιά έρχονται στο πάτωμα του καταστήματος, όπου ανήσυχοι γονείς χρησιμοποιούν μήκη από καουτσούκ για να δέσουν τα παιδιά τους στις σιδεριές των παράθυρων.
Κίνα παιδί
Και εκεί αφήνονται ασφαλή από διακινητές ή κλέφτες, αλλά με απολύτως τίποτα να κάνουν, εκτός από το να παρακολουθούν την εργασία της μητέρας ή του πατέρα τους και να μετακινούνται τόσο όσο το ελαστικό  σχοινί τους επιτρέπει.

China child
Οι φωτογραφίες, που ελήφθησαν στην επαρχία Zhejiang, υπενθύμισαν τα  δεινά του Jingdan, ενός δίχρονου αγοριού που ήταν αλυσοδεμένο σε έναν φανοστάτη στο Πεκίνο τον Φεβρουάριο.
Ο πατέρας του Chen Chuanliu εργάζεται παράνομα ως ποδηλάτης rickshaw, δεχόμενος κούρσες προς όλη την πόλη, ενώ η μητέρα του αγοριού, άτομο με ειδικές ανάγκες, συλλέγει τα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου. Όπως και τα παιδιά στο εργοστάσιο έτσι κι αυτή ήταν δεμένη ώστε να μην φεύγει μακριά.
Κίνα παιδί
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα