Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8 Ιουλίου 2013, στις 10.13 π.μ. (θερινή ώρα), στη 16ο Καρκίνου. Την ημέρα της Νέας Σελήνης οι βαρείς πλανήτες είναι στην ίδια περίπου θέση που ήταν και στην πανσέληνο, ο Δίας έχει πια περάσει στον Καρκίνο κανονικά, είναι στην 3ο περίπου και το μεγάλο τρίγωνο στο νερό είναι σχεδόν πλήρως σχηματισμένο.





Την ίδια μέρα ο Άρης είναι στις 26ο Διδύμων σε όψη 45ο με την Αφροδίτη που είναι στις 13ο Λέοντα, ο Ερμής ανάδρομος και καμένος στις 16ο Καρκίνου, σε ακριβέστατη εμπλοκή με τη Νέα Σελήνη. Υπόψη πως η Νέα Σελήνη - αλλά και ο Ερμής - εμπλέκονται με όψη 45ο με τον άξονα Άρη/ Κρόνου, που είναι στις 1ο περίπου της Παρθένου.

Ο ωροσκόπος της Ν. Σελήνης είναι στις 4ο Παρθένου και το M/C της στις 0ο Διδύμων, κοντά στον ωροσκόπο της Ελλάδας.






Ας δούμε τη δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης:

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο συνδέεται με θέματα εθνικά, με ζητήματα θεσμών, μιας και Καρκίνος - Αιγόκερως συγκροτούν τον άξονα των θεσμών. συνδέεται επίσης με «παλαιά» θέματα που έρχονται πάλι στην επιφάνεια.
Η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε γι’ αυτήν δείχνει πώς θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους, με κόμματα, με κοινοβούλιο μπορεί να απασχολήσουν εκείνες τις μέρες, ή θέματα που έχουν να κάνουν με κάθε μορφή συλλογικότητας.
Η Νέα Σελήνη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας γίνεται στον 3ο οίκο, οίκο των μεταφορών, των επικοινωνιών, των μετακινήσεων αλλά και των γειτονικών κρατών, γι’ αυτό όλοι αυτοί οι τομείς μπορεί να είναι στην επικαιρότητα μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη.
Η Νέα Σελήνη σε εμπλοκή με Άρη/ Κρόνο δείχνει μια «μπλοκαρισμένη» κατάσταση που απαιτεί εξαιρετική αντοχή για να αντιμετωπιστεί, δείχνει ανάγκη σκληρού αγώνα για υπέρβαση κάποιων καταστάσεων, δείχνει όμως και ατονία, κακοκεφιά.
Ο Ερμής ανάδρομος και καμένος είναι δύσκολος οιωνός για όλα τα θέματα του Ερμή, για επικοινωνίες, μεταφορές και για κάθε μορφή διαλόγου.
Η εμπλοκή του πάντως με τη Νέα Σελήνη δείχνει και σκέψεις για συνεργασία ή, έστω, για ανταλλαγή σκέψεων.
Η σκληρή όψη Αφροδίτη - Άρη δείχνει κάποια δυσαρμονία σε ενώσεις, αλλά δείχνει και φαινόμενα «απιστίας». Λέτε πάλι κάποια φαινόμενα «μεταγραφών» πάσης μορφής να λάβουν χώρα μες το κατακαλόκαιρο;
Ο Ποσειδώνας πάντως σε εμπλοκή με τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης, έστω και με καλές όψεις, ο ίδιος ευνοεί κάθε μορφή σύγχυσης και ουτοπίας, πολύ περισσότερο που ο Ερμής της Νέας Σελήνης είναι απέναντι από τον Ποσειδώνα της Ελλάδας
Το M/C της Νέας Σελήνης πάντως στον άξονα Άρη/ Κρόνου και σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας δείχνει πως κάποια απώλεια, κυριολεκτική ή μεταφορική, είναι πιθανή αυτή την περίοδο, πολύ περισσότερο που και η Νέα Σελήνη εμπλέκεται με τον άξονα Άρη/ Κρόνου.

Πάντως, όσο δύσκολες «πινελιές» κι αν υπάρχουν σ’ αυτή τη Νέα Σελήνη το αισιόδοξο πρόσωπο που σχηματίζει σ’ αυτήν το μεγάλο τρίγωνο που αναφέραμε, δεν σκιάζεται, τουλάχιστον σημαντικά…


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα