Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κίνα: Απίστευτος νόμος σε ισχύ από 1η Ιουλίου

«Αντίποινα» της ΕΕ στην Κίνα


Ένας νόμος που μόνο κάποιος ανώτερος πολιτισμός θα μπορούσε να έχει θεσπίσει, τέθηκε σε ισχύ από την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, σύμφωνα με τον οποίο... θα βρίσκονται αντιμέτωποι με υψηλά χρηματικά πρόστιμα αλλά και με ποινές φυλάκισης, όσοι ενήλικοι δεν επισκέπτονται τακτικά τους ηλικιωμένους γονείς τους!

Σύμφωνα με τις λεπτομερείς οδηγίες του συγκεκριμένου νομοθετήματος, τα παιδιά, όχι απλώς δεν μπορούν να παραμελούν τους γέροντες γονείς τους αλλά έχουν και την υποχρέωση «να φροντίζουν και για τις πνευματικές τους ανάγκες και να μην τους στενοχωρούν ή να τους επιπλήττουν».



Ωστόσο είναι χιλιάδες οι Κινέζοι που μέσω του διαδικτύου διακωμωδούν με ποικίλους τρόπους το συγκεκριμένο νομοθέτημα ενώ πολλοί εκφράζουν και τις επιφυλάξεις τους για το πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην πράξη αφού υπάρχουν ασάφειες ως προς το χρόνο που θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει το αδίκημα της εγκατάλειψης, δεδομένου ότι ο σχετικός νόμος μιλά απλώς για τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να διευκρινίζει αν αναφέρεται σε μέρες, εβδομάδες ή και... μήνες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα