Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 33 ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ




ο ανθρωπινος Γενετικος Κωδικας- η Ελληνικη διπλη βιο-νανοελικα - η Ε.Ε. τα αρχικα των λεξεων Ελληνικη Ελικα- η D.N.A. Διακρινονται τα 8αρια -τα [Ε] και τα [3] καθως και το οτι ειναι διπλη ελικα.

Ο αριθμός 33 προκύπτει από τον αριθμό των « γραμμάτων» σε κάθε μια από τις δυο έλικες του μορίου που είναι [3] δισεκατομμύρια. Έτσι έχουμε ένα σύνολο 3+3 =6 δισεκατομμύρια «γραμμάτων» σε κάθε μόριο αριθμός [6] αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο.

Επίσης προκύπτει από τις αποστάσεις των «γραμμάτων» αυτών μεταξύ τους είναι 3,3 angstroms*.Τα 3 δις «γράμματα» επί το 3,3 μας δίνουν και το μήκος κάθε έλικας του μορίου που είναι 3Χ3.3 =99 εκ. του μέτρου. 

*angstrom= μονάδα μέτρησης νανοαποστασεων.
Εμφανίζεται στις πρώτες δυο λέξεις της Οδύσσειας [ανδρα=156[3] και μοι=120[3] οι «ταυτότητες» και των δυο λεξαριθμων είναι [3].Μας προλογίζει δηλαδή σε τι αναφέρεται το κείμενο στην [ελληνική διπλή βιο-νανοελικα=612[9]=Ζευς]
Εμφανίζεται στον «θησαυρό του Ατρέα» ο αριθμός των σειρών των λίθινων τούβλων που συγκρατούν τον θόλο είναι 33. Αντιπροσωπεύει πέτρινο κύτταρο. 
Εμφανίζεται στην πρόσοψη του μνημείου .Οι διαστάσεις του ορθογώνιου παραλληλόγραμμου της πρόσοψης είναι [10,5μ +6 +10,5 + 6 = 33μ]
Παρεμπιπτόντως αν διαιρέσουμε τα 33μ με το μήκος της μια καθέτου πλευράς έχουμε το [π]
33/10,5 =π=3,1428 έτσι απλά όπως όλα στην Οδύσσεια.
Όταν παρατηρούμε το μόριο στο μικροσκόπιο διακρίνουμε τα 3αρια και τα [ε] που σχηματίζονται αριστερά και δεξιά των Ελικών.
Εάν αντιστρέψουμε τα [ 33 ] έχουμε[ εε ] τα αρχικά των λέξεων Ελληνική Έλικα ,αυτό βλέπουμε στα μυστηριώδη σύμβολα της Κνωσού-το ίδιο βλέπουμε στο καύκαλο της χελώνας της κιθάρας του Απόλλωνα στον κύλικα του Μουσείου των Δελφών –το ίδιο βλέπουμε παρατηρώντας το μόριο με το μικροσκόπιο.
Εάν διαιρέσουμε το 33 με το σύνολο των γραμμάτων του μορίου έχουμε 
33/6=5,5 δηλαδή δυο ΕΕ = Ελληνική Έλικα ,αφού το ε=5 συμφώνα με το Ελληνικό Γραμμαριθμικο Σύστημα και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν οι εμπλεκόμενοι αριθμοί της αριθμητικής πράξης. 
Τα δυο τριάρια η δυο Ε είναι τόσο σημαντικά για τους δημιουργούς μας ώστε φρόντισαν να τα αποτυπώσουν και στον γεωγραφικό χάρτη της Ελλαδος.Απλα ρίξτε μια ματιά στις χερσονήσους Χαλκιδικής και Πελοποννήσου. Τα τριάρια και τα έψιλον είναι ορατά και από το διάστημα.
Επιπλεον θα ηθελα να σας ενημερωσω πως στον στιχο α92 εμφανιζεται για πρωτη φορα η λεξη [Ελικας] ας δουμε την αποδοση της λεξης λεξαριθμικα και πιθανους ισους λεξαριθμους.
Ελικας =5+30+10+20+1+200 = 266[5]*
*ο αριθμος μεσα στην παρενθεση είναι η «ταυτοτητα» η «οικογενεια» του λεξαριθμου.Γνωριζω πως κυκλοφορουν πληθωρα ονομασιων του συγκεκρυμμενου αριθμου οπως [Πρωταρχικος αριθμος ]κ.α.π. Προσωπικα χρησιμοποιω την λεξη «ταυτοτητα».Ισως καποτε οσοι ασχολουνται με το Ελληνικο Γραμμαριθμικο Συστημα καθισουμε κατω και αποφασισουμε για μια ενιαια ορολογια για να μην χανομαστε στα ρηχα νερα. 
Άλλες λεξεις με λεξαριθμο 266 και που απαντουν στην ερωτηση που μεσα στο κειμενο είναι γραμμενη η εκφραση Ελληνικη Ελικα είναι,
266[5]=Ελληνικη Ελιξ
266[5]=Ελλας
Ελικας=266[5]=Ελλας=Ελληνικη ελιξ
Όποιος λοιπόν σκοπεύει να με ρωτήσει που μέσα στην Οδύσσεια γράφει τις λέξεις Ελληνική Έλικα η απαντηση βρισκεται σε αυτό το κείμενο.
Τα αρχικά Ε.Ε. παρατηρούνται 60.000.000 εκ. φορές μόνο σε ένα μοριο.Αν δεν είναι πατενταρισμένο προϊόν αυτό τότε ποιο είναι.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ = 612[9] = ΖΕΥΣ


Πρώτα ας δούμε αν μπορούμε να βελτιώσουμε το όνομα που δόθηκε στην νανοελικα, ως προς το Ελληνικότερο, ελάχιστη τιμή προς τους δημιουργούς μας.

Ο ξένος Όρος [d.n.a.] από τα αρχικά των λέξεων (Deoxyribonucleic acid - DNA) δηλαδή [ δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό οξύ ] χαρακτηρίζεται από την χημική σύνθεση του μορίου και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Προτιμώ όμως μια ονομασία που να προκύπτει από τα κύρια χαρακτηριστικά* του μορίου, όπως παρουσιάζονται στην Οδύσσεια και όχι από την χημική σύνθεση του.
Έτσι ο Όρος [ Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα= 612[9] = Ζευς ] νομίζω πως είναι ο καταλληλότερος, αφού και η Λεξαριθμικη απόδοση δείχνει να συμφωνεί με τους δημιουργούς μας.
*Κύρια χαρακτηριστικά
Ελληνική.- διότι οι Έλληνες του γαλαξία Ελλάδα, κατά δήλωση τους [Οδύσσεια], είναι οι δημιουργοί της.Τα αρχικά των λέξεων Ελληνική Έλικα [Ε_Ε] εμφανίζονται [60] εκατομμύρια φορές στις έλικες κάθε μοριου.Αν δεν είναι πατενταρισμένο προϊόν αυτό, τότε ποιο είναι ;;;
Διπλή.- διότι αποτελείται από δυο [2] έλικες, μήκους [99] εκατοστών του μέτρου.[2Χ99]
Βίο.- διότι είναι η αποκλειστική δημιουργός-χορηγός ζωής στο σύμπαν.
Νανοελικα.- διότι χρειαστήκαμε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να διαπιστώσουμε την ύπαρξη της και τον ελικοειδή χαρακτήρα της.Η έλικα διπλώνει κάθε [10] ζευγάρια «γράμματα» η κάθε [33] angstroms* δημιουργώντας έτσι τα 8αρια που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
*angstrom=μονάδα μέτρησης νανοαποστασεων.
Στο κείμενο ο αναγνώστης θα συναντήσει διάφορες ονομασίες της όπως,
Ελληνική Έλικα
Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα
Γενετικός Κώδικας
Μόριο.
Ε.Ε.
D.N.A.
Όλες είναι ονομασίες της Ελληνικής Έλικας.






Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα