Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Συκοφαντία

Αποτέλεσμα εικόνας για Συκοφαντία


Μερικοί άνθρωποι όταν αισθάνονται ότι είναι άχρηστη η ζωή τους με μια συνειδητοποίηση της αποτυχίας, κακόβουλα επιτίθενται στους άλλους, τους συκοφαντούν και προσπαθούν να καταστρέψουν τη φήμη και τη ζωή τους. Αυτό το κάνουν ακριβώς για να κάνουν τους εαυτούς τους να αισθανθούν ότι ακόμα έχουν αξία, ακόμα υπάρχουν, ακόμα μπορούν και λειτουργούν και προσελκύουν την προσοχή των ανθρώπων. Αλλά σε μια τέτοια προσπάθεια να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι εξακολουθούν να υπάρχουν, βρίσκονται σε όλο και πιο βαθιά απόγνωση και κενότητα.

Για κάποιο καιρό η μάχη εναντίον του θύματος τους κρατά ζωντανούς, αλλά καθώς το θύμα εξουθενώνεται ή ακόμη και εξολοθρεύεται ή είναι αδιάφορο από την επίθεσή τους, αισθάνονται ότι έχουν χάσει εντελώς την ύπαρξή τους. Αυτό τους οδηγεί σε κατάθλιψη και αυτοκτονία.

Η επίγνωση της ύπαρξής σας δεν μπορεί να αποκατασταθεί από την καταστροφή των άλλων αλλά από την επιβεβαίωση της ύπαρξης των άλλων. Με το να επιτίθεστε στους άλλους μειώνετε σιγά σιγά την ύπαρξή σας. Η αναγνώριση των αξιών των άλλων χτίζει την επίγνωση για τη δική σας ύπαρξη.



Οι άνθρωποι καταστρέφουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να καταστρέψουν τους άλλους για χάρη του μίσους, του θυμού, της ζήλιας και του φόβου.

Ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αναγεννάται και να ζωογονείται μόνο όταν αναγεννά και ζωοποιεί τους άλλους. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά μυστικός νόμος.

Οι άνθρωποι σιγά-σιγά γίνονται σαν κενές και εγκαταλελειμμένες κατοικίες όταν αρνούνται στους άλλους την αξία και την ομορφιά τους. Περιμένουν με αγωνία να δουν ένα λάθος στους άλλους βάσει των δικών τους κριτηρίων ή από την κακία τους για να τους επιτεθούν. Μια τέτοια επίθεση είναι σαν ένας κλέφτης που αφαιρεί έπιπλα από το σπίτι σας και μεταφέρει τα έπιπλα σε άλλο σπίτι, τους ιδιοκτήτες τους οποίους μισείτε.

Η ατομικότητά μας χτίζεται μόνο από τις στιγμές αναγνώρισης των αξιών των άλλων, ή σε στιγμές που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους άλλους να ξεπεράσουν τα λάθη τους. Δίνοντας φως, αυξάνετε το φως σας. Δίνοντας την αγάπη σας, αυξάνετε την αγάπη σας. Προσπαθώντας να κάνετε τους ανθρώπους όμορφους, αυξάνετε τους πόρους της ομορφιάς σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Human Nature 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα