Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Αυτά Είναι τα Ζώδια που Τραβούν σαν Μαγνήτης τα Χρήματα

Αυτά Είναι τα Ζώδια που Τραβούν σαν Μαγνήτης τα Χρήματα

Μήπως είστε προορισμένοι για να είστε πλούσιοι, επιτυχείς και να βγάζετε πολλά λεφτά; Εάν δεν γνωρίζετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, ίσως θα ήταν καλό να κοιτάξετε το ζώδιό σας.
Στην αστρολογία, μερικά ζώδια είναι προορισμένα για να βγάλουν λεφτά. Τώρα το εάν έχουν το νου τους στο να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι άλλο πράγμα, αλλά τα αστρολογικά χαρακτηριστικά είναι εκεί και περιμένουν για να χρησιμοποιηθούν.
Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι επαγγελματίες. Άλλοι είναι περισσότερο δημιουργικοί. Άλλοι βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας την αθλητική τους ανδρεία. Κανένας από αυτούς τους τρόπους δεν είναι λάθος. Αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό σας.
Κι αυτό γιατί το ζώδιο όχι μόνο επηρεάζει τις έμφυτα ταλέντα, αλλά είναι επίσης ένας καλός δείκτης για το αν το άτομο επιθυμεί ή όχι τον πλούτο.
Δείτε ποια ζώδια «μαγνητίζουν» τα χρήματα, από το περισσότερο στο λιγότερο.
1. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) 
Ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο το ζώδιο όλων των γήινων υλικών αγαθών(σκεφτείτε: χρήματα), είναι επίσης και αυτο-εκκινητές. Δεν χρειάζονται κανέναν για να τους δώσει ώθηση όσον αφορά στα έργα τους.
Αν δεν συμμορφωθείτε, μπορεί να σας απειλήσουν ακόμη και με τα κέρατά τους, αν και σε εξαιρετικά τοξικές περιπτώσεις. Είναι οργανωμένοι και σας κρατούν υπό έλεγχο, καθώς εσείς κατευθύνεστε προς το στόχο σας. Έχουν πολλές εγγενείς ιδιότητες, κάτι που τους κάνει γεννημένους επιχειρηματίες.
2. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Είναι ένα ζώδιο του νερού και θα έκανε τα πάντα για να θέλουν βροχή οι άνθρωποι. Οι Σκορπιοί είναι γεννημένοι ηγέτες. Είναι γνωστό πως είναι απαιτητικοί και πιεστικοί όταν παθιάζονται με κάτι.
Βυθίζονται επίσης, στα βάθη των πραγμάτων. Η δέσμευσή τους για ένα έργο και τα υψηλά πρότυπα είναι αυτά που κάνουν το συγκεκριμένο ζώδιο να προσελκύει τον πλούτο.
3. Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Οι Παρθένοι δεν ενδιαφέρονται τόσο για την οικονομική επιτυχία όσο οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί. Ωστόσο, όπως και τα παραπάνω ζώδια, έχουν μια σειρά από έμφυτες ιδιότητες που τους οδηγούν σε απροσδόκητο πλούτο.
Έχουν την ικανότητα της κρίσης και θέλουν να διορθώσουν ότι θεωρούν ελαττωματικό. Συμεπώς, βελτιώνονται συνεχώς και αυτή η ανάπτυξη οδηγεί στην επιτυχία τους. Προσπαθούν επίσης, να παραμένουν ηθικοί και καθαροί για τις προθέσεις τους όσο οδεύουν προς την επιτυχία.

4. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύες είναι δημιουργικοί και πηγαίνουν με το ρεύμα. Η ικανότητα να δέχονται τα πράγματα όπως είναι και να προσαρμόζονται στην πραγματικότητα, είναι δείκτες επιτυχίας. Δεν τρελαίνονται αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν προγραμματίσει.
Χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να προσαρμοστούν στις προκλήσεις, γεγονός που οδηγεί είτε σε προσωπική εξέλιξη είτε σε μεγαλύτερα όνειρα. Γνωρίζουν την επιτυχία ως αυτοαπασχολούμενα άτομα, ιδιαίτερα, στις τέχνες.
5. Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της απόλυτης απόλαυσης και άνεσης. Ακριβώς όπως οι Αιγόκεροι, είναι ένα ζώδιο της γης. Βλέπουν όλους τους πρακτικούς τρόπους για να επιτύχουν το στόχο τους για έναν άνετο τρόπο ζωής γεμάτο με πολλά φαγητά και ακόμα καλύτερα ρούχα.
Είναι αμείλικτοι όταν πιστεύουν πραγματικά στο όραμά τους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αποθαρρυνθούν λίγο πιο εύκολα από τον Αιγόκερω.
6. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι νικητής. Έχει τόσο πάθος που κάνει τους γύρω του να τον παρατηρούν. Αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο γι’ αυτούς είνια πως δεν παραιτούνται από το πρώτο όχι. Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοβελτίωση για χάρη της αυτοβελτίωσης.
7. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι μια ιδιοφυΐα που έχει αυτή τη διάυγεια που δεν διαθέτει πάντα ο Κριός. Έρχεται πάντα με τις πιο άγριες ιδέες και δημιουργούν στόχους που θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη.
Μπορούν να είναι σχολαστικοί όταν θέλουν να είναι. Απλά ρωτήστε τους για το πού βλέπουν τους εαυτούς τους σε πέντε χρόνια. Ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να είνια ότι πάντα κινδυνεύουν να χάνονται μέσα στις σκέψεις τους και να μην δρουν αρκετά.
8. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων έχει την ίδια φλόγα με τον Κριό. Είναι γεννημένοι ηγέτες. Αλλά το πρόβλημα με αυτούς είναι πως τα χρήματα δεν αποτελούν γι’ αυτούς συνήθως, κίνητρο. Λατρεύουν την προσοχή και ασχολούνται περισσότερο με το πως θα γίνουν μέρος του συνόλου παρά με το να είναι μέρος του συνόλου.
9. Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι είναι διανοούμενοι που λατρεύουν να περνούν καλά. Συνεχώς ανταλλάσσουν ιδέες με άλλους. Έτσι μπορεί να έχουν την ψυχική δύναμη να εμπνέονται και να θέλουν να ξεκινήσουν νέα σχέδια. Αλλά δεν είναι πάντα μακροπρόθεσμοι στοχαστές.
Έτσι, πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν και να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι όλα ευχάριστα ανά πάσα στιγμή.
10. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί είναι τόσο λογικοί και σαφείς για το πώς είναι ή πρέπει να είναι τα πράγματα. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικούς στο να βγάλουν ιδέες για χρήματα. Ωστόσο, δεν παρακινούνται ποτέ από τα χρήματα όπως μερικά από τα παραπάνω ζώδια.
Εάν φτάσουν στην οικονομική επιτυχία, θα το κάνουν με ηθικό τρόπο. Όταν κερδίζουν, θέλουν να είναι σίγουροι πως και η ομάδα τους κερδίζει.
11. Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Αυτό είναι ένα ζώδιο που μπορεί να ενδιαφέρεται λίγο περισσότερο για υλιστικές απολαύσεις για το σπίτι τους. Ωστόσο, είναι νοικοκυρές. Έτσι, είναι ίσως πιο πιθανό να παντρευτούν έναν άνδρα που θα συντηρεί το σπιτικό τους.
Αν όμως κερδίσουν οικονομικό πλούτο, αυτό θα είναι από τις τέχνες, όπως και οι Ιχθύες.
12. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Παραδόξως, αυτό το ζώδιο της φωτιάς έρχεται τελευταίο στη λίστα. Είναι επειδή έχουν όλη την καλή ενέργεια και καμία όμως επιθυμία για οικονομικό πλούτο. Έχουν άλλα κίνητρα.
Απλώς θέλουν να κάνουν τα δικά τους όλη την ώρα και να αυτοβελτιώνονται. Αλλά δεν μεταβιβάζουν τις αρμοδιότητες σωστά και δεν μπορούν να επιτύχουν στα πάντα μόνοι τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα