Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

One night stand



Ο όρος «one night stand» μπήκε στη ζωή μας σχετικά πρόσφατα. 

Ανέκαθεν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είχαν ερωτικές σχέσεις που διαρκούσαν μια βραδιά, αλλά δεν ήξεραν πως αυτές αποκαλούνται «one night stand» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα για πολλά χρόνια να νομίζουν πως απλώς έβγαζαν τα μάτια τους με κάποιον άνθρωπο που τους ήταν εντελώς άγνωστος.

Αυτό δημιουργούσε ενοχές -ιδιαίτερα στις γυναίκες-, οπότε ευτυχώς που μάθαμε πως το να φασώνονται δυο άνθρωποι που μόλις γνωρίστηκαν λέγεται οne night stand – οπωσδήποτε είναι προτιμότερο να λες πως έκανες ένα one night stand παρά πως είσαι της ξεπέτας.

Πριν εμφανιστεί ο όρος one night stand, οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν μετά το κουτούπωμα – άλλοι έπιαναν την πάρλα, άλλοι έκοβαν έναν υπνάκο, άλλοι το έβαζαν στα πόδια, άλλοι το έριχναν στο διάβασμα, άλλοι κάπνιζαν τρία πακέτα τσιγάρα και, γενικότερα, επικρατούσε ένα χάος πάνω στο κρεβάτι.

Ευτυχώς, μαζί με τον όρο one night stand μάθαμε και τους κανόνες του παιχνιδιού, οπότε δεν μπορούσε πια ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του και μπήκαν επιτέλους τα πράγματα σε μια τάξη.

Διαπιστώνουμε πως κάποιες ξένες λέξεις ή φράσεις έχουν απλοποιήσει πολύ τη ζωή μας γιατί οπωσδήποτε είναι πιο εύκολο να πεις στους φίλους σου «Πάμε για πικνίκ;» παρά να τους πεις «Ρε μάγκες, είστε να πάρουμε φαγητά και ποτά και να πάμε να στρώσουμε ένα τραπεζομάντηλο μέσα σε ένα χωράφι για να την κάνουμε ταράτσα;».

Το one night stand εξαρτάται αποκλειστικά από τη γυναίκα γιατί αυτή αποφασίζει αν θα σας κάτσει – εκτός, βέβαια, αν είστε από εκείνους τους τύπους που αρπάζουν τις γυναίκες από τα μαλλιά και τις σέρνουν βίαια μέχρι τη σπηλιά τους.

Μιας και η γυναίκα επιλέγει, το λογικό θα ήταν να καθίσετε σε μια γωνιά και να περιμένετε να έρθει να σας μιλήσει αλλά, αν μοιάζετε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, υπάρχει ο κίνδυνος να νομίζει πως δεν θα της κάτσετε με τίποτα και να βολευτεί με κάποιον παρακατιανό – οπότε, καλό θα ήταν να θυμάστε να ρίχνετε πού και πού καμιά ματιά γύρω σας.

Το ιδανικό θα ήταν να εντοπίζετε γυναίκες που μοιάζουν πρόθυμες για όλα, αλλά κοιτάξτε να παίρνετε προφυλάξεις γιατί σέρνονται και αρρώστιες.


Προτιμήστε γυναίκες που φοράνε αποκαλυπτικά ρούχα γιατί έχει παρατηρηθεί πως οι γυναίκες τις ημέρες της ωορρηξίας κυκλοφορούν σχεδόν ξεβράκωτες – το γεγονός πως οι γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες ντύνονται ελαφρά δεν σημαίνει απαραίτητα πως ψάχνουν απελπισμένα για επιβήτορα αφού, σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες υποφέρουν από τη ζέστη όσο και οι άντρες.

Παράλληλα, θα ήταν χρήσιμο να θυμάστε πως οι γυναίκες που κάνουν γυμνισμό δεν είναι μητρομανείς – απλώς, θέλουν να μαυρίσουν παντού.

Ο κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ είναι ότι δεν πρέπει να την πέφτετε στην πιο ωραία της παρέας γιατί την πολιορκεί όλος ο αντρικός πληθυσμός και δεν θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Είναι προτιμότερο να την πέσετε στη φίλη της, αλλά μην ακολουθήσετε όλοι μαζί αυτόν τον κανόνα γιατί έτσι θα πολιορκείτε όλοι την ασχημούλα και αυτό θα έχει ως συνέπεια αφενός να δημιουργηθεί μεγάλος ανταγωνισμός και αφετέρου η όμορφη φίλη της να μείνει μπουκάλα.

Ακόμα κι αν δεν σας κάτσει η ασχημούλα, θα ζηλέψει η ωραία, θα πιαστεί μαλλί με μαλλί με την κολλητή της, οπότε κι εσείς θα απολαύσετε το συναρπαστικό θέαμα και θα νιώσετε περήφανος επειδή γίνατε η αιτία να χαλάσει μια φιλία – δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε τύψεις, αφού δυο γυναίκες που τσακώνονται για έναν άντρα που δεν γνωρίζουν, είναι ολοφάνερο πως είναι για τα μπάζα.

Δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε μια γυναίκα πως το μόνο που θέλετε είναι ένα one night stand. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται να της πείτε «θα είσαι το έκτο συνεχόμενο one night stand που θα κάνω» γιατί μπορεί να έχετε πέσει σε κακό άνθρωπο και να θελήσει να σας σπάσει το σερί.

Από την άλλη, μην αρχίσετε να λέτε «δεν κοιμάμαι ποτέ με μια γυναίκα από την πρώτη βραδιά επειδή μετά αισθάνομαι φθηνός», γιατί το πιθανότερο είναι πως θα κόψει λάσπη – παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να καταλάβει πως είστε δύσκολος και να θελήσει να σας αποπλανήσει.

Ακόμα και στην περίπτωση του σεξ της μιας βραδιάς δεν υπάρχει λόγος να μη φερθείτε σαν τζέντλεμαν.
Μπορεί να βρίσκεστε στο κρεβάτι με μια γυναίκα που το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξαναδείτε ποτέ στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε το σημείο G.

Προσέξτε, όμως, γιατί έχει χαθεί πολύς κόσμος ενώ εξερευνούσε αυτές τις περιοχές – καλό θα ήταν να πάρετε μαζί σας ένα φακό και μια σφυρίχτρα.
Αν ακούτε κραυγές και επιφωνήματα, αυτό σημαίνει πως είστε σε καλό δρόμο αλλά, αν πέσει βουβαμάρα, ρίξτε καλού κακού μια ματιά μπας και έχει ξεραθεί στον ύπνο – κρίμα είναι να βάζετε εσείς τα δυνατά σας και η άλλη η αναίσθητη να κοιμάται του καλού καιρού.

Αν ακούσετε γέλια, είναι επειδή τη γαργαλάτε αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει – πάλι είστε σε καλό δρόμο γιατί όλες οι γυναίκες δηλώνουν πως τους αρέσουν οι άντρες που τις κάνουν να γελάνε.

Πολλοί άντρες συμπεριφέρονται σαν κτήνη κατά τη διάρκεια του one night stand – βέβαια, και πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται σαν κτηνάρες αλλά αυτό, περιέργως, δεν γίνεται ποτέ θέμα.

Ό,τι κι αν έχει συμβεί στο κρεβάτι, το πρωί μπορείτε να πεταχτείτε σε ένα ανθοπωλείο και να της αγοράσετε λουλούδια∙ αν η γνωριμία σας έχει γίνει σε μπουζουξίδικο, θα ήταν έξυπνο εκ μέρους σας να αγοράσετε δυο τρία πανέρια γαρύφαλλα από τη λουλουδού, ώστε να μη χρειάζεται να τρέχετε για λουλούδια μέσα στ’ άγρια χαράματα – μπορείτε να τα μαζέψετε και από την πίστα ενώ αυτή βρίσκεται στην τουαλέτα, για να γλιτώσετε και τα περιττά έξοδα.

Μη βάλετε τα λουλούδια πολύ κοντά στο κρεβάτι γιατί μπορεί να ‘ναι αλλεργική, οπότε θα την πιάσει φαγούρα και θ’ αρχίσει να φταρνίζεται σαν τρελή.

Αν το one night stand έχει γίνει στο σπίτι της, μπορείτε να της φτιάξετε πρωινό και να της το πάτε στο κρεβάτι.

Αν, παρ’ όλα αυτά, συνεχίσει να ροχαλίζει, εσείς μπορείτε να φανείτε τζέντλεμαν για μια ακόμα φορά και να της μαγειρέψετε ένα ταψί παστίτσιο για να έχει κάτι να τσιμπήσει το μεσημεράκι.

Αν δείτε πως η ώρα περνάει κι αυτή δεν ξεκουνάει με τίποτα από το κρεβάτι, βάλτε κάνα δυο πλυντήρια, απλώστε τα ρούχα και ρίξτε και κάνα σφουγγάρισμα για να καταλάβει πόσο κύριος είστε – ίσως να μη θελήσει ποτέ να ξανακοιμηθεί μαζί σας αλλά, αν κάνετε καλά τις δουλειές του σπιτιού, μπορεί να σας προσλάβει σαν παραδουλεύτρα και να βγάζετε το χαρτζιλίκι σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα one night stand καταλήγει σε μόνιμη σχέση ή ακόμα και σε γάμο.

Αυτό στην αρχή λέγεται «κεραυνοβόλος έρωτας», αλλά μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης υπάρχει η πιθανότητα ο άντρας να νιώθει την επιθυμία να θυμίζει κάθε μέρα στην καλή του πως φασώθηκε μαζί του αν και τον γνώριζε μόνο δυόμισι ώρες.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα