Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Πόσα βασανιστήρια κάνουν οι γυναίκες στο στήθος τους;

 


Έρευνα γνωστής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων αποκάλυψε ότι το 90% των γυναικών που φορούν στηθόδεσμο διαμαρτύρεται για αίσθημα δυσφορίας, ενώ το 55% χρησιμοποιεί τύπο ακατάλληλο για τη μορφολογία του στήθους του. Τι φταίει; Μάλλον το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν φροντίζουν με αρκετή αγάπη το στήθος τους και παραμελούν την υγιεινή του. Ή, χειρότερα, ότι κάνουν τα πάντα για να είναι αρεστές στους άντρες, ακόμα και εις βάρος της προσωπικής τους καθημερινής άνεσης. Ιδού λοιπόν πέντε λάθη που διαπράττουν συχνότερα οι γυναίκες βασανίζοντας το στήθος τους.

Βάζουν ένα νούμερο μικρότερο

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι πιο ελκυστικές, όταν φορούν ένα νούμερο μικρότερο στηθόδεσμο από αυτό που τους ταιριάζει. Το σκεπτικό είναι πως, όταν το στήθος ξεχειλίζει, δίνει την εντύπωση του πληθωρικού και φυσικά αρέσει περισσότερο στο αντρικό φύλο. Ιδεώδες βασανιστήριο, ειδικά για τις εργαζόμενες γυναίκες…

Δεν αποχωρίζονται τον αγαπημένο τους στηθόδεσμο

Κανένας στηθόδεσμος δεν είναι φτιαγμένος να κρατά για πάντα. Οι ελαστικές του ιδιότητες σύντομα εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα να έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής (τουλάχιστον ως υποστηρικτικό μέσο). Πριν μετατραπεί σε μια καθημερινή δοκιμασία για το στήθος, καλό είναι να αντικαθίσταται, καθώς επίσης να πλένεται στο χέρι με χλιαρό νερό για να διαρκέσει περισσότερο.

Φορούν μπανέλες στο γυμναστήριο

Ένας στηθόδεσμος με μπανέλες μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, όταν η γυναίκα τον φορά κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων. Οι μπανέλες δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλες τις κινήσεις του στήθους, δεν έχουν πλαστικότητα και μπορεί να προκαλέσουν πόνο σε κάποιες κινήσεις, καθώς θα πιέζουν το θωρακικό διάφραγμα ή την περιοχή κάτω από τη μασχάλη. Ένας αθλητικός στηθόδεσμος, που αγκαλιάζει σωστά το στήθος προσφέροντας καλή στήριξη, είναι σαφώς προτιμότερος.

Τον σφίγγουν στην πλάτη

Πρόκειται για έναν μύθο που έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες γυναίκες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Θεωρητικά ένας στηθόδεσμος σφιχτά κουμπωμένος στην πλάτη κρατάει καλύτερα το στήθος, όμως πιέζει το θωρακικό διάφραγμα προκαλώντας δυσφορία, που μπορεί να δημιουργήσει μέχρι πονοκέφαλο, δυσπεψία και καούρα στο στομάχι, ενώ παρεμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος.

Παίρνουν τον πιο φτηνό από το καλάθι

Ο στηθόδεσμος βασικά δεν είναι προϊόν ομορφιάς – είναι υποστηρικτικό εργαλείο. Υπ΄ αυτή την έννοια χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του. Προφανώς δεν είναι καλή λύση για μια γυναίκα να αγοράζει ό,τι βρει στα καλάθια των προσφορών – ειδικά αν έχει μεγάλο στήθος. Ένας ακατάλληλος στηθόδεσμος μπορεί να βασανίζει μια γυναίκα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, 365 ημέρες τον χρόνο. Και δεν της αξίζει, αφού το στήθος είναι ιερό σημείο του σώματος. Καλύτερα λοιπόν να έχει έναν στηθόδεσμο και καλό παρά τρεις αλλά ακατάλληλους.

 bimag

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα