Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ...



Το αυτί το λέμε αυτί, δεν χρειάζεται άλλη λέξη να βρεις. Ποιος ασχολείται με το αυτί που είναι ένα «νεκρό» κομμάτι του σώματος, με την έννοια ότι κάνει μία χαρά τη δουλειά του χωρίς να «κινείται», να μεγαλώνει, να χαλαρώνει, όπως το πέος...

Το ίδιο και η μύτη. Την λες μύτη και δεν πας παραπέρα, όπως κάνεις για το πέος, που σ' όλες τις γλώσσες του κόσμου, ο άνθρωπος χρησιμοποιεί από 50 έως 100 διαφορετικές λέξεις. Στην Ελλάδα το πέος, ο φαλλός είναι και πούτσος, ψωλή, τσουτσούνι, σαρμέλα, μαλαπέρδα, μαραφέτι, ματζαφλάρι, παλαμάρι, δοξάρι, ναργιλές, δαυλός, κοντάρι, παλούκι, σύρτης, κρεατόβεργα, μαγιόξυλο, ματσούκι, μπανάνα, σωλήνας, λίστα ατελείωτη. Γιατί;

Τι θα πει «Γιατί»; Είπαμε. Επειδή δεν είναι αυτί, ούτε μύτη το «εργαλείο» με το οποίο ο άνδρας ασχολείται πολύ σωματικά αλλά και σα ψυχοσύνθεση. Κατ' αρχήν πάντα και στους αιώνες των αιώνων θα τον απασχολεί μέχρι ψυχολογικού αυτοβασανισμού το μήκος, λέω για τους μικροψώληδες.


Τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχουν σταματήσει οι επιστημονικές έρευνες για το μήκος, όχι για το πάχος, ούτε για το βασιλικό κεφάλι, δηλαδή αν κάποιος είναι μυτεροκέφαλος, αυγόκαυλος, μην πέσουμε στην ανάλυση της βάλανου. Πρόσφατα στην Αγγλία έγινε μία πιο προχωρημένη δουλειά. Έβαλαν κάτω όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, όλες τις μετρήσεις στο πέος κάθε φυλής, κάθε ηλικίας. Και κατέληξαν.

Ο μέσος όρος μήκους του πέους σε στύση είναι 13,12 εκατοστά, και στα 9,16 εκ. όταν «κοιμάται», ακόμα δεν έχει αρχίσει τη διαδικασία «σηκώματος». Ακόμα: Οι 5 μόνον στους 100 άνδρας «σηκωμένη» την έχουν μεγαλύτερη από 16 πόντους, επίσης μόνον 5 μικρότερη από δέκα πόντους.
Βασικό. Δεν έχει ουδεμία σχέση το μήκος με τα άλλα σωματικά δεδομένα, για παράδειγμα ότι ο ψηλός την έχει μεγάλη και μικρή ο κοντός. Ούτε το βάρος παίζει ρόλο.

Διαπιστώθηκε ότι το αγγούρι του άνδρα είναι... απειλητικό όταν φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι. Δεν ισχύει το αντίθετο, όμως. Ότι ο άνδρας με μικρό νούμερο πατούμενο την έχει απαραίτητα μικρή. Άρα; Αν συλλάβεις... περπατημένη, πολύπειρη γυναίκα να κουσουμάρει το παπούτσι του, φως φανάρι η δουλειά. Ψάχνει τον πουτσαρά.

Ένα τελευταίο στοιχείο από την έρευνα. Μόνον το 55% των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθός τους, δηλαδή το 45% δεν έχουν «συμβιβαστεί» μ' αυτό που διαθέτουν. Κι αυτοί, κακώς βέβαια, δεν έχουν εκτίμηση στο μήκος τους, ενώ θαρρούν ότι οι άλλοι άνδρες υπερέχουν σε σύγκριση με το δικό τους.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα