Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αν επιθυμείτε ανατροπές δυσάρεστων καταστάσεων στη ζωή σας αν έχετε επικαλεσθεί ένα "θαύμα" τότε αρχίστε να ανυψώνετε τη δόνηση σας



Υπάρχει ένας τρόπος να αντιμετωπίσετε τα φαινόμενα αυτού του εικονικού κόσμου δίχως να χάσετε τη ψυχραιμία σας ή μάλλον δυο. Ο πρώτος είναι να συνειδητοποιήσετε ότι η κατάσταση που βιώνεται ή καλύτερα που έχει εμφανιστεί στη καθημερινότητα και σας προκαλεί να αντιδράσετε, να τη διαχειριστείτε εν ολίγοις δεν αφορά εσάς.

Σε πρώτη φάση υποθέστε ότι δεν είστε εσείς ο στόχος γιατί πραγματικά ο άνθρωπος που μπορεί να κατανοήσει ότι δεν είναι αυτή η προσωρινή προσωπικότητα αλλά μια Ψυχή που έχει ως φορέα σε τούτο το φυσικό πεδίο αυτή τη φθαρτή προσωπικότητα θα γίνει ικανός να υπομείνει στωικά κι αποστασιοποιημένα το γεγονός. 


Θα μπορέσει να συλλογιστεί να διαλογισθεί νηφάλια και να συλλάβει αμέσως πρώτα το περιεχόμενο του φαινομένου και το μάθημα που περικλείει και δεύτερον την λύση του. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι όλα υπάρχουν εν είδη σπέρματος στο σύμπαν και κάθε τι έχει μέσα του τον αντίθετο του πόλο, έτσι κάθε πρόβλημα πάντα έχει μέσα του τη λύση. 


Ακόμη κι αν δεν έχετε φτάσει στο επίπεδο να πετύχετε αυτή την απόσπαση απ την προσωπικότητα σας προσποιηθείτε ότι δεν αφορά εσάς. Αυτή είναι μια τακτική που αν χρησιμοποιηθεί με εμπιστοσύνη κι επιμονή θα πείσει το υποσυνείδητο σας ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως εσείς πιστεύετε ότι είναι. 


Επειδή πραγματικά τα πάντα είναι όπως εσείς πιστεύετε ότι είναι , ακόμη κι όταν πράγματι δεν είναι. Όλοι χτίζουμε γύρω μας το κόσμο των πεποιθήσεων μας. Αυτό ίσως χτίσει μια πλάνη μέσα στη μεγάλη πλάνη, αλλά τι δεν είναι πλάνη σε τούτο το μάτριξ πέρα απ' Εσάς; Έτσι κι αλλιώς η Αλήθεια θα γίνει κτήμα του καθενός όταν καταφέρει κι αποδράσει απ τη πλάνη, ως τότε ας παίξουμε όταν πρέπει το παιγνίδι που παίζει αυτή με μας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να αλλάξετε συχνότητα δόνησης. Επειδή κάθε τι στο σύμπαν έχει τον ιδιαίτερο κραδασμό του κι εκπέμπει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα αν δεν δονηθείτε όμοια με το φαινόμενο αυτό δε θα μπορέσει να σας συναντήσει. Ακόμη και για ένα αρνητικό νέο στην ουσία εσείς χαμηλώνετε τη δόνηση σας για να το ακούσετε και να μάθετε γι αυτό.


Αν επιθυμείτε ανατροπές δυσάρεστων καταστάσεων στη ζωή σας αν έχετε επικαλεσθεί ένα "θαύμα" τότε αρχίστε να ανυψώνετε τη δόνηση σας. Τα όμορφα και χαρούμενα πράγματα δε σέρνονται στους οχετούς της ζωής.Επιλέξτε μέσα σε όλα να διατηρήσετε τη δόνηση σας ψηλά και θα διαπιστώσετε ότι όλα τα δόκανα που σας έχουν παγιδεύσει άξαφνα θα σας απελευθερώσουν και θα εξαφανισθούν.

Να κοιτάτε ψηλά, ο ήλιος στέλνει το φως του καθώς ανυψώνεται. Να έχετε το νου σε ανώτερα ιδεώδη, να σκέφτεστε θετικά, να δράτε με Ηθική και Δίκαιο και να αγαπάτε τον εαυτό σας και μέσα απ αυτόν κάθε ύπαρξη.Να είστε ευγνώμονες για ότι έχετε γιατί αυτή η κατάσταση αν δε το ξέρετε είναι ο πολλαπλασιαστής του σύμπαντος για κάθε τι που εσείς αγαπάτε κι ευχαριστείτε επειδή είναι κοντά σας και ταυτόχρονα το αντίθετο της η αγνωμοσύνη είναι ο μεγάλος αφαιρέτης.

Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου/ My Books My thoughts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα