Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Μύθος» ο κολπικός οργασμός, υποστηρίζουν δύο ιταλοί επιστήμονες

«Μύθος» ο κολπικός οργασμός, υποστηρίζουν δύο ιταλοί επιστήμονες

Φαίνεται πως τα μάθαμε όλα λάθος για το σεξ - αν πιστέψουμε μία νέα επιστημονική ανάλυση, τουλάχιστον.

Το σχετικό πόρισμα δημοσίευσε στην επιστημονική επιθεώρηση Clinical Anatomy ένα ζευγάρι ιταλών σεξολόγων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο κολπικός οργασμός, το σημείο G, αλλά και ο κλειτοριδικός οργασμός στη διάρκεια του κολπικού σεξ είναι ανύπαρκτα.

Επί χρόνια οι γυναίκες μάθαιναν ότι μπορούν (και πρέπει) να έχουν οργασμό κατά την διείσδυση του πέους στον κόλπο, αρκεί να επιτυγχανόταν επαρκής διέγερση του κόλπου ή/και του σημείου G.



Ωστόσο, ο δρ Βιντσένζο Πούπο, ερευνητής στο Ιταλικό Κέντρο Σεξολογίας και η δρ Τζουίλια Πούπο, από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, γράφουν ότι από μόνη της η γυναικεία ανατομία καταρρίπτει την θεωρία του κολπικού οργασμού.

Οι δύο ερευνητές εξηγούν ότι οι γυναίκες που αναφέρουν ότι έχουν «κολπικό οργασμό» έχουν στην πραγματικότητα έλθει σε κορύφωση εξαιτίας της διέγερσης των παρακείμενων ερωτογεννών δομών.

Παρότι μάλιστα το «κλειδί» για τον γυναικείο οργασμό είναι στην πραγματικότητα η κλειτορίδα, η οποία αποτελεί την πιο ερωτογενή περιοχή του γυναικείου σώματος, το πέος του άνδρα δεν έρχεται σε επαφή μαζί της στη διάρκεια του κολπικού σεξ, διότι δεν έχει καμία ανατομική σχέση με τον κόλπο.


tanea

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα