Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

80 ΕΠΙΠΛΑ φτιαγμένα από ΣΑΝΙΔΕΣ




Μια κατηγορία επίπλων που αν θελήσετε να τα αγοράσετε έτοιμα,  θα διαπιστώσετε ότι πάρα πολλές φορές η τιμή τους είναι πολύ υψηλή, παρ΄όλο που η ποιότητα και το κόστος αυτής της μορφής ξύλου, αν δεν είναι κατώτερα τουλάχιστον δεν είναιανώτερα σε σχέση με τα κανονικά ξύλιναεπεξεργασμένα έπιπλα.  
Αυτό που κατά βάσηπληρώνεταικαι μάλιστααδρά, είναι ηχειροποίητηδουλειά και φυσικά η ιδέα ανάλογα και με την τελική μορφή επεξεργασίας-διακόσμησης του ξύλου.  

Αν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε μόνοι σας την συναρμολόγηση επεξεργασία, θα δημιουργήσετε με τα χέρια σας εξαιρετικά καλαίσθητα κομμάτια με το μικρότερο δυνατό κόστος


Η ξυλεία αυτού του είδους είναι από τις πλέονοικονομικές, θα βρείτε τέτοιου τύπου σανίδες που θα σας την κόψουν σε όποιες διαστάσεις θέλετε σε όλα τα ξυλουργεία αλλά και πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού που διαθέτουν ξυλεία με το μέτρο και φυσικά οοικονομικότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τα ξύλα που προκύψουν αν αποσυναρμολογήσετε παλέτεςοι οποίες ανάλογα με τον τύπο τους είναι φτιαγμένες από σανίδες διαφορετικού πάχους.  

Τα κομμάτα ξύλου θα τακολλήσετε μεταξύ τους,ανάλογα με τον τύπο της κατασκευής, με ξυλόπροκες ή βίδες και σε όλα τα καταστήματα με είδη οικοδομών, εργαλεία κλπ. θα βρείτε μεταλλικές γωνίες, στηρίγματα και όποιο άλλο υλικό - εξάρτημα πιθανόν σας χρειαστεί, σε μεγάλου μεγέθους τέτοιες κατασκευές όπως ραφιέρες, μεγάλα τραπέζια κλπ.
Σε καταστήματα και πολυκαταστήματα με είδη ξυλείαςδιατίθενται και έτοιμα κομμένα κομμάτια ανάλογου ξύλου με σχέδιαστρογγυλού σχήματος, με καμπύλες άκρες κλπ. για να τα συνδυάσετε σε κατασκευές με απλές σανίδες αν δεν διαθέτετε τα εργαλεία και την εμπειρία να δώσετε μόνοι σας στο ξύλο παρόμοια σχήματα.  


Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου των κατασκευών - επίπλων, είναι οι πολλές διαφορετικέςμορφές που μπορείτε να δώσετε τελικά το ξύλο, ανάλογα με την επεξεργασία του με βερνίκι, χρώμα, τεχνοτροπίες - τεχνικές κλπ. και είτε προτιμήσετε τηνφυσική του όψη είτε το βάψετε, εφαρμόσετεντεκουπάζκρακελέ ή όποια άλλη τεχνική, πρόκειται για τραπέζια, παγκάκια, ραφιέρες, κρεμάστρες, βοηθητικά τραπεζάκια, κάθε τύπου επιτοίχια διακοσμητικά κλπ. εξαιρετικάεντυπωσιακά και ιδιαίτερα και φυσικά ασύγκριτα πιο οικονομικά από κάθε άλλου τύπου αντίστοιχα που θα βρείτε σε καταστήματα επίπλων-ειδών σπιτιού.

Επίσης, η χρήση αυτού του τύπου ξύλου, είναι μια λύση για να αντικαταστήσετε την κεντρική επιφάνεια παλιών τραπεζιών ή καθισμάτων διατηρώντας τα πόδια και την βάση, πάνω στις οποίες θα προσαρμόσετε σανίδες όποιου μεγέθους, σχήματος και χρώματα θέλετεδημιουργώντας ένα ...καινούργιο έπιπλο. 





















































































soulouposeto

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα