Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πρόκληση Βενιζέλου: Δεν υπάρχει Τουρκία


Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συνέδριο στην Πολωνία με θέμα "Οι φίλοι μας τα ζώα" δήλωσε ότι δεν υπάρχει κράτος που λέγεται Κύπρος.

Η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν θύμισε σε όλους τους Έλληνες ότι η Κύπρος υπάρχει, αλλά την έχουμε γραμμένη στα παλιά μας τα παπούτσια και τη θυμόμαστε όποτε μας κάνει κέφι για να το παίζουμε πατριώτες.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται βαρβάτη δήλωση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου που θα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κράτος που λέγεται Τουρκία, οπότε είμαστε μόνοι μας στη βορειοανατολική Μεσόγειο και μπορούμε άνετα να διεκδικήσουμε τους "υδατάνθρακες" του Αιγαίου με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ταυτόχρονα, κλιμάκιο 3 κομμάντο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης με αρχηγό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο έχει ήδη εισβάλει στην κατεχόμενη Κύπρο με σκοπό να την προσαρτήσει στο νότιο τμήμα και στη συνέχεια να την χαρίσει στον κ. Ερντογάν για να τον καλοπιάσουμε με δόξα και τιμή.



Από τη μεριά του, ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αμέσως με τον κ. Ερντογάν και τον παρακάλεσε να αναγνωρίσει την ύπαρξη της Κύπρου με αντάλλαγμα δωρεάν ασύρματο wi-fi ίντερνετ σε όλη την Τουρκία από τον επόμενο χρόνο.



(Ανήθικο δίδαγμα: Θυμάμαι που ο Ευάγγελος Βενιζέλος κήρυξε πρώτος παγκοσμίως τον πόλεμο κατά της Συρίας, αλλά τώρα τουμπεκί για τις δηλώσεις. Η μαγκιά-κλανιά του Πρωθυπουργού είναι μεταδοτική.)

thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα