Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΛΥΑΡΟΙ – ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό


Αν θέλετε να διαθέτετε μαγνητισμό, μην μιλάτε πάρα πολύ. Μην είστε φλύαροι. Η φλυαρία διασκορπίζει τον μαγνητισμό σας. Είναι επίσης επικίνδυνη, γιατί αυτοί που μιλούν πάρα πολύ στο τέλος καταλήγουν πάντα να λένε λανθασμένα πράγματα. Αυτές οι μικρές λέξεις που βγαίνουν από το κανόνι του στόματος έχουν τη δύναμη να διαλύσουν αυτοκρατορίες. Ή, αν προέρχονται από έναν σοφό, να φέρουν ειρήνη. Το άτομο που μιλά πολύ σκέφτεται ρηχά και έχει πολύ λίγο μαγνητισμό. Όταν όμως ένας συνήθως σιωπηλός σοφός μιλήσει, οι άνθρωποι ακούν.

Μόλις δύο ή περισσότεροι άνθρωποι βρεθούν μαζί, όλοι θέλουν να ακουστούν και κανένας δεν θέλει να ακούσει. Μάθετε να ακούτε περισσότερο, να κάθεστε ήσυχα και να απολαμβάνετε την παρέα των άλλων. Μερικοί άνθρωποι μιλούν συνεχώς, ελπίζοντας να πείσουν κάποιον με τον ακατάπαυστο βομβαρδισμό από λέξεις. Αλλά ο αιχμάλωτος ακροατής το μόνο που σκέφτεται είναι: «Σε παρακαλώ, άφησέ με ήσυχο!». Μην είστε λοιπόν φλύαροι και μην πιέζετε τους άλλους.

Όταν μιλάτε, να δίνετε όλη σας την προσοχή στον άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε και να μιλάτε λογικά. Όταν μιλάτε με την ψυχή σας, όλοι θα θέλουν να ακούσουν. Η δύναμη όλου του κόσμου και της αλήθειας του Θεού θα βρίσκεται πίσω από τις λέξεις σας. Θα αλλάζετε τους άλλους με τα λόγια σας. Αυτό είναι μαγνητισμός.

Ποτέ να μην κουτσομπολεύετε ούτε να μιλάτε άσχημα για άλλους. Να ασχολείστε με την αναμόρφωση του εαυτού σας. Εξασκηθείτε στα καλά λόγια. Μην είστε εριστικοί. Αν η σύζυγος ή ο σύζυγός σας θυμώσει και σας κάνει να οργιστείτε, κάντε ένα μικρό περίπατο και ηρεμήστε πριν απαντήσετε. Αν σας μιλήσει με δριμύτητα, μην απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο. Είναι καλύτερα να παραμένετε σιωπηλοί μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.



Προσπαθήστε να μην είστε ξεροκέφαλοι ή ψεύτικα συγκαταβατικοί, αλλά ταυτόχρονα μην εμπλακείτε και σε καυγά. Περιμένετε μέχρι, και οι δύο, να αποκτήσετε και πάλι ήρεμη λογική. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας κλέψει την εσωτερική σας γαλήνη, και μην κλέβετε κι εσείς τη γαλήνη των άλλων με φραστικές παρεκτροπές. Η κακή χρήση του λόγου είναι ένα όπλο που πληγώνει πιο πολύ απ’ όλα. Μέσα στον θυμό σας ή την έντονη έξαψη μπορεί να πείτε κάτι που δεν εννοείτε πραγματικά και μετά να λυπάστε που το είπατε. Όμως, για είκοσι χρόνια ή και παραπάνω το άλλο πρόσωπο θα το θυμάται.

(Απ’ αυτήν την άποψη, η μνήμη είναι κακό πράγμα. Η δύναμη να θυμόμαστε είναι ευλογία όταν χρησιμοποιείται με το σωστό τρόπο, αλλά είναι επιβλαβής αν χρησιμοποιείται σαν αποθήκη κάθε κακού που έκαναν οι άλλοι εναντίον μας.)

Αν η σύζυγός σας στριγκλίζει κι εσείς απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο, θα υποφέρετε διπλά – μια φορά για τα σκληρά της λόγια κι άλλη μια φορά για τα δικά σας. Πρωτίστως βλάπτετε τον εαυτό σας. Όταν θα έχει περάσει ο καυγάς, θα νιώθετε ότι δεν έχει μείνει τίποτα μέσα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον υπάρχουν τόσα πολλά διαζύγια.


 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα

Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF, γνήσιος διαλογισμός Κρίγια-Ράτζα Γιόγκα Ελλάδα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα