Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

8 παράξενες φοβίες στο σεξ που δεν είχες ιδέα ότι βασανίζουν κάποιους 20χρονους εκεί έξω!



Το σεξ είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό κι απολαυστικό κομμάτι στη ζωή κάθε ανθρώπου. Δεν το εκλαμβάνουν όμως όλοι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι που φρικάρουν με οτιδήποτε συνδέεται με το σεξ. Αυτή η φοβία που νιώθουν που αφορά σε αηδία και τρόμο των γεννητικών οργάνων έως και για την ίδια την πράξη, τους κάνει να μην ευχαριστιούνται το σεξ έως και να το αποφεύγουν.

Όπως για κάθε τι εκεί έξω, έτσι και σχετικά με το σεξ υπάρχουν φοβίες που κάνουν τους ανθρώπους να πανικοβάλλονται και μόνο στην ιδέα της σεξουαλικής πράξης. Ποιες είναι αυτές; Εσύ τις γνώριζες;

#1 Γυμνοφοβία

Πρόκειται για τον φόβο του να εκτεθείς γυμνός/ή ή ακόμη και να δεις άλλους γυμνούς ανθρώπους (πχ. σε μία παραλία γυμνιστών). Η φοβία αυτή έχει υποδιαιρέσεις, αφού άλλοι φοβούνται να μην τους δουν γυμνούς ή να μην δουν άλλους γυμνούς, ενώ άλλοι φοβούνται να δουν γυμνούς συγκεκριμένους ανθρώπους από τον περίγυρό τους. Η γυμνοφοβία συνδέεται άμεσα με το αίσθημα της κατωτερότητας. Όσοι το βιώνουν έχουν κακή ιδέα για το σώμα τους, δεν το θεωρούν θελκτικό κι επομένως ντρέπονται να το δείξουν ακόμη και στο σύντροφό τους.

#2 Συνουσιοφοβία

Πρόκειται για τον φόβο της ίδιας της σεξουαλικής πράξης. Το άτομο που βιώνει αυτούς του είδους τον φόβο, απεχθάνεται κάθε μορφή του σεξ. Από το πιο ρομαντικό κι ασφαλές έως το πιο άγριο. Αυτή η φοβία υπάρχει εξαιτίας κάποιου παλιού τραύματος ή σεξουαλικής κακοποίησης. Μπορεί δε, να προκαλέσει ακόμη και πανικό σε κάποιους ανθρώπους.

#3 Σεξουαλική κλειστοφοβία

Πρόκειται για το φόβο του σεξ σε κλειστούς χώρους. Οι άνθρωποι που έχουν αυτήν τη φοβία μπορούν να κάνουν σεξ μόνο σε ανοιχτούς χώρους, συχνά δημόσιους με κίνδυνο να συλληφθούν για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Σκέψου ότι κλειστό χώρο, θεωρούν ακόμη και την κρεβατοκάμαρα.

#4 Παρθενοφοβία

Πρόκειται για το φόβο που νιώθουν ορισμένοι άνδρες για τις παρθένες, άρα και για τα πιο νεαρής ηλικίας κορίτσια. Η σκέψη και μόνο της επαφής με μία παρθένα τους προκαλεί άγχος και τρόμο. Φαντάσου να είσαι καθημερινά σε χώρο με νεαρά κορίτσια (σχολείο) και να είσαι δάσκαλος δηλαδή.

#5 Μολυσμοφοβία

Πρόκειται για το φόβο μετάδοσης μολύνσεων ή λοιμώξεων από τη σεξουαλική επαφή και τα σωματικά υγρά. Το στοματικό σεξ είναι φυσικά το αποκορύφωμα του τρόμου για όσους πάσχουν από αυτήν τη φοβία.

#6 Φόβος διέγερσης του ανδρικού μορίου

Δεν πρόκειται απαραίτητα για φοβία του ίδιου του πέους, αλλά για τον ξαφνικό κι απρόσμενο φόβο διέγερσης του πέους σε ένα δημόσιο χώρο. Αυτός ο φόβος αφορά κατά κύριο λόγο τις γυναίκες, γιατί κανένας άνδρας δε νομίζω να έχει ντραπεί ποτέ με κάποιο ξαφνικό ξεσήκωμα του μορίου του.

#7 Φόβος για τα γυναικεία γεννητικά όργανα

Αυτή κι αν είναι φοβία. Πρόκειται για το φόβο και τον τρόμο που διακατέχει ορισμένους άνδρες οι οποίοι και μόνο στη θέα των γυναικείων γεννητικών οργάνων, μπορούν να πάθουν πανικό. Αυτοί οι άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με ένα διαρκές άγχος και μοναξιά, καθώς οι πιθανότητες να συνάψουν φυσιολογική σχέση είναι μηδαμινές.

#8 Φόβος ονείρωξης στη διάρκεια του ύπνου

Η ονείρωξη ή αλλιώς το υγρό όνειρο είναι αρκετά σύνηθες και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Βέβαια τα αποτελέσματα μίας ονείρωξης είναι σαφώς πιο εμφανή σε ένα ανδρικό εσώρουχο από ότι στο γυναικείο. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτήν τη φοβία είναι ικανοί να αποφεύγουν έως και τον ύπνο για να μη βιώσουν αυτή την ντροπιαστική για εκείνους εμπειρία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα