Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Πρόβα ...



Από σήμερα 3/7 μέχρι και τις 7/7, η περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόβα για τον Αύγουστο που ακολουθεί, με ενέργειες που θα μας ζητήσουν ν`αποδείξουμε έμπρακτα το σημείο που έχουμε βρεθεί.

Ο τρόπος που θα διαχειριστούμε τις ενέργειες των ημερών και τ`αποτελέσματα που αυτός θα επιφέρει, θ`αποτελέσουν ένα ξεκάθαρο σημείο αναφοράς, έτσι ώστε ο καθένας να γνωρίζει πού να στραφεί και τι να βελτιώσει.


Το μεταβατικό στάδιο που βρισκόμαστε, από τον παλιό στο Νέο Κόσμο, δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως πιστεύω όλοι μας έχουμε ήδη αντιληφθεί.
Στεκόμαστε καταμεσής μιας τεράστιας δίνης δυνάμεων για τις οποίες έχουμε ελάχιστη αντίληψη και ακόμα λιγότερη προηγούμενη εμπειρία - τουλάχιστον όχι στις συνειδητές μας μνήμες.

Μέσα στις προσωπικές εκκαθαρίσεις και στους συνεχείς επαναπροσδιορισμούς της αντίληψης του εαυτού μας αλλά και της θέσης του μέσα στον Κόσμο, αντιμετωπίζουμε ενέργειες που σκοπό τους έχουν ν`ανατρέψουν, να γκρεμίσουν και να διαγράψουν δομές που ισχύουν πολλές χιλιάδες χρόνια. Το πέρασμα από μια διάσταση σε μια άλλη, μαζί με τον σωματικό φορέα, εν μέσω πλήρους αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης κάθε νόμου της φυσικής που είτε γνωρίζουμε είτε αγνοούμε, δεν είναι κατάσταση "παιδική χαρά".

Οι διαστάσεις στις οποίες "ζούμε, κινούμαστε και υπάρχουμε" (3η-4η) έχουν ήδη ξεκινήσει ν`αποδομούνται. Τα αποτελέσματα σε πρώτη φάση για εμάς είναι εκείνα τα συνεχή ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, οι ξαφνικές εντάσεις που ακολουθούνται από επίσης ξαφνικά αδειάσματα εξοντωτικής κόπωσης, οι ποικίλες δυσανεξίες στη λήψη και την αφομοίωση τροφής, οι διαταραχές στον ύπνο, η απώλεια πρόσφατης μνήμης που συχνά συνδυάζεται με ξαφνική ανάδυση γεγονότων/περιστατικών από ένα μακρινό παρελθόν που ούτε καν θυμόμασταν ότι ζήσαμε, οράματα/όνειρα που αφορούν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας και μας αφήνουν άφωνους και γεμάτους ερωτήματα, αδυναμία συντονισμού με απλά καθημερινά θέματα με τα οποία ποτέ πριν δεν είχαμε πρόβλημα, η αντίληψη του χρόνου που ούτε για λίγο δεν παραμένει ίδια κάτω από συνεχείς μεταβολές, μια άρνηση να ανταποκριθούμε σε υποχρεώσεις και προγράμματα που εμείς οι ίδιοι οργανώσαμε και πολλά άλλα, όλα πολύ περίεργα και αλλόκοτα στον τρόπο που βιώνονται καθώς έρχονται και φεύγουν απροειδοποίητα, σε ανύποπτες στιγμές μας.

Καθώς όμως οι διαδικασίες θα προχωρούν και οι δυνάμεις θα ισχυροποιούνται, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μόνο στην αρχή και τότε θ`αναζητήσουμε και θα βρούμε τρόπους ν`ανταπεξέλθουμε.  Η ανάγκη είναι ήδη αντιληπτή από αρκετούς και θα γίνεται ολοένα και περισσότερο κατανοητή από ολοένα και περισσότερους που θα δυσκολεύονται πολύ στην καθημερινότητά τους. Ομάδες ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη εκπαιδεύονται συστηματικά εδώ και αρκετά χρόνια, ώστε να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν κληθούν. Η ώρα αυτή είναι πολύ κοντά.


Ένα ερώτημα που μου απευθύνεται συχνά από αναγνώστες, είναι το γιατί δεν αντιλαμβάνονται πολύ καθαρά αυτά που αναφέρω ότι συμβαίνουν ενώ νιώθουν πως κάτι "άλλο" συμβαίνει, διερωτώμενοι αν κάνουν κάτι λάθος και πώς να το διορθώσουν.

[ Η επίδραση της κρούσης της ενέργειας εξαρτάται από τη φύση του φορέα της ανταπόκρισης. Σύμφωνα με τον εξοπλισμό του και τη φύση των σωμάτων του, έτσι θ`αντιδράσει ο άνθρωπος στις εισερχόμενες ενέργειες - Djwal Khul ].

Αυτό σημαίνει επίσης ότι ανάλογα με το σημείο όπου ο καθένας εστιάζει θα είναι και τα αποτελέσματα μιας όποιας ενεργειακής εισροής, απ`όπου κι αν αυτή προέρχεται. Οι προτεραιότητες που ο καθένας βάζει εμπρός του, το απόθεμα των δυνάμεων που απομένει προς εσωτερική χρήση, η κατάσταση που βρίσκονται τα κέντρα του (chakras), η ψυχολογική του υγεία και ισορροπία και πολλοί άλλοι παράγοντες, επενεργούν αποφασιστικά στον τρόπο που κάτι τόσο ασαφές, όπως οι πλανητικές ενέργειες για παράδειγμα, μπορεί να γίνει αντιληπτό.

Όσοι/ες έχετε κάνει συνεδρία Αγγελικού Ρέικι μαζί μου ή με κάποιον θεραπευτή, είτε εξ`επαφής είτε εξ`αποστάσεως, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ενέργεια που κατέρχεται από πηγές εκτός του σώματος, πρώτα αποθηκεύεται στα ενεργειακά σώματα και μετά διοχετεύεται στο φυσικό σώμα, ανάλογα τις ανάγκες που υπάρχουν κάθε φορά. Σε περίπτωση που βιώνεται πόνος ή ασθένεια, η ενέργεια διοχετεύεται άμεσα και τ`αποτελέσματα είναι αισθητά. Στην περίπτωση που γίνεται συντήρηση των αποθεμάτων, τότε η διοχέτευση γίνεται σταδιακά και αν η καθημερινότητα κάποιου είναι πολύ φορτωμένη, τότε θα γίνει στην διάρκεια του βραδυνού ύπνου, όπου το σώμα ελευθερώνεται από την δράση, το μυαλό κατεβάζει στροφές και τα όργανα ξεκουράζονται. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ενέργειες που δεχόμαστε από πλανητικές όψεις, η ενέργεια των οποίων λειτουργεί συσσωρευτικά, όπως για παράδειγμα στις εκλείψεις που μπορεί να δεχόμαστε μικρά αλλεπάλληλα κύματα για περίοδο μέχρι και 6-9 μηνών πολλές φορές, ειδικά όταν κάποιες όψεις επαναλαμβάνονται στην πορεία από άλλη γωνία της αρχικής. 


Το ζητούμενο αυτές τις μέρες, ξεκινώντας από σήμερα, είναι:

1. η αντίληψη των ενεργειών που κατέρχονται
2. η συνειδητή επαφή μαζί τους
3. η παρατήρηση των αποτελεσμάτων της επαφής
4. και η αποθήκευσή τους στο αιθερικό σώμα.

Κλειδί, όπως πάντα, ο διαλογισμός σε καθημερινή βάση.

Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τότε, παρατηρείς πολύ προσεκτικά πώς νιώθεις απέναντι στο καθετί, αν οτιδήποτε έχει αλλάξει ή έστω έχει τροποποιηθεί και προσέχεις πάρα πολύ τυχόν απότομες εκφορτίσεις ή υπερχειλίσεις ενέργειας που συνήθως εκδηλώνονται μέσω του θυμού και για αιτίες που δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Επίσης, αν φτάσεις μέχρι τον θυμό και δεν τον εκδηλώσεις αλλά ασυνείδητα τον καταπνίξεις, προσέχεις πολύ να μην αφεθείς να παρασυρθείς σε καταθλιπτικές τάσεις με απογοήτευση και απαισιοδοξία.

Θα βοηθήσει πολύ οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα ή κάτι ανάλογο που εκτονώνει ενέργεια και αποτρέπει υπερβολική συσσώρευση. Γενικά, η ποιότητα της ενέργειας θα είναι ¨επιθετική¨, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει την ενέργεια έτσι, όμως θέλει πολλή προσοχή στην διαχείρισή της καθώς η φόρτιση ενδέχεται να είναι πολύ ξαφνική και να βρεθεί κανείς σε συνθήκες όχι και τόσο θετικές, χωρίς να προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Το πιο σημαντικό είναι να μην χαθεί η αντίληψη ότι βρίσκεσαι κάτω από ένα ενεργειακό φορτίο με ιδιαίτερη ένταση. Αν θυμάσαι αυτό και δεν χαθείς μέσα στη ροή των γεγονότων, τότε θα μπορέσεις εύκολα ν`ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

Αυτή θα είναι μια γερή και εφ`όλης της ύλης πρόβα για αυτά που έρχονται τον Αύγουστο και που λόγω του "ειδικού βάρους" του μήνα, ίσως είναι ακόμη πιο έντονα και λειτουργήσουν πολύ πιο αποκαλυπτικά για τον καθένα.

Όπως είχει ειπωθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις και θα υπενθυμίζεται συχνά, βρισκόμαστε σε περίοδο εντατικής εκπαίδευσης, κάτι που δεν προβλέπεται να σταματήσει ούτε και να χαλαρώσει τις πιέσεις που μας ασκεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, εσωτερικής και εξωτερικής.

Καλούμαστε να μάθουμε πολλά, να θυμηθούμε πολλά και να ξεχάσουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε διδαχτεί.

Αν μη τι άλλο,
ζούμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική περίοδο.
Δε νομίζεις;


[ artist: Dorian Legret ]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα