Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ

«Καθώς αρχίζεις να αναγνωρίζεις τις ενδείξεις της έμπνευσης και της πηγής ολόγυρα σου, μείνε ταπεινός ενώ παραμένεις σε μια κατάσταση ευγνωμοσύνης».
Η ιδιοφυία είναι μια δυνατότητα που ζει μέσα σε σένα και κάθε άλλη ανθρώπινη ύπαρξη. Έχεις πολλές στιγμές ιδιοφυίας κατά την διάρκεια της ζωής σου. Αυτές είναι οι φορές που έχεις μια μοναδικά λαμπρή ιδέα και την εφαρμόζεις ακόμη και αν είσαι ο μόνος που γνωρίζει πόσο φανταστική είναι. Ίσως δημιούργησες κάτι εκπληκτικό και εξέπληξες ακόμα και τον εαυτό σου. Μετά υπάρχουν οι στιγμές που πετυχαίνεις ακριβώς το σωστό κτύπημα σε ένα γύρο στο γκόλφ ή σε ένα παιχνίδι τένις και συνειδητοποιείς με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό που έχεις μόλις καταφέρει. Είσαι μια ιδιοφυία.
Δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό που λέμε τύχη ή ατυχήματα σε αυτό το νοήμον σύμπαν. Όχι μόνον το κάθε τι είναι συνδεδεμένο με το κάθε τι άλλο, αλλά κανείς δεν αποκλείεται από την συμπαντική Πηγή που ονομάζεται πρόθεση. Και η ιδιοφυία, εφ’ όσον αποτελεί χαρακτηριστικό της συμπαντικής Πηγής, πρέπει να είναι συμπαντική, πράγμα που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι περιορισμένη. Είναι διαθέσιμη σε κάθε μία ανθρώπινη ύπαρξη. Αδιαμφισβήτητα μπορεί να εμφανιστεί και εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε έναν από εμάς.

Αυτή η ιδιοφυία που είσαι δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το νου του εγώ σου. Να είσαι πάντα ευγνώμων στην Πηγή της πρόθεσης που σου έχει δώσει την δύναμη της ζωής να εκφράσεις την ιδιοφυία που βρίσκεται μέσα σου. Υπάρχουν 9 συνήθειες δημιουργικής ιδιοφυίας που μπορείς να καλλιεργήσεις στην καθημερινή σου ζωή που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μια βαθύτερη επίγνωση της σύνδεσης σου σε αυτήν την πανταχού παρούσα Πηγή των πάντων. Η ευγνωμοσύνη είναι ένα θείο διάστημα όπου επιτρέπεις και γνωρίζεις ότι μια δύναμη μεγαλύτερη από το εγώ σου είναι πάντα σε λειτουργία και πάντοτε διαθέσιμη.
Συνήθεια 1: Δήλωσε στον εαυτό σου ότι είσαι Ιδιοφυία!!
Συνήθεια 2: Δώσε προσοχή στις σκέψεις σου.
Συνήθεια 3: Κάνε τολμηρά βήματα προς την κατεύθυνση των εσωτερικών τάσεων της διαίσθησης σου.
Συνήθεια 4: Πίστεψε στην εγκυρότητα των σκέψεων σου.
Συνήθεια 5: Καλλιέργησε την ευγνωμοσύνη. Εκτίμησε τη ζωή.
Συνήθεια 6: Κατάκτησε μια κατάσταση παιδικού θαυμασμού. Εξασκήσου στην ριζική ταπεινότητα.
Συνήθεια 7: Εξάλειψε την αμφιβολία και την αντίσταση.
Συνήθεια 8: Ψάξε για την ιδιοφυία στους άλλους.
Συνήθεια 9: Απλοποίησε τη ζωή σου.
Τώρα αγκάλιασε την ιδιοφυία σου και προχώρα με ταπεινότητα και χάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα