Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ekaterina2
Πρόκειται για πολύ μεγάλο πουτανάκι στην ιστορία. Λένε ότι πέθανε απο κολπική αιμορραγία γιατί το έκανε με άλογο αλλά δεν στέκεται κάτι τέτοιο. Ισως να χρησιμοποίησε  βοηθητικά σεξουαλικά  όργανα στην τελευταία της πράξη.Είχε αδυναμία στους άντρες και τους έπαιρνε αέρα πατέρα όλους. Με το παράπονο δεν άφησε κανέναν. Απο αριστοκρατική οικογένεια της Γερμανίας η καταγωγή της και ο πατέρας της με κόλπα στα 16 της χρόνια την πάντρεψε με τον διάδοχο του θρόνου της Ρωσίας Πέτρο Γ΄.

Ενα νεαρό ο οποίος όλη μέρα έπαιζε με τα παιχνίδια του και αγνοούσε την Κατερίνα. Σα να μην υπήρχε. Αγάμητη η Κατερίνα και χωρίς παιδιά μετά απο 8 χρόνια γάμου. Δεν πήγαινε άλλο η δουλειά με τον Πέτρο που δεν του σηκωνόταν με τίποτα λόγω και προβλημάτων υγείας. Τι να κάνει η γυναίκα, βρίσκει κάποιον για να της σβήνει τη φλόγα ανάμεσα στα σκέλια.

Ηρθε η ώρα που ο Πέτρος έγινε αυτοκράτοραςτης Ρωσίας και ήθελε να χωρίσει την Κατερίνα που ένιοθε ότι του χαλούσε το ίματζ. Την στέλνει εξορία αλλά κι΄αυτή δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, οργανώνει πραξικόπημα με τον εραστή της, ρίχνει τον Πέτρο και αναγνωρίζεται αυτοκράτειρα.


Μεγάλος έρωτας της Κατερίνας ήταν ο Γκρέγκορι Ποτέμκιν και κυκλοφορούσε ημίγυμνος στο παλάτι για να είναι πάντα σε ετοιμότητα να ικανοποιήσει την αυτοκράτειρα. Μάλιστα μετά απο κάποια χρόνια για να ικανοποιείται περισσότερο η Κατερίνα τις έβρισκε και νεαρούς άντρες οι οποίοι αν την ικανοποιούσαν αρκετά τους χάριζε ακίνητα και χρήματα.

Στα 50 της, έμπλεξε με έναν 21χρονο ο οποίος μετά απο 3 χρόνια πέθανε. Ο Ποτέμκιν όμως φρόντισε για τον επόμενο.

Έως τον θάνατό της το 1796, η Αικατερίνη δεν έμεινε ποτέ χωρίς αντρική συντροφιά. Έγραφε σε γράμμα της: “Είναι η κατάρα που με κυνηγά. Η καρδιά μου δεν αντέχει να μείνει ούτε μία ώρα χωρίς έρωτα.

Αικατερίνη Β΄της Ρωσίας, επονομαζόμενη και μεγάλη. Γεννήθηκε σα σήμερα 2 Μαίου το 1729 και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου το 1796.

Η Αικατερίνη Β΄ είχε δύο γιους, τον Παύλο Α΄ και τον Αλεξέι Γκριγκόριεβιτς Μπομπρίνσκι  και μια κόρη που πέθανε σε βρεφική ηλικία, την Άννα Πετρόβνα με τους ιστορικούς να υποστηρίζουν ότι κανένα απο τα παιδιά της δεν ήταν του συζύγου της.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα