Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Πλυντήριο Πιάτων: Τα 6 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε!

Πλυντήριο Πιάτων: Τα 6 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε!

Το πλυντήριο πιάτων είναι μία από τις πιο χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας. Αν δεν το χρησιμοποιείτε σωστά, όμως, μπορεί να μετατραπεί σε ένα εργαλείο που θα δημιουργεί προβλήματα, αντί να σας λύνει τα χέρια. Δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε και πως να τα διορθώσετε.
Το υπερφορτώνετε 
Δε χρειάζεται να παραγεμίζετε το πλυντήριο γιατί έτσι το νερό δε μπορεί να φτάσει σε όλες τις επιφάνειες με αποτέλεσμα τα πιάτα να μην καθαριστούν και να πρέπει να ξαναβάλετε το πλυντήριο για δεύτερη φορά.
Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριό σας.
Δεν τοποθετείτε σωστά τα πιάτα 
Βάλτε τα πιο λερωμένα πιάτα στο κέντρο του πλυντηρίου και βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχει κάποιο σκεύος που μπλοκάρει τον βραχίονα ψεκασμού και την σαπουνοθήκη.

Βάζετε το απορρυπαντικό μέσα στο πλυντήριο 
Το να βάλετε το απορρυπαντικό μέσα στο πλυντήριο είναι μεγάλο λάθος γιατί όταν ξεκινήσει το πλύσιμο αυτό θα πάει και θα 'κάτσει' στον πάτο του πλυντηρίου χωρίς να καθαρίσει τα πιάτα. Βάλτε το απορρυπαντικό στη σωστή του θέση.
«Κολλάτε» τα γυάλινα ποτήρια μεταξύ τους 
Βάλτε τα γυάλινα ποτήρια ανάμεσα στα 'δόντια' του πλυντηρίου και αφήστε λίγο κενό ανάμεσά τους αν δε θέλετε να χαραχθούν ή να σπάσουν. 
Αναμειγνύετε ασήμι με ανοξείδωτα 
Το να βάλετε στο πλυντήριο ασημένια και ανοξείδωτα αντικείμενα δεν είναι κακό αλλά αν ακουμπάνε μεταξύ τους τότε θα υπάρξει αντίδραση ανάμεσα στα δύο μέταλλα που μπορεί να οδηγήσει σε σκασίματα.
Αποφεύγετε να βάζετε χειροποίητα πιάτα στο πλυντήριο.
Βάζετε χειροποίητα πιάτα στο πλυντήριο 
Αποφύγετε να βάλετε στο πλυντήριο οτιδήποτε ξύλινο, πορσελάνινο ή άλλο καλό πιάτο που είναι ζωγραφισμένο στο χέρι. Αν δεν θέλετε να σας χαλάσει τότε προτιμήστε να το πλύνετε στο χέρι. Βασικά συμπεριφερθείτε σε αυτά τα σκεύη με το σεβασμό που συμπεριφέρεστε σε ένα καλό μεταξωτό φόρεμα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα