Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Οργασμός στον ύπνο σου | Τι είναι κι άλλες 8 πληροφορίες που αγνοούσες για αυτό το είδος οργασμού!Τι κι αν είσαι single, δεν κάνεις σεξ και στον ξύπνιο σου δεν έχεις οργασμούς, στον ύπνο σου μια χαρά τα καταφέρνεις!

Τι; Δεν ήξερες για τους οργασμούς που βιώνει ο καθένας στον ύπνο του;

Κακώς. Ο ακριβής όρος είναι η ονείρωξη. Είναι η φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου στην οποία βλέπει κανείς ένα σεξουαλικό όνειρο τόσο έντονο που καταλήγει σε οργασμό. Ο οργασμός γενικότερα όλο και καλυτερεύει και γίνεται πιο ουσιαστικός όσο μεγαλώνει κανείς, γι' αυτό και πρέπει να τον εκτιμάμε, ξεκινώντας κιόλας από έναν οργασμό που δεν περιμένει κανείς, όπως είναι αυτός που βιώνει στον ύπνο του!

Αυτές είναι μερικές πληροφορίες που αγνοούσες έως τώρα για τους οργασμούς του ύπνου:

1. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν οργασμό στον ύπνο τους οποτεδήποτε

Σε κάθε ηλικία μάλιστα. Σε μία έρευνα που διεξήχθη, προέκυψε ότι το 37% των γυναικών που συμμετείχαν, έχουν βιώσει έστω και μία φορά στην έως τότε ζωή τους, οργασμό στον ύπνο τους.

2. Οι άντρες είναι περισσότερο πιθανό να έχουν οργασμό στον ύπνο τους όταν δεν είναι σεξουαλικά ενεργοί

Οι ονειρώξεις στους άντρες είναι πολύ συχνές στην εφηβεία και την ενηλικίωση. Όταν όμως για τους χι,ψι λόγους ένας άντρας σταματά τον αυνανισμό ή το σεξ, θα πρέπει να ξεσπάσει κάπου κι αυτό γίνεται στα... όνειρά του.


3. Μερικοί άνθρωποι φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό στον ύπνο παρά στον ξύπνιο τους

Δεν είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι στα όνειρά του δε βιώνει άγχος, πίεση και δεν αποσπάται από κανέναν. Άσε που οδηγεί την έκβαση της σεξουαλικής επαφής ή φαντασίωσης, όπως ακριβώς εκείνος/η θέλει.

4. Τα σεξουαλικά όνειρα των αντρών, λέγονται «νυκτόβιες εκκρίσεις»

Αυτά γίνονται αν υπάρχει φαντασία στις λέξεις.  Είναι αυτό ακριβώς που νομίζεις. Η κατάσταση του να εκσπερματίζει ένας άντρας στον ύπνο του.

5. Οι άντρες έχουν πολλές κα*λες κατα τη διάρκεια της νύχτας που όμως δεν καταλήγουν σε οργασμό

Έρευνα έχει καταδείξει ότι οι άντρες μπορεί να έχουν πολλαπλές στύσεις στη διάρκεια της νύχτας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν κάποιο σεξουαλικό όνειρο ή φαντασίωση, απλά ότι το αίμα ρέει συνεχώς πάνω και κάτω στην περιοχή του πέους.

6. Ο οργασμός έρχεται παράλληλα με κάποιο σεξουαλικό όνειρο, ακόμη κι αν την επομένη, δεν το θυμάσαι

Οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη την στιγμή. Αν προηγείται η σεξουαλική σκέψη κι ακολουθεί ο οργασμός ή αντίστροφα. Πάντως, το αποτέλεσμα μετράει. 

7. Μερικές στάσεις ύπνου είναι πιο πιθανό να σε φέρουν σε οργασμό από ότι άλλες

Σε έρευνα του 2012, προέκυψε ότι το να κοιμάται κανείς μπρούμυτα, του προσφέρει πιο έντονα όνειρα, αυτά δηλαδή που είναι σχετικά με το σεξ.

8. Το να βιώνει κανείς οργασμό στον ύπνο του είναι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές

Ο εγκέφαλός σου προσφέρει απλόχερα ένα δώρο. Γιατί να το αμφισβητήσεις; Άσε που είναι σημάδι ότι η λίμπιντος κι οι ερωτικές σου φαντασιώσεις λειτουργούν ρολόι. Τα όνειρά μας είναι εντελώς συμβολικά και δε σημαίνουν κάτι. Οπότε απόλαυσέ τα, δίχως τύψεις!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα