Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Έκλειψη Ηλίου στις 26/2/2017 στους Ιχθύς

Η μερική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς από τον Athan 

Στις 26 του μήνα λαμβάνει χώρα η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 16:58 στην 8η μοίρα του Ιχθύος (08ο12’) και πρόκειται για μερική ηλιακή έκλειψη. Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω. 

 

Σε επηρεάζει; 
Από την έκλειψη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 25-28/2, από 27-31/5, από 29/8-3/9, από 29/11-3/12 και όσους έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο από την 6η μέχρι την 10η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 12/4 και 15/10 και όσοι έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο στην 22η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού 

Φράσεις - κλειδιά για την έκλειψη 
  • επιθυμία συναισθηματικής σταθερότητας
  • ξεπερνώντας τον θυμό
  • ξεπλήρωμα χρέους
  • εκκαθάριση παρελθόντος
  • συναισθηματικός αποχωρισμός 
H γεύση των επόμενων μηνών 
Η έκλειψη συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη έκλειψη καθώς ο ωροσκόπος στις 23 μοίρες του Λέοντα πέφτει πάνω στο σημείο που έγινε η προηγούμενη έκλειψη (22 Λέοντα) και αυτό μας προκαταβάλει για μια συνέχεια κλίματος και εκδηλώσεων σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο με αφορμή τις αρχές του Φλεβάρη και δράση του λαού πάνω σε θέματα που έγιναν δημόσια τότε. 

Η έκλειψη πέφτει στον έβδομο οίκο του χάρτη, οίκος που σχετίζεται με σημαντικά θέματα καθότι γωνιακός. Κυβερνά θέματα που έχουν να κάνουν με ξένες χώρες, με συμφωνίες-διαφωνίες, με διεθνείς υποθέσεις και με κάθε ζήτημα που προκύπτει από τις συμφωνίες της χώρας μας με μια άλλη. Επίσης κυβερνά θέματα δημόσιας φύσης, γάμους και διαζύγια και σχετίζεται με οτιδήποτε παρακωλύει ή συμβάλλει στην αρμονία της δημόσιας ζωής. 

Η έκλειψη δεν κάνει βασικές όψεις, όμως μπορούμε να παρατηρήσουμε το αποκλίνον ενάμισι τετράγωνο με τον παραδοσιακό κυβερνήτη της έκλειψης, τον Δία και την σύνοδο με τον σύγχρονο κυβερνήτη της έκλειψης, τον Ποσειδώνα. Η κυβέρνηση προχωρά σε συζητήσεις-συμφωνίες χωρίς να υπολογίζει παραμέτρους που θα επηρεάσουν δυσχερώς μελλοντικά και πάει για μια μεγάλη ιδέα, ουσιαστικά ρισκάροντας με κίνητρο οικονομική ενίσχυση από εταίρους μέσα σε ένα ασαφές και θολό πλαίσιο που έχει να κάνει με περισσότερες θυσίες και παραχωρήσεις. 

Επίσης η έκλειψη βρίσκεται σε αντισκιά με τον Δία και σε κόντρα αντισκιά με την σύνοδο Άρη-Ουρανού. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού γίνεται πάνω στην μοίρα της απόλυτης πτώσης του Κρόνου που δηλώνει κατάλυση υπάρχουσας δομής και ο Άρης κυβερνά στον χάρτη το υπέδαφος και το έδαφος της χώρας, αλλά και το νομικό πλαίσιο. Πίσω από τις συμφωνίες που εμφανίζονται αυτή την περίοδο υπάρχει λοιπόν η έννοια της πώλησης τμημάτων της επικράτειας και η αλλαγή του νομικού πλαισίου και η χώρα γίνεται μια αποικία προς πώληση. 

Η έκλειψη Ηλίου στις 26/2/2017 και η επιρροή της στο ζώδιό σου 
ΚΡΙΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Η περίοδος των επόμενων μηνών προετοιμάζει πάρα πολλές αλλαγές στην ζωή σου και αρκετά από αυτά που κρύβονται μέσα σου, είτε είναι φόβοι είτε είναι όνειρα, πρόκειται να αρχίσουν να εμφανίζονται, να εκφράζονται και να υλοποιούνται. Στους επόμενους μήνες αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και δημιουργείς έναν καινούργιο εαυτό. Ο κύριος της έκλειψης σε καλεί να εστιάσεις και να δράσεις πάνω στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών.  
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η περίοδος των επόμενων μηνών λοιπόν, σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές και με σημαντικές εξελίξεις ή αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις σε σχέση με τους παραπάνω τομείς. Κόβεις με μαχαίρι επαφές που δεν οδηγούν πλέον πουθενά και που δεν εκφράζουν πια ή που δεν υποστηρίζουν το μεγαλύτερο όραμα που έχεις για την ζωή σου και δημιουργείς νέες επαφές και νέες δικτυώσεις. Το κλίμα ξεκαθαρίζει στον χώρο της εργασίας σου επίσης και καλείσαι να φροντίσεις την υγεία σου.  
 
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Οι επόμενοι μήνες είναι καταλυτικοί στα παραπάνω θέματα. Μέχρι τις επόμενες εκλείψεις του Αυγούστου, το διάστημα φέρνει εξελίξεις και αλλάζει πλήρως το σκηνικό στην καριέρα σου ή και στον γάμο σου. Καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί και δεν σου δίνει βαθύτερο νόημα και θα χρειαστεί να αναδείξεις την δημιουργικότητά σου, την ικανότητα να εκφράζεις πλήρως τον εαυτό σου και να βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να επιβεβαιώσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Οι επόμενοι μήνες λειτουργούν αλλάζοντας και μεταμορφώνοντας πλήρως το μέχρι τώρα σκεπτικό σου για την ζωή και τα σχέδια που είχες για το μέλλον. Έχεις την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα πιο απλά και να εστιάσεις στην μεγάλη εικόνα και στο ουσιαστικό νόημα των καταστάσεων. Οι επιλογές που θα κάνεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις μέχρι τον Αύγουστο θα υποκινούνται από την ανάγκη σου να εξασφαλίσεις ισορροπία και σταθερότητα στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου και λειτουργείς με κίνητρο την εκκαθάριση του παρελθόντος και την γέννηση ενός διαφορετικού μέλλοντος για σένα και για όσους αισθάνεσαι δικούς σου.  

 
ΛΕΩΝ  
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Οι επόμενοι μήνες μπροστά σου σε προετοιμάζουν για αλλαγές και εξελίξεις στα παραπάνω θέματα και σου δίνουν την δύναμη να μπορέσεις να καταφέρεις να αλλάξεις αυτό που σε ενοχλεί και να το μετατρέψεις σε κάτι που σε ευνοεί ή που σε βοηθά να προχωρήσεις. Είναι μια σημαντική περίοδος για τα οικονομικά σου, αλλά κυρίως για αποτελέσματα που έρχονται μέσα από μια δέσμευση ή μια συμφωνία που έχεις κάνει. Θα χρειαστεί να μιλήσεις περισσότερο καθαρά και να συζητήσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ώστε να καταλήξεις σε αποτελέσματα. Η έκλειψη σε καλεί να οργανώσεις καλύτερα τις γνώσεις που έχεις, να αφήσεις πίσω σου ιδέες που είναι περιττές ή μη εφαρμόσιμες και να στοχεύσεις στην απόκτηση καινούργιας γνώσης.  

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί καθώς φέρνουν στο φως κάθε πρόβλημα που υπάρχει στους παραπάνω τομείς, ακόμη και θέματα από το παρελθόν που νόμιζες ότι έχεις ξεμπερδέψει. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο αυτής της έκλειψης και καλείσαι να αποφασίσεις να μην συμπεριλάβεις στο μέλλον σου άτομα και καταστάσεις που πλέον δεν είναι λειτουργικά και πρακτικά χρήσιμα. Εστιάζεσαι στα οικονομικά σου ζητήματα και ουσιαστικά εργάζεσαι πάνω στην αυτοπεποίθηση σου χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.   
 
ΖΥΓΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Για τους επόμενους μήνες καλείσαι να δημιουργήσεις την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητά σου, καθώς οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα τρέχουν και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πως τίποτα δεν ισχύει από αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα. Το διάστημα μέχρι τον Αύγουστο είναι κουραστικό  και εκνευριστικό και καλείσαι εσύ ο ίδιος να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τις καταστάσεις και να σταματήσεις να βασίζεσαι στις πρωτοβουλίες και στις κινήσεις των άλλων.  

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Ένας νέος κύκλος εξελίξεων αρχίζει και οι επόμενοι μήνες ενεργοποιούν κατά πολύ την αισθηματική και ερωτική σου ζωή και σε κάνουν να θέλεις να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν είναι δημιουργικό, εκφραστικό, ζωντανό και χαρούμενο. Αλλάξεις αρκετά και τον τρόπο που ο ίδιος κινείσαι και εκφράζεσαι και αποφασίζεις να γίνεις πιο προσιτός και πιο άμεσος στις επαφές σου. Η έκλειψη σε καλεί να εκφράσεις οτιδήποτε κρατάς κρυμμένο μέσα σου και κάνοντάς το να αντιμετωπίσεις τους φόβους που κρύβεις πολύ καλά από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Οι επόμενοι μήνες σου φέρνουν εξελίξεις και σημαντικές αλλαγές στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου και στον τρόπο που κυλούσε η ζωή σου μέχρι τώρα. Ένα σημαντικό γεγονός σε κάνει να αλλάζεις και διαφοροποιεί την μέχρι τώρα σκέψη σου πάνω σε πολλά πράγματα, ίσως κα για την ίδια την ζωή. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να αρχίσεις έναν νέο κύκλο ζωής και σε ωθεί να αλλάξεις στόχους, φιλοσοφία και όνειρα. \
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει το τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Οι επόμενοι μήνες πρόκειται να δημιουργήσουν εντάσεις στις επαφές σου με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι και συνδιαλέγεσαι συχνά και ειδικότερα με αδέλφια ή με στενούς συγγενείς. Ο λόγος σου και η σκέψη σου γίνονται πιο ξεκάθαρα και ίσως πιο απόλυτα και επιθυμείς να διώξεις από γύρω σου οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σε βοηθά να προχωρήσεις και δεν σε καταλαβαίνει. Η έκλειψη σε καλεί να εστιαστείς στην καριέρα σου ή στον γάμο σου και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν είναι σημαντικό στην ζωή σου. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Οι επόμενοι μήνες θέτουν μέσα από γεγονότα και εξελίξεις σε κίνηση θέματα που σχετίζονται με τα παραπάνω και πιο συγκεκριμένα με τα οικονομικά σου και με την δυνατότητα να βρεις λύσεις στα προβλήματα ή τις αναποδιές που προκύπτουν. Η έκλειψη σε καλεί να αλλάξεις φιλοσοφία και να δεις την ζωή μέσα από διαφορετική γωνία και να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ζωή σου μέχρι τις επόμενες εκλείψεις του Αυγούστου. 
  
 
ΙΧΘΥΕΣ 
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Οι επόμενοι μήνες μπροστά σου έχουν δυναμικά γεγονότα, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου, καθώς γεμίζεις από μια τεράστια δύναμη που σε βοηθά να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα στην ζωή σου, κυρίως όμως να ξεκαθαρίσεις σημαντικά θέματα του παρελθόντος σου και να χαράζεις μια νέα πορεία στην ζωή σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να στραφείς συνειδητά προς το μέλλον και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για σένα και την ζωή σου. Η έκλειψη σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου, αλλά και να μπεις περισσότερο στην ψυχολογία και το μυαλό του άλλου, διερευνώντας πιθανότητες και κάνοντας ερωτήσεις


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα