Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σεξ: Οι 4 μεγαλύτεροι μύθοι για το πώς να ικανοποιήσεις μια γυναίκα

womsexstogia.jpg
Η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αποτελεί για τους περισσότερους άντρες ένα «μυστήριο» με το οποίο μάλλον προτιμούν να μην ασχοληθούν. Ωστόσο, το μόνο μυστήριο που υπάρχει στο τι ικανοποιεί μια γυναίκα στο σεξ, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες που ισχύουν για όλες τις γυναίκες.

Η κάθε γυναίκα έχει την προσωπική της σεξουαλική ιδιοσυγκρασία, με τα δικά της "θέλω", φαντασιώσεις κι επιθυμίες.  Αυτό ακριβώς είναι που δυσκολεύονται να αντιληφθούν πολλοί άντρες, κι έτσι γεννιούνται πολύ εύκολα κάποιοι μύθοι:

Μύθος 1 - Εάν ο άνδρας έχει αρκετά μεγάλο μόριο, η γυναίκα θα έχει κολπικό οργασμό. 
Η αλήθεια: Μόνο ένα 15% των γυναικών έχει κολπικό οργασμό. Κι ανάμεσα σε αυτές, οι περισσότερες πετυχαίνουν μεγάλο βαθμό ερεθισμού με τα προκαταρκτικά κι όχι με την κυρίως πράξη. Οι ίδιες αισθάνονται ερωτικές ζώνες πολλά σημεία του σώματός τους, που αν τα ανακαλύψει ο άντρας, ο οργασμός τους είναι κι έντονος και γρήγορος στην επίτευξή του.

Μύθος 2 -  Εάν η στύση του άντρα διαρκεί ώρες, η ικανοποίηση της γυναίκας είναι εξασφαλισμένη
Η αλήθεια: Παρά τα όσα εσφαλμένα έχει κάνει βεβαιότητα στο μυαλό των αντρών η βιομηχανία του πορνό, για τις περισσότερες γυναίκες ακόμα και τα 30 λεπτά διάρκειας σεξουαλικής επαφής θα ήταν υπερβολικά. Η τριβή που προσφέρει ευχάριστη αίσθηση στην αρχή της πράξης, θα αρχίσει να γίνεται μετά τα πρώτα 15 λεπτά ενόχληση και ίσως και πόνος αφού τα επίπεδα ερεθισμού της δύσκολα παραμένουν στο αρχικό αυξημένο επίπεδο. Ο μέσος όρος ικανοποιητικής οργανικά αποδοχής χρόνου τριβής δια της επαφής είναι 8 λεπτά για την γυναίκα.

Μύθος 3 – Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι φοβερά απογοητευτική για τις γυναίκες.
Η Αλήθεια: Αυτό που είναι πράγματι απίστευτα απογοητευτικό για την κάθε γυναίκα είναι ότι αυτή συνοδεύεται από τους άντρες από την απόσυρσή τους από το ερωτικό παιχνίδι. Εάν ο άντρας συνεχίσει να παίζει ερωτικά με την σύντροφό του ακόμα και μετά από μια πρόωρη εκσπερμάτισή του, καμία απογοήτευσή της δεν θα υπάρξει.


Μύθος 4 – Γρήγορη και σκληρή διέγερση της κλειτορίδας είναι το μυστικό για την απόλυτη κορύφωσή της γυναίκας
Η Αλήθεια: Είναι καθαρά υποκειμενικό το πώς θέλει κάθε γυναίκα τον ερεθισμό της κλειτορίδας της. Άλλες επιθυμούν την γρήγορη διέγερσή της γιατί έτσι έχουν μάθει να αισθάνονται καλά, άλλες επιθυμούν σταδιακά τον ερεθισμό της, κι άλλες επιθυμούν τις απλές κυκλικές κινήσεις σχεδόν σε όλη την διάρκεια. Θα πρέπει να ρωτάει ο άντρας την γυναίκα πως της αρέσει ή ακόμα και να του δείχνει μέσα από ένα δικό τους ερωτικό παιχνίδι.

Η σεξουαλικότητα κάθε γυναίκας, συμπερασματικά, είναι καθαρά υποκειμενική και δεν ορίζεται από κανόνες και οδηγίες καλού εραστή.
Αυτό που είναι αντικειμενικό, όμως κι αφορά κάθε γυναίκα, είναι ότι τόσο όλο το σώμα της όσο και επί  μέρους το στήθος της, το αιδοίο της και η κλειτορίδα της ερεθίζονται μέσω του εγκεφάλου της.
Συνεπώς αυτό που οφείλουμε να θυμόμαστε εμείς οι άντρες είναι ότι το έξυπνο φλερτ, το σωστό άγγιγμα , η ενασχόληση χωρίς βιασύνη, τα αγγίγματα και τα χάδια, είναι αυτά που ενεργοποιούν τον ερεθισμό και οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαφορετικά είναι σαν να ασχολούμαστε με την λάμπα και γιατί αυτή δεν ανάβει, αγνοώντας τον διακόπτη.

Του Θωμά Μερσινιά, κλινικού ψυχολόγου, Msc 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα