Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Norton Bootable Recovery Tool : Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας

Το Norton Bootable Recovery Tool είναι ένα εργαλείο διάσωσης που διατίθεται δωρεάν σε όλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε κανονική λειτουργία. Το Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σάρωση και την αντιμετώπιση των απειλών σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εγκατάσταση των προϊόντων Norton εξαιτίας μόλυνσης του υπολογιστή σας από ιό.

Το Norton Bootable Recovery Tool μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση σάρωσης για ιούς στο περιβάλλον προεγκατάστασης των Windows. Χάρη στην πολλαπλή χρησιμότητα του οδηγού, μπορείτε να αντιγράψετε το εργαλείο ανάκτησης σε ένα DVD, να δημιουργήσετε μια εικόνα ISO ή να το αντιγράψετε σε μια συσκευή USB Λειτουργίες Επιδιόρθωση μολυσμένων αρχείων συστήματος που δεν είναι δυνατό να καταργηθούν σε περιβάλλον Windows. Η εγκατάσταση του προϊόντος ασφαλείας Norton δεν ολοκληρώνεται επειδή ο υπολογιστής σας είναι βαθιά μολυσμένος από crimeware.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Norton Bootable Recovery Tool σας βοηθά, επιτρέποντάς σας να εκκινήσετε τον υπολογιστή από ένα DVD ή USB key και, συνεπώς, να καταργήσετε τις απειλές που προκάλεσαν το πρόβλημα. Το Norton Bootable Recovery Tool σας βοηθά να επιδιορθώσετε τα πιο δύσκολα προβλήματα του υπολογιστή σας, όπως στην περίπτωση που κάποιο crimeware έχει διεισδύσει τόσο βαθιά στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, που χρειάζεται ειδικό εργαλείο για την αφαίρεσή του. Χρησιμοποιώντας το Norton Bootable Recovery Tool, μπορείτε να εκτελέσετε τις εξής ενέργειες: 

Δημιουργία προσαρμοσμένων μέσων ανάκτησης (DVD/USB) πριν μολυνθεί το σύστημά σας. Επαναφορά του υπολογιστή σας σε κανονική λειτουργία, όταν έχει μολυνθεί σε τόσο βάθος που δεν είναι δυνατή η εκκίνησή του.  Ο Οδηγός του Norton Bootable Recovery σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εργαλείο με δυνατότητα εκκίνησης ακόμα και σε μια συσκευή USB. Σας επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε τους ορισμούς ιών του Norton Bootable Recovery Tool στο κλειδί USB. Όταν επιχειρείτε να εγκαταστήσετε το εργαλείο σε μια συσκευή USB, όλες οι πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί σε αυτήν διαγράφονται. Για να είναι δυνατή η χρήση του εργαλείου από USB key, πρέπει να έχετε ορίσει την ακολουθία εκκίνησης στη συσκευή USB από τις ρυθμίσεις του BIOS του υπολογιστή.

 Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο ISO ως προσαρμοσμένο Norton Bootable Recovery Tool. Το αρχείο ISO μπορεί να αντιγραφεί σε ένα DVD και να χρησιμοποιηθεί ως DVD ανάκτησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Με τη βοήθεια του αρχείου ISO, μπορείτε επίσης να υποδείξετε οποιοδήποτε εικονικό μηχάνημα ως εικονικό DVD. Το εργαλείο παρέχεται με ένα προεπιλεγμένο σύνολο προγραμμάτων οδήγησης δικτύου και αποθήκευσης. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα προγράμματα οδήγησης κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη προγραμμάτων οδήγησης. Αν δεν θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερα προγράμματα οδήγησης στο προσαρμοσμένο Norton Bootable Recovery Tool, δημιουργήστε το εργαλείο χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Norton Bootable Recovery Tool 7.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα