Οι Times αναφέρονται σε νέα μελέτη που αφορά την πορνεία τα έξι τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης

Οι ελληνίδες πουλάνε σεξ όσο ένα σάντουιτς ή μία τυρόπιτα μετά από 6 χρόνια επίπονης λιτότητας που έχει ωθήσει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, αναφέρει ρεπορτάζ των Times, το οποίο επικαλείται έρευνα από το Πάντειο πανεπιστήμιο.
Η συγκλονιστική νέα μελέτη δημοσιεύθηκε την Παρασκευή και αφορά την πορνεία τα έξι τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης.
Με στοιχεία από περισσότερες από 17.000 εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα, η έρευνα διαπιστώνει ότι πλέον οι Ελληνίδες κυριαρχούν στη βιομηχανία πορνό της χώρας, αντικαθιστώντας γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη, και ότι η τιμή του σεξ στην Ελλάδα είναι πολλές φορές από τα φθηνότερα στην Ευρώπη.

«Υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν απλά για μια τυρόπιτα ή για ένα σάντουιτς επειδή πεινάνε» λέει ο Γρηγόριος Λάξος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
«Άλλες το κάνουν για να πληρώσουν τους φόρους τους, τους λογαριασμούς τους, επείγοντα έξοδα» προσθέτει ο κ. Λάξος, ο οποίος πραγματοποίησε τη μελέτη διάρκειας τριών ετών.
Όταν η οικονομική κρίση ξέσπασε στην Ελλάδα, η τιμή του σεξ με μία πόρνη ήταν 50 ευρώ, ενώ τώρα έχει πέσει στα 2 ευρώ για μια 30λεπτη συνεύρεση.
Ο κ. Λάξος είπε στους Times ότι οι περίπου 400 τέτοιες απελπισμένες περιπτώσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικές, σε σύγκριση με τις χιλιάδες των εργαζομένων του σεξ που εργάζονται στη χώρα, ωστόσο έχει σημασία γιατί δεν υπήρξε ποτέ ανάλογη τάση μέχρι την εποχή της οικονομικής κρίσης.
Επίσης, τόνισε ότι οι Ελληνίδες αντιπροσωπεύουν πλέον το 80% της πορνείας στην Ελλάδα.
Ο καθηγητής αναφέρει επίσης ότι η μελέτη έδειξε ότι ο αριθμός των απελπισμένων νέων γυναικών που προσφέρουν φθηνό σεξ είναι σε άνοδο και δεν φαίνεται πως θα εξασθενίσει.
Αντιθέτως αυξάνεται με σταθερό ρυθμό. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι Ελληνίδες ξεκινούν την πορνεία στις ηλικίες από 17 έως 20 ετών.
Ένα δράμα που πληροφορούμαστε από τους Times; Το κράτος μας είναι απασχολημένο πως θα μας βάλει περισσότερους φόρους κι όχι τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αντί κράτους πρόνοιας, έχουμε κράτος νταβατζή…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ