Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



Επηρεάζεται η προσωπική μας ζωή από΄γεγονότα που συμβαίνουν στην οικονομική πολιτική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα,στο τόπο πού ζούμε. 
Αυτό το γεγονός συνέβη στις 20 Αυγούστου 2015  ώρα 20:33 Ελλάδος όταν ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του και διεξαγωγή εκλογών. 


Αναλύοντας την ημερομηνία και την ώρα του διαγγέλματος βλέπουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όλα κάπου είναι εγγεγραμμένα. 
O αστρολογικός χάρτης μας λέει πολλά Υπάρχει μια εγωιστική τάση και το ψέμα είναι κυρίαρχο χρησιμοποιώντας την επικοινωνία με τον λαό αναπάντεχα ώστε να έρθει προ τετελεσμένου γεγονότος. 
Οι εκλογές ξεκινούν στις 31 Αυγούστου 2015 
Το ψέμα όμως αποκαλύπτεται όταν ο Ήλιος της Ελλάδος θα είναι στην 4η μοίρα του Ζυγού δηλ. στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 φέρνοντας μη αυτοδυναμία στο πολιτικό γίγνεσθαι και πέρα εκ τούτου όλα τα κόμματα να χάνουν δυναμική. 
Συνεργασία πολύ δύσκολη για αυτό και τάχιστα υπάρχει και πάλι διάλυση της βουλής.  
Το  γεγονός αυτό παρουσιάζει επανάληψη εκλογών σε διάστημα τριών μηνών δίνοντας την λύση και την επίλυση πολλών σοβαρών θεμάτων όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στην 19η μοίρα του Κριού κάνοντας σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό. 
Τα σκήπτρα τα λαμβάνει πολιτικός με ηγετική μορφή. 
Ουδείς εξ αυτών που βρίσκονται μέχρι σήμερα σε προεδρικές θέσεις κομμάτων.   


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα